Altay maçımızın hakemi açıklandı

Bursaspor- Altay maçını yönetecek hakem TFF tarafından açıklandı.

Perşembe günü saat 19.00’da Timsah Arena’da oynanacak olan Bursaspor-Altay karşılaşmasını Antalya bölgesinden Burak Şeker yönetecek.

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @SoyluBursa yorumuna yanıt olarak

      En son düz koşular yapıyodu.Sitede bi haberde altay maçına yetişebileceği yazılmıştı sanırım en kötü ihtimalle ümraniye maçında ilk 11 olmasa bile oynar gibi

      24
      3
    2. @SoyluBursa yorumuna yanıt olarak

      2-1 lık erzurum mağlubiyeti bizim için avantaj en azından onlara karşı aynı skorla mağlup olarak ikili averaj avantajımızı kaybetmedik ! Ne dediğimi ilerleyen haftalarda anlarsınız ! Bu köprünün altından daha çok sular geçer ! Burası ptt 1. Lig herkes herkesi yenebiliyor…!

      30
      8
        1. @Kayapalı yorumuna yanıt olarak

          gollerle alakasi yok ikili averaj diye bisey yok ptt 1.ligde ilk maci 1-0 kazandik ikinci maci 5-0 yenilseydik bile gene genel averaja bakilacakti..

      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Ben erzurumu saymıyorum. Erzurumu geçeriz önemli olan ads hatay ikisinden birini geçmekte erzurum bırakın ilk 2 yi 4 de anca bitirir. Akhisar ads hatay karagümrük hatta bu hafta altınordu deplasmanı tümünde puan kaybedecek. Eslişehir maçında yaptığımız hatayı yapmazsak ads yi de geçeriz artık dişimize göre rakipler var. Ama rakiplerimiz hep birbirleriyle oynayacak. Erzurumun ilk 2 şansı yok beni korkutan hatay ile ads

        8
        3
      2. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Bu ligde ikili averaj var ama deplasman gol avantajı yok, erzurum ile puan eşitliği durumunda genel averaja bakılacak

  1. 3puan alamazsak lige havlu atariz.. play of mücadelesi veririz kalan haftalarda..altay maçı kirılma mavımiz..simdi erzurum zorlu bir maç surecine girecek..3puan bize hayat verir..30bin taraftar stadda olmalı..bizim için ölüm kalım maçi beyler..küsmek yok..herkes maça gelsin.

    8
    2
  2. Altay ve Ümraniye bence kırılma maçlarımız. Sahaya kim çıkarsa çıksın son dakikaya kadar destek olmamız lazım. Daha Hatay ve Erzurum oynayacak, sonra ikisi ADS ile oynayacak. Erzurum Karagümrük ile Akhisar ile oynayacak. Bunları da geçelim Kaldı bu ligde herkes herkesten puan alabilir. Geçen seneki gibi bir iki takımın koparıp gideceğini sanmıyorum. Şöyle bir baktım. Geçen sene 23. hafta 13.sıradaki İstanbulspor ile 6. sıra Altınordu arasında 12 puan fark varmış. Bu yıl 23. hafta önde olduğu bir maçı ertelenen İstanbulspor ile 6.sıra Keçiören arasında 6 puan fark var. İstanbul’un o maçı alacağını düşünürsek 13. Balıkesir ile 6. sıra arasında sadece 4 puan fark var. Yani ilk 6 biletini alıp Süper Lig hayali kurmak için sadece 4 puan. Küme düşmeme mücadelesi de ayrı bir olay zaten. Bu da demek oluyor ki hiçbir takımın kolay maçı yok. Bizim de yok Erzurum’un da Hatay’ın da. Bizim bazen avantajımıza bazen de dezavantajımıza olan bir faktörümüz var. O da taraftarımız. Bize seri galibiyetler aldırabilecek olan da bu taraftar, olası tökezlemede hemen köstek olup takımı aşağı çekebilecek olan da. Seçim sizin!

  3. Arkadaşlar yorumlara bakıyorum sanki şampiyonluk bize altın tepside sunulacak biraz empati yapalım bizden başka 17 takım daha var her takım yatırım yapmış garanti diye bir şey yok bu gün bakıyorum balıkesir giresunu 3/0 yendi deplasmanda bu giresunun kötü olduğundanmı istanbul balıkesiri 5/0 yenmiş evinde erzurum adanada boş kaleye dünyaları atamamış biz a.demiri yenmişiz ben şöyle düşünüyorum herkese saygı göstermek lazım kimseyi çok yükseklerde görmeden kendimizde haddimizi bilerek bu futbol denilen hastalık sporu oynamalıyız

  4. Ya şimdi bakın ben pek kişisel futbolcu eleştirmeyi sevmem ama erzurum un attığı gollerde sedatı dikkatle izleyin bak süperlig iddiası olan Bi takımın defansı böyle olamaz. Biz zaten adana demir gibi çok gol atamıyoz bide böyle saçma sapan kademe hatalarından goller yersek işimiz çok zor. Şu defansa iyi Bi çözüm bulmamız lazım. Nokta.

    4
    1
  5. Kaybedecek maçımız yok artık bu hafta Marco paşaya anlatmayalımda derdimizi şakası yok bu saatten sonra her maç altın değerinde

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu