Takıma inancımı kaybetmedim!

Ekol Hastanesi Balıkesirspor’u 3-1 yenerek dört haftalık galibiyet hasretine son veren Bursaspor, cumartesi günü Bursa’da oynayacağı Boluspor mücadelesinin hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Bursaspor Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, rakiplerinin yenilmesiyle birlikte ikincilik şanslarının  yeniden yükseldiğini belirtti.

İbrahim Üzülmez, “Maç kazanınca çok basın geliyor, kaybedince az geliyor neden” diyerek Ekol Hastanesi Balıkesirspor karşılaşmasını değerlendirdi:

“Bizim için zor maçtı. Her ne kadar dört haftadır performans gösteremesek te, rakiplerimizin kaybetmesiyle önemli bir maça çıktık. Futbolcularıma saha içerisinde yapılması gereken her şeyi söyledim. Onlarda Balıkesirspor karşısında üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. İyi mücadele ettik. İyi oynadık. 2. Bölgede bekleyen takımlara karşı oynamak çok kalay değil. Deplasmanda Giresun ve Ümraniye maçlarını böyle kazanmış bir rakipti. Ofansif hızlı oyuncuları vardı.

TARAFTARLA BÜTÜNLEŞTİK

“Futbolcularım tedbiri elimizden bırakmadan maçın başından sonuna kadar iyi ve agrasifoynayarak hak ettiğimiz ve ihtiyacımız olan 3 puanı aldık. Beni mutlu eden olaylardan bir tanesi gollerden sonra taraftarlarla bütünleşmek çok önemliydi. Rakiplerimiz de puan kaybedecekler. Bizlerde kaybettik. Ama son viraja girdiğimiz şu dönemeçte artık puan kaybına tahammülü olmayan maçlara geldik. İçeride oynayacağımız 4 maç çok önemli.”

BOLU MAÇINA GELSİNLER

Cumartesi günü Boluspor ile çok önemli maç oynayacağız. Taraftarlarımız maça gelsinler. Zaman zaman olumsuz sonuçlar alsak ta, onları üzsek te bu maçlarda bizim yanımızda olmalarını istiyoruz. Gelsinler bizleri desteklesinler. Bu takım sonuna kadar bu mücadelenin, yarışın içerisinde olacaktır. Oyuncularım da bu inancı fazlasıyla taşımaya başladılar. Bizim için rakiplerimizin kaybetmesiyle yarış başlıyor. Daha çetin geçecek, bir yarış başlıyor son kulvarda. Oyuncularımıza güveniyoruz. Onlarda bunun bilincindeler.”

SERİNİN BAŞLANGICI OLUR

Balıkesirspor galibiyeti bir serinin başlangıcı olur. Bir seri yakalamamız gerekiyordu. İyide oynayarak güzel bir galibiyet aldık. Şimdi en iyi şekilde Boluspor maçına daha iyi hazırlanıp, daha agrasif ve istekli hazırlanıp, seyircimizin de vereceği destekle Boluspor maçının da üstesinden gelmek istiyoruz.”

KADRO REKABETİ OLACAK

“Sakat ve cezalıların dönmesiyle birlikte tek eksiğimiz Serdar kaldı. Burak Kapacak’ın ufak bir sakatlığı vardı. Ona bu sabah izin verdik. Akşam takımla olacak. Şimdi takımda kadro rekabeti ortaya çıktı. Bu rekabetten başarı doğacaktır. Bu takım 1-2 maç kazandığında, bizim şampiyonluk dediğimiz maçlarda her oyuncu saha içinde o coşkuyu yaşamak isteyecektir. Rekabetin takıma olumlu yansıyacağına inanıyorum.”

HER TAKIMIN HEDEFİ VAR

“Bu ligde her takımın kendince belli hedefi var. Boluspor’un hedefi alt sıralardan kurtulmak. Fırat hoca ile birlikte iyi çıkışları var. Bizi de yine 2. Bölgede kapatarak oynamaya çalışan takım olacaktır. Bursa’ya gelen her takım o seyirci ve ambiyansı görünce daha farklı motive oluyor. Bundan sonra iç saha maçlarında kesinlikle puan kayıplarına tahammülümüz olmayacaktır. Oyuncularım Altay ve İstanbulspor maçlarından gereken dersleri çıkardığını düşünüyorum. Sezon bayından iç sahadaki pozitif futbolu ve alınan sonuçları sürdürmemiz gerekiyor.”

12 GÜÇ YANIMIZDA OLSUN

“Taraftarlarımız 12. Güç olarak yanımızda olduğunda saha içerisinde bizi daha farklı ve coşkulu oynamaya itiyor. Balıkesir maçında geldiler bizi desteklediler. Artık son haftalarda her şeyi bir kenara bırakıp bu takımın şampiyonluk yarışında hedefe nasıl gideceğini düşünmeliler. Herkes el birliği ile destek olmalı. Birliktelikten güç doğar. Bu süreçte yanımızda olmayanları da bizimle olmaya bekliyoruz. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Herkes Bursaspor armasına sahip çıksın.”

PUANLER YAKINLAŞTI

“Hatay ve Erzurum’un kaybetmesi. Altay, Karagümrük’ün kazanması. Bugün Akhisarspor’un Adana Demirspor maçı var. Ümraniye’nin kazanmasıyla birlikte son dönemlerde bu ligde böyle çetin yarış olmamıştı. Play-Off, ilk iki hedefleri var. Bundan sonra yarışı sabırlı ve sağduyulu olarak götürmek gerek. Bazen hakem hataları diyoruz. Ama onları da bir kenara bırakmamız gerekiyor. Hakemlerin çok art niyetli olmadıklarını düşünüyorum. Bizim kendi coşku ve mantalitemizi ortaya koymamız gerekiyor.”

SOĞUKKANLI OLMALIYIZ

“Sonlara doğru bu takımın tecrübesiyle, daha soğuk kanlı kalan takımların bu ipi göğüsleyeceğini düşünüyorum. Bu takımda tecrübeli oyuncular var. Onlarda üzerlerine düşen görevi hem saha içinde hem de saha dışında çaba harcıyorlar. Kaptan Selçukla, Seleznovuyla, Traoresiyle inşallah Özeriyle tecrübelerini yansıtacaklardır. Bizimde son virajda onları motive ederek maça hazırlamaktır. Ve kayıpsız olarak bu süreci atlatmaktır.”

ŞANSIMIZ ARTTI

“Bazen sözleri cımbızla çekmemek lazım. Rakiplerimiz 4 puanlık fark yaparak avantaj yakaladılar demiştim. Ben her röportajda bu köprünün altından çok sulak geçecek diye söylüyorum. Geçmeye de başladı. Dört puanlık fark iyi bir avantaj. Erzurum avantajlıydı, bu avantajı kullanamadı. Biz geriden gelip o avantajı yakalarsak biz öne geçebiliriz. İnişli çıkışlı grafikler oluyor.”

TAKIMA İNANCIMI KAYBETMEDİM

“Ben takıma olan inancımı hiç kaybetmedim. Kaybetsem, burada durmanın ne anlamı olur. Biz bir ikinci sırayı yakalayacak olsak oyuncularımın moral ve motivasyonları artacaktır. Tecrübeli takımız. Üzerimize düşenleri yapmak zorundayız. Futbolcularım üzerine düşeni yapacaklardır. Kimse size şampiyonluğu altın tepside sunmuyor. Bir iki maç biz tökezledik. Rakiplerimiz tökezliyor. Bu yarış birilerine gidip geliyor. Önemli olan son virajı iyi koşan atlar başarılı olur. Biz son virajı koşmak istiyoruz. İnşallah başarılı da oluruz.”

36 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Blntt yorumuna yanıt olarak

      hocam emirhani kadroya almadigin icin biseyler in farkinda oldugun icin tesekkur ederim o cocuk bursaspor topcusu olamaz

    2. @Blntt yorumuna yanıt olarak

      cirkefler yenildi simdi ibre bize döndü haftaya biz burda bolu ile oynarken yine direkt rakiplerimiz olan akhisar ve erzurum oynucak onem dahada artti herkes maca gelsin , yonetimde sesimizi duyarsa bu aksam malatya yapilan dezenfekte ilaclama bizim stadda da yapilsin millet gonul rahatligi ile doldursun stadi haydi bursa odaklan….

      1. @Make16 yorumuna yanıt olarak

        BU LİGİN TARTIŞMASIZ EN İYİ SANTRAFORU ÇIKALESİ VE YILMAZ VURAL GELİYORUZ DEDİLER VE GELDİLER HAFTA SONU AKHİSAR ERZURUM MAÇI SONRASI NETLEŞECEK KAZANAN 2 LİG İÇİN DEVAM EDER

  1. Ali Akman diyorum başkada birşey demiyorum, Bu maç hernekadar Kubilay iyi görüntü versede İbrahim hoca B.Kapacak, Özer, Ali Akman ve Razzack Traore’den maximum fayda sağlamalı.
    Umarım bu haftada kazanırızda takımdaki olumlu hava dahada artar..

    47
    1. @Dance4Lifee yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim haklısın kubilay anca sonradan giren oyuncu olur bunu kabul etmek istemeyenler var kubilay 1 hafta iyi oynuyor 4-5 hafta düşüşe geçiyor bunun nedeni kendini geliştirmemesi , beslenmesine dikkat etmemesi açıkcası ben kubilaya kadar tölerans gösterilmesini garipsiyorum alt yapıda daha iyi oyuncular var örnek verirsek u19 da santraforda oynayan berat altındiş var ayrıca kanatlarda batuhan kör (sol kanat) 12 maç 5 gol , tayfun bebek , mustafa çalışkan(sağ kanat) tayfun 16 maç 5 gol , mustafa 22 maç 10 gol 1 asist (ayrıca sağ bek özelliğide var)
      ozan ismail koç önlibero 17 maç 4 gol , gürkan sefil 10 numara 27 maç 5 gol 1 asist işte bu çocuklara şans verilmesini isterim kubilay kaç senedir bizde 2015 ten beri takımda ama tam anlamıyla gelişemedi 5 sene olacak avrupada olsa böyle birşey acımadan gönderiyorlar ve başkalarına şans veriyorlar ya kendini geliştiriceksin yada yok olup gidersin bizde öyle değil yok vefalı , yok karakteli tabi bunlar olması gerekenler ama herkesin hakkı var biz şu anda altyapıdaki çocuklara ve gençlerin hakkına giriyoruz

      13
      4
      1. @OKAN yorumuna yanıt olarak

        Adam sol açık oynamaya çalışıyor nsaf İnsaf bu adam ceza sahasında top ile buluşturulsa Hakan Şükür gibi gol atar Tabii ki beceriksizlik kısmına katılmıyor değilim. Hocam bucaspor’un tek ihtiyacı ceza sahasında seleznov ve Kubilay’ın iyi ortalarla buluşturulmasıdır. Bir de önde rakibe pres ile basmak.

      2. @OKAN yorumuna yanıt olarak

        Ne beslenmesi hocam Kubilay zayıf oyuncu degilki.Kubilay in kapasitesi bukadar.Kubilay Süper lig futbolcusu değil anca PTT 1. Ligte oynar.Kızmamak lazım kapasite bu.Yani beslenme ile bı ilgisi yok.

  2. İNŞALLAH hocam başarırız. …. Bu takımın yeri bu lig değil…..Evet bu köprü nün altından çoook sular akar. . Siz ler saha da görevinizi en iyi şekilde yapın. .Alın 3.puan ı. Gerisini biz taraftarlar a bırakın. Ads maçına geldim. . ALLAH nasip ederse bu hafta ki Bolu maçına da geleceğim. . Aldım yol biletini. .Şimdi maç biletini bekliyorum. . ZAMAN ELEŞTİRİ ZAMANI DEĞİL. . DESTEK ZAMANI …BU SEVGİ BU AŞK BU BURSASPOR SEVGİSİ HİÇ BİTMEYECEK.

    25
    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Aynen öyle sevgimiz sonsuz, yol bileti aldım demişsin kardeşim gurbette yaşıyorsun sanırım, bende öyleyim kısıtlı sayıda maça geliyorum. Bu takımın böyle cefakar böyle büyük taraftarı olduğundan zaten sırtı yere gelmez !

  3. Konfüçyüs modeli üretmiştir : Geçmiş gerçeğin birikimidir.
    Başkaları da , dünyanın gerçeklerini kavramak için Tarihsel Materyalizmden söz eder.
    Bursasporun şampiyonluğu hiçbir zaman Akademik olarak yani bilimsel verilere dayanarak irdelenmedi. Ütopik bir Masal olarak sözlü kültürde yerini aldı. Bu yöntem sağlıklı değildir. Çünkü her yeni aktarım zamanla kah işgüzarlıkla yapılan ilaveler , kah masum unutkanlıklarla gerçeklerden kopmaya başlar.
    2010 sezonunun ilk 14 haftası bazen Galatasaray’ın bazen de Fenerbahçe’nin domine ettiği bir döneme denk gelir. 15. Ve 16. Haftanın Lideri ise Kayserispor idi. Bu haftalarda Bursaspor 4. Ve 5. Sıralarda yer alıyordu. Sonra ta 24. Haftaya kadar Lig (yani son 10 hafta) GS/FB çekişmesi ne sahne oldu. 24. Haftada Ligi Bursaspor domine etmeye başladı ama bu konum sadece 6 hafta sürdü. Ligin bitmesine 4 hafta kala yeniden Fenerbahçe’yi Lider olarak görüyoruz. Lig tamamlandığında ise ipi Bursaspor göğüslerken Kayserispor sıralamayı 8. olarak tamamladı.
    Birinci tespit olarak , bu ligde mutlu son için birbirine eşit 2 bilet var. Dolayısıyla rekabet daha sert ve elbette çok şaşırtıcı sonuçlara gebe.
    İkincisi, sürekli ligi domine edebilmek ; hem geniş bir futbolcu kadrosuna ve teknik becerilere hem de daha önemlisi şehrin futbol geçmişine , deneyimine yani birikimine ihtiyaç duyar.
    Biz son 7 haftaya girerken 4 maçı içeride ve 3 maçı dışarıda oynayacağız. Dışarıda oynanacak son maç muhtemelen bir Final maçı olmayacak. Bizim için gerçek deplasmanlar Keçiören ve Giresun maçlarıdır.
    Kah inişlerle , kimi zaman çıkışlarla dolu bu zor dönemde O haftanın 90 dakikasına bakarak düşünce üretmek , bu düşünceyi gerçeğin ta kendisiymiş gibi algılayıp kabul etmek yanlıştır. Bursaspor 2 biletten birine sahip olacak özelliklerin tümüne , üstelik fazlasıyla sahiptir.
    Ders alındığını umduğumuz Eskişehir maçı sonrası yaşanan dönemi olabilecek en az hasarla atlattık. Şimdi yepyeni bir hikaye başlıyor. İster beğenin , ister beğenmeyin ama sonuçta Sahaya çıkan çocukların bizim SEVGİMİZİ , daha ötesi şevkatimizi hissetmeye ihtiyaçları vardır. Hem de fazlasıyla …
    Bu 2 biletten birini alamaz isek neler yaşayacağımızı her Bursaporlu net olarak biliyor. Bu çoşkulu olması gereken destek , duygusal olmanın çok ötesinde salt bu sebeple % 100 Rasyonel bir seçimdir. Bolu maçında tribünleri dolduralım. Koşulsuz desteğimizi Tarihin masasına koyalım. Bize düşen görev budur.

    20
    2
  4. Dünkü maçta bir polis memurunun dediğini aynen aktarıyorum biz batı tribününde yiz takımı beklerken aynen şöyle dedi.sizin ne işiniz var buralarda sizin yeriniz buralar değil ben bir beşiktaşlı olarak burada olmanıza şahsen çok üzülüyorum takımınıza sahip çıkın süperligin siz siz tadı yok…..

    20
    1. @Çardılı yorumuna yanıt olarak

      ÇOK DOĞRU TESBİT İNANIN DIŞARIDA HERKES BÖYLE DÜŞÜNÜYOR MALATYADA ANKARADA VE SİVASTAYDIM İŞİM GEREĞİ HEP AYNI DÜŞÜNÜYORLAR

  5. Hocam ben önde olsakta geriye çekilmiş oyun istemiyorum 70 dakika sonra sahada koşmayı bırakan oyuncu grubu istemiyorum bu kadar geç oyuncu değişikliği istemiyorum gençler şans verilmeyi hak ediyor Ali atanasov İsmail Çokçalış özellikle daha çok oynamayı hak ediyor takıma bşr şey ler katabilirler hem yorulan oyuncuların yerini en iyi şekilde doldururlar hem de daha çok süre alarak kendilerine fiziki ve tecrübe katarlar gelecek sezon süper lig adına daha az transfer ve daha dikkatli para harcayarak gençleri daha çok oyunun içine dahil etmeliyiz bu sene kadroda tecrübeli dediğimiz oyuncuların çoğu seneye süper lig Adına takıma katkı veremeyeceklerdir ve gönderilmeliler bugün bu takımda süper lig Adına gençler dahil topladan 10 kişi zor sayarsın takımın çok transfere ihtiyacı var ve parası Kısıtlı bu yüzden dikkatli olunmalı gençlere şans verilmeli onlar bizim geleceğimiz ayrıca yönetici abilerimiz Shehu nun sözleşmesi adına bir an önce el atmalı son olarak İbrahim hoca süper lig te teknik direktör olarak Bursa’nın başında kalmak istiyorsa daha cesur kadrolar daha yerinde müdahaleler ve taktik teknik bilgiye ihtiyacı var yoksa bence şuan ki direktörlüğüne göre bu takımın başında başarılı olamaz

    9
    1
  6. Takimi zaten sen kuruyorsun alinabilinen maci aldiniz digerlerinde puanlari comertce harcadiniz. Sayet beraberlikler degilde 3 puanlik maclar icin takim kurgusu yapsaydin bugun bunlarin yerine baska seyler konusuyor olacaktik. Yinede 3 puan aldiginiz icin sagolun biraz moralimiz duzeldi bunun en onemli nedenide digerlerinin maclarini kaybetmeleri.

  7. Doğru beyanatlar doğru yaklaşım bravo hocam. Hakem konusu da düzelecek inşllh, biz hiçbirşeye takılmadan havaya girmeden mücadeleye devam edelim.

  8. Hocam oyun o kadar önemli değil açıkca söylemek gerekirse ben 3 puan gelsinde nasıl geldiği önemli değil benim için…. iyi oyun oynayana puan vermiyorlar ligde sadece gol atana veriyorlar şu anda biz avantajlıyız çünkü oynacağımız takımlar boluspor , keçiörengücü , adanaspor , giresunspor , altınordu , menemenspor ve hatay eğer ki burak kapacak , özer ve burak altıparmak dönerse 7 de 7 yapabiliriz ama sarı kart cezalısı ve sakatlık olmasın eğer 7 de 7 yaparsak 66 puanla lider veya 2 inci olarak çıkabiliriz hatay , erzurumspor ve adanademir’in maçları zor hatay ; keçiören , ümraniye gibi zorlu maçları var ayrıca adanaspor ve bolusporlada bu 2 takım küme düşmemek için canlarını dişine takacaklardır bizde dikkatli olmalıyız bolu maçında ve adana maçında keza erzurum akhisarla , ümraniyeyle , adanademirle ve altayla oynayacak ve adanademir erzurumla , akhisar , ümraniye ve altayla oynayacak eğerki kaybederseler veya berabere kalırsalar çok büyük avantaj elde ederiz inşallah yüzü gülen biz oluruz yoksa o kesilen 3 puan ve berabera kaldığımız 3 maçı çok ararız 12 puan boşu boşu gitmiş olur keşke takım tam olsaydıda berabere kaldığımız maçları almış olsaydık şuanda 51 puanla 1.sırada biz olur nasip kısmet işi olmadı mı olmuyor yapıcak birşey yok artık önümüze bakmalıyız

  9. SENEYE BU TAKIMIN İSKELETİNİ OLUŞTURACAK TOPÇULARA ÖZELLİKLE SEDAT BURAK İSMAİL DİARRA ONUR RÜŞTÜ ALİ KUBİ ATANASOV GİBİ GENÇLERE ÖZEL HOCA TUTULSUN BUNLAR ÖZEL İDMANLARDAN GEÇSİNLER AYAX TA 20-24 YAŞ ARASI TOPÇULARIN KENDİLERİNİ NASIL GELİŞTİRDİKLERİNİ VEDE GÜNDE KAÇ SAAT ÇALIŞTIKLARINI TAKİP EDİP ÖYLE Bİ İDMAN PRAGRAMI UYGULANMALI Kİ SENEYE ÇIKARSAK İNŞALLAH BU GENÇLER BU TAKIN İSKELETİ OLSUNLARKİ ÜÇ VEYA DÖRT KALİTELİ TOPÇUYU ALDIKMI BU TAKIM HEM EKONOMİK OLARAK SIKINTI ÇEKMEZ HEM VAKIFKÖY PATENTLİ ORJİN Bİ KOLEJ TAKIMI OLURUZ YOKSA BU TAKIM BU BORÇLA GELDİĞİ GİBİ SÜPER LİGTEN GENE DÜŞER BURSASPOR İYİ YÖNETİLİRSE TÜRKİYENİN İLK DÖRT TAKIMINDAN BİRİDİR VE HERSENE İLK DÖRT E OYNAR

    5
    3
  10. Sedat, Burak Altıparmak, Selçuk Şahin, Recep Aydın, Yevhen Sezleznyov, Anıl Karaer ve Kerem 3 kartla ceza sınırındalar.

  11. 2 GÜN SONRA MAC VAR
    DİSİPLİNE SEVKEDİLDİK
    MUHTEMELEN BLOK KAPAMA VAR
    NE BU SİTEDE BİR HABER
    NEDE YÖNETİMDEN BİLET SATIŞLARI NASIL OLACAK
    DİYE BİR ACİKLAMA
    NE DİYEYİM

  12. HOCAM BENCE EN ZOR MAÇİM İZ BU HAFTAKİ BOLUSPOR MACİ OLACAK GİBİ DURUYOR ÇOK İYİ HAZİRLANMALİYİZ
    ÇOK GARİP GİDEN BU LİGİN KADERİNİ BENCE İST.SPOR OSMANLI BOLU VE A.ORDU TAKIMLARI BELİRLEYECEK
    BUNLARIN ALACAĞI PUANLARA GÖRELİG ŞEKİLLENECEK

  13. AMA BİZ SANA OLAN İNANCIMIZI ÇOKTAN YİTİRDİK…SENDEN HİÇ BİR ŞEY OLMADIĞINI SENEYE AYNI LİGDE KALDIĞIMIZDA ANLAYACAK BAZI FUTBOL CAHİLLERİ…

    2
    2
  14. evet akşam BALKES maçında orta sahanın göbeğini rakibe kaptırmadık..hem savunma.hem hucumDA.VE BİRDE ALİ GİBİ PIR PIR,bir oyuuncu ile ağır rakibin den gesini bozduk..aslında ali hızınla aceleciliği ile rakibi karıştıran bozan bir adam.onu hep kullanmak gerek..bir zamanlar SARI VEDAT vardı.ona benziyor.şimdi bolu maçı başka olacak. BOLUda hızlı adamlardan oluşuyor..şimdi defans sımızda hızlı çabuk adamlar koymalıyız.yoksa adamların ileri ucu çok pır pır. YANİ her takımka başka gözle bakmalıyız.yoksa ağır selçukla işimiz zor..başka oynamalıyız..boluya göre.rakibe göre..her BOKSÖR aynı yumruğu atmaz.

  15. Taraftarin bütün ikazlarina ragmen shehuyu sağ bekte oynatip haftalarca onu çüruten yalçın hocaya da selamlarimi iletiyorum.kac puanımiz havaya gitti bu ukalalikları yüzünden kim bilir…

    1
    1
  16. keciören ve giresun deplasmanlari siralamadaki yerimizi belirlicek..hatay macina kalmicak..son macta hersey belirlenmis olucak..bu iki deplasmandan 4 puan cikarirsak süperligteyiz..

  17. oyuncular maçı isteyince, galibiyet kolay oluyor. sürekli pas, pres ve gol isteği ile oynadılar ve oynamaya devam etsinler.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu