İbrahim Üzülmez endişeli!

Takımın toplanmasını bir kez daha ertelemek durumunda kalan İbrahim Üzülmez UEFA ve TFF'nin kararını bekliyor. Yönetime oyuncularını maçlara en iyi şekilde hazırlayacağını söyleyen genç teknik adam asıl endişeyi futbolcuların mental sıkıntısında yaşıyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle liglerdeki belirsizliğin devam ettiği süreçte Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez takımın toplanmasını yine ertelemek durumunda kaldı. UEFA‘nın 23 Nisan‘da aralarında Türkiye Futbol Federasyonu‘nun da bulunduğu 55 ülke federasyonu ile video konferans yöntemiyle yapacağı toplantıdan çıkacak karara göre genç teknik adam yol haritasını belirleyecek. Üzülmez bu tarihten sonra oyuncularına yeni toplanma takvimini bildirecek.

KORONAVİRÜSÜN ŞAKASI YOK

Bu süreçte oyuncularına evde yapmaları gereken antrenman programını gönderen genç çalıştırıcı asıl endişeyi futbolcuların mental problemlerinde yaşıyor. Duyduğu endişeyi yönetime bildiren Üzülmez‘in, “Biz takımı maçlara en iyi şekilde hazırlarız. Ancak oyuncular salgından dolayı mental bakımdan çok sıkıntılı. Koronavirüs sonrası onları futbola döndürmek kolay olmayacak. Hepsinin içinde futbola karşı bir özlem var ama virüsün de şakası yok.” dediği belirtildi.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Çıkmazsak mazeret hazır corona virüsten dolayı verilen arada oyuncularım metal anlam kendini maçlara veremedi

    38
    6
  2. Biz nasıl işimize gidiyorsak onlar da tıpış tıpış sahaya çıkacaklar bence şimdiden antrenmanlara başlanabilir.
    A-B-C-D diye 4 gruba ayirirsin oyunculari
    A-B grubu pazartesi
    C-D grubu sali
    A-B çarsamba
    C-D persembe
    A-B cuma
    C-D cumartesi olmak uzere antrenmana cikabilirler.
    A grubu sabah antrenmani, B grubu da aksam antrenmani yapar. Bu gruplar ort. 6 otuncudan olusur soyunma odasina 2 ser kisi olarak girerken, sahada sa 6 kisi sosyal mesafeyi koruyarak çok rahat çalismis olurlar.
    1 gun antrenman sahasinda 1 gunde evinde calisarak haftada 3 antrenman sahada gerceklestirmis olurlar.
    Pazar gunleri tatil olur, oyuncular zaten araclariyla gelip gidecektir tesislere girerken atesleri ölculur maske verilir antrenman bitince de maskelerini cope atarlar dezenfektan kullanip cikarlar.
    Bu antrenmanlar icin tesislere 1 antrenörün gelmesi yeterli olacaktir.

    19
    17
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Ona bakarsan sen ben asgari üctetlere tıpış tıpış gidiyoruz onların günlüğü senin maaşın sen ben çalışmassak ve üretim durursa ülkede bizde ebemizin nikahını görürüz ama bu herifler olmasada olur gereksiz kişiler bu kadar çok kazanıcak olması gerekenler böcek gibi ezildiği için zaten bu dünya bu halde çık çıkabilirseniz bu işin içinden

      8
      2
  3. DÜNYA ZOR BİR SINAVDAN GEÇİYOR TÜRK MİLLETİ OLARAK BU GÜNLERİDE ATLATIP ÖZLEMİNİ ÇEKTİĞİMİZ O GÜZEL GÜNLERE TEKRAR DÖNECEĞİZ YAKINDIR İNŞALLAH EVDE KALALIM SAĞLIKLI KALALIM

    15
    1
  4. SAĞLIK HER İŞİN BAŞIDIR. ŞU AN KAMUDA ÇALIŞAN, ZABITA,POLİS,ASKER VE SAĞLIK ÇALIŞANLARIDIR.GELECEK VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ. SPOR, VE KÜLTÜREL FAALİYETLER İLE EĞİTİM ÇALIŞMALARINA BAŞLAMAK, TAMAMEN İNTİHAR OLUR.

    10
    1
  5. ulan bizim fabrika cumartesi sokagi cikma yasagi varken bile valilikten izin alip 50 60 kisiyi calistirior 30 tane adam steril ortamda cimenlerin ustunde antreman yapamiyormu. bu virüs türkiyede bir işccilere işlemiyor ustelik atolyede 2 tane poztif vaka var.

    5
    2
  6. Kardeş senin yaşadığını herkes yaşıyor,herkesin sorunlari ortak bunlar mazeret değil.bende bir.antrenör olarak söylüyorum şuan yapman gereken sporcularina özel antrenman programları hazırlayıp göndermen.bu süreçte koordinasyon,kuvvet ve kondüsyondan düşmeyerek süreç bitiminde fiziksel olarak hazir gelecekleri icin sen ozaman mental olarak hazirlarsin.

    2
    2
  7. Takımı en iyi şekilde hazırlarmış tabi gördük 5 6 haftadır nasıl hazırladığını. Normal haftalarda böyle hazırlıyorsan bu krizde nasıl hazırlarsın Allah bilir

    2
    1
  8. Sanki diğer takımın oyuncuları Coronanın olmadığı diğer gezegenlerde yaşıyor. Corana fobisi her takım oyuncularına var. Yani bu sadece bizim için bir dezavantaj değil. Ancak diğer takımlar bu süreci bizden daha iyi yönetiyorlarsa o zaman tabiii ki biz patates olacağız demektir. İbo sen bu şekilde beyanat vereceğine bu kısmı becer yada becerttir.

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu