Ali Akman “Ortalık karıştı!”

Bursaspor'un genç forveti Ali Akman Balıkesirspor maçına ilk 11'de başlarken sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesi kendisine hayran bıraktı.

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan genç futbolcu, “Çok mutlu olduğumuzu söylemek istiyorum. Dört haftadır bir uğursuzluk vardı. Buna da son verdik. İnşallah bu bir serinin başlangıcı olur. Bundan sonraki maçlarımızın hepsini kazanarak vura vura gideriz. Ben iyi oynadığımı düşünüyorum. Ama bu benim için yeterli bir performans değil. Daha iyi işler yapmam gerektiğini de biliyorum ama bu maç için iyi geçti diyebilirim.” diye konuştu.

BENİ ÇOK SEVİYORLAR

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirten ve ligin de çok çetin geçtiğini dile getiren Ali Akman, taraftarlara da gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Ali Akman, “Takım arkadaşlarım, ağabeylerim çok iyi mücadele etti. Hak ettiğimiz üç puanı aldık ve evimize mutlu bir şekilde dönüyoruz. Ligde ortalık karıştı. Bence bu durum sezon sonuna kadar devam eder. Bir seriye bağlarsak o aradan da çıkarız diye düşünüyorum. Taraftarların üçlü çektirmesi benim hayalimi kurduğum şeylerden biriydi. Sağ olsunlar beni seviyorlar, üçlüye davet ettiler. Onlara da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kardeşimiz bir an önce kimseyi dinlemeden sözleşmesini uzatır bu taraftarım hayır duasını alır yoksa ahını alanlara baksın tablo ortada çünki ekmeğinde benim binlerce Bursa taraftarının payı var sen bizi dinle kardeşim uzat sözleşmeni evet seviyoruz seni

    37
    1
  2. SENDE BÜYÜK FUTBOLCU OLMA POTANSİYELİ VAR KARDEŞİM, ANCAK ŞIMARMADAN ÇOK ÇALIŞIRSAN TABİİ Kİ. BURSADA KALIP İSTANBUL HAYALİNE KAPTIRMAZSAN KENDİNİ ,BATALLA GİBİ BU KULÜBÜN EFSANELERİNDEN BİRİ OLABİLİRSİN.YOLUN AÇIK OLSUN, ÇALIŞAN HER ZAMAN KAZANIR UNUTMA !

    23
    1
  3. 1-Ali evladım gibi seni seviyoruz.Sizler terinizin son damlasına kadar akıtın,gayret edip mücadelenizi yapın biz her zaman zaten yanınızdayız.
    2-Kendini her an geliştirmeye çalış,Tekniğini,oyunu okuyuşunu,pozisyon almanı,sert şuytlarla rakip kaleyi topa tutma ne dersen de amma gayret ve çalışmadan asla vazgeçme.
    3-Sedat 3,Mesut Şen,Kaleci Kıbrıslı Osman,Merhum Nejat Biyediç(imparator)Ersel ALTIPARMAK ve BATALLA ,Ömer ERDOĞAN gibi kalplerde olmak her kese nasip olmaz..
    NOT:Şampiyon kadromuzun tümüne ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYOR,EMEKLERİ,YAŞATIP SEVİNDİRDİKLERİ İÇİN HER DAİM TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

    13
  4. Ali abi seni yürekten kutluyorum inşallah hep ilk 11 de formanı görürüz aslında akrabayız ama beni tanımıyorsun hatta senin anneanneni tanıyorum

    8
    1
  5. Gençlere güvenmek lazım. Haftalardır şuraya yorum yaza yaza bir hal olduk oynatın şu çocuğu diye en sonunda sesimizi duydular. Önceki dört maçlık kötü seride daha fazla zaman alsaydı en azından 1-2 galibiyet çıkarmış olurduk.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu