En güzel söz “Mehmet Güzelsöz”

Bursaspor'un en büyük taraftar grubu Teksas'ın tribün liderlerinden Mehmet Güzelsöz "Söz Teksasta" programına konuk oldu.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Tribünlerde bölünme bütün stad ali ay istifa diye bağırırken Teksasın susması ile başladı . Kimse Bursasporlulara bok atmasın . Gruplar yönetimle içli dışlı olacağına taraftarlık yapsın.

    33
    2
  2. Son söz bence Bursasporum için herşeyin özeti. ALLAH CC bu takıma yardım etti yine edecek ve bizi bu durumdan kurtaracaktır İnşallah ama önce bizim tekrar mücadeleci ruhumuzu kazanmamız lazım. Kibirden uzak amacımızın sadece Bursaspor olduğu, dostluk ve kardeşlik yada düşmanlığı abartmadan yolumuza devam etmemiz lazım. Bütün sözlerine katılmakla beraber Özellikle bir cümlesini daha da genişletmek lazım: Bizi bizden başka bu şehirde yok ,değil .Aslında hem şehrimde hemde Türkiyede seven yok . Özellikle idareci kısım. Bunun geneli futbolla bağı olan idareciler. Bir daha belimiz doğrulmasın diye ellerinden geleni artlarına koymadılar ama küllerimizden doğacaz İnşallah. YETERKİ BİR VE BERABER OLALIM.

    4
    1
  3. abuk sabuk tipler, sokak serserileri, tribun liderleri ayağına adamlık sınıfında sayılma çabaları… o kadar kolay değil be! hem serseri ol hem adam ol… OLMUYOR…. güzelsözü, paşa selim’i… oksijeni boşa harcayan mahluklar…

    3
    4
    1. @Liderlere bak!!! yorumuna yanıt olarak

      yaşınız kaç bilmiyorum. fakat bu kadar ölçüsüz yazmak doğru değildir. bizler gençliğimizde stada gittiğimizde amigo yaşar (rahmetli) tribünleri çoşturur, tribünlerde küfür mutlaka vardı ama esprili küfürler vardı. şu anki cemyılmaz üslübü… saygı göster ki, saygı göresin….

      1. @ALİ yorumuna yanıt olarak

        Yaşım 41. Bu Bursa’nın ve Bursalıların yaş takıntısını da anlayamıyorum. Hoşlarına gitmeyen bi şey oldu mu hemen “senin yaşın kaç….?”.. Ne kadar da tuhafsınz be!
        Saygı göster ki saygı göresinmiş…!!
        Doğru kişilere saygı gösterilir.
        3 kuruş değeri olan adamlara 5 kuruş değer verilmez…
        Bu adamlar, ipini koparmış, bu şekilde, bu yollarla kendilerini adamdan saydırmaya çalışan tipler.
        Ama belli… sizin gibilerinin yanında adam kalıyorlar

        3
        1
    2. @Liderlere bak!!! yorumuna yanıt olarak

      Seni ne güzel de anlatmış sohbetinde mehmet abi ! Sen ne anlarsın tribünden saygıdan sevgiden paylaşmaktan !? Ekmeği sigarayı bölüşürdük onların döneminde tribünde ! Bursaspor için emeği geçen kim varsa Allah razı olsun ! Bu vefakar cefakar emektar insanlara bir daha dil uzatırken çok iyi düşün !

      3
      1
  4. Güzelsöz’lü güzel abim, yine herşeyi şeffaflık içinde anlatmışsın. ne mutlu ki bana senin gibi bir insan ile senelerce aynı tribünde, deplasmanlarda yer aldım, umarım sizden sonraki lider kadro seninde söylediğin gibi hep üstüne koyar ve teksas markası ilelebet daim kalır…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu