Shehu’ya bak Shehu’ya

Bursaspor'un Nijeryalı oyuncusu Abdullahi Shehu sosyal medya hesabından takipçisine öyle bir cevap verdi ki helal olsun dedirtti.

Shehu‘nun yaptığı bir paylaşımın altına bir takipçisi “Senin daha iyi bir kulübe transfer olmanı istiyoruz” yazdı. Shehu bu tweete “Bursaspor Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birisidir” yazdı.

Yine bir takipçisi “Bursa için çok değerlisin” yazınca ShehuBursaspor’u çok seviyorum” cevabını verdi.

38 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Cok gorduk seviyorum deyip fenere, cine gidenleri. Hemen kadro disi birakilmali. Baskan bursasporun gelecegini gram dusunuyorsa hemen imza ama sene sonu kacarim fiyorsa zaten shehuyla yol alir recep gibi.

      1
      70
      1. @Sezs yorumuna yanıt olarak

        sen demekki yazdığın karakterli bir adamsınki içindekileri yazına yansıtıyorsun adamgibi adam olmak her ciğersizin işi değildir işine bak SHEHU DERİ RENGİ SİYAH ANCAK RUHU YEŞİL BEYAZ SEN MERAK ETME

        24
        1
    2. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      elin lagoslusu nijeryalısı, süper ligde oynamak istiyorum dememiş mi? Ya da hayalimde kasımpaşa ve galatasaray vardı dememiş mi? Ayıp etmiş, nasıl nijeryalıymış???

      9
      1
    3. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      işte taraftar ile shehu arasındaki mantalite farkı.
      bizim taraftar takım başarısız diye takımı yalnız bırakıyor.
      shehu ise kulübü mazisi, marka değeri ve camiasının büyüklüğü ile değerlendiriyor.
      tribünler olarak öğrenmemiz gereken, ”takımımıza kötü günlerinde sahip çıkma zorunluluğudur!”
      iyi olduklarında zaten desteğe ihtiyaçları yok ki…

      13
      1
    4. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Renkdaşlarım az önce bir internet haberin de başakşehir de fazla forma şansı bulamayan Robinho nun da BURSASPOR a imza atması an meselesi selçuk erdoğan yoğun çaba gösteriyormuş. ( Kafadan atmıyorum okuduğumu sizlerle paylaşmak istedim. Yalan ise fanatik internet in yalanı. . Ben yalan ı demem de sevmem de. .)

      17
      3
      1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

        Traore nin imza töreninde İbrahim hoca transferi kapattık dedi.Süpriz bir transfer olur mu onu bilemem ama bence kadro süper lige çıkmamız için yeterli.

        10
    5. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      1- bunu kurulduğundan bu yana bursasporu takip eden bir taraftar olarak söylüyorum.
      2- takım, camiadan çok daha motive ve süper lige inanmış.
      3- yıllarca, taraftar takımı sırtında taşırdı. ne garip ki şampiyonluktan sonra takım taraftarı taşıyor.
      4- üç milyonluk bir futbol kenti için 11 bin ortalama nedir ya?!.
      5- sadece şu çocukların hatırına o tribünler dolmalı diye düşünüyorum.
      6- inanın bunun içinde camianın süper lig hedefi ve arzusu yok. bana göre daha kombineler çıktığının ilk haftası bitmeliydi…

      17
      1
      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Abdullahi Shehu……
        Mükemmel insan.
        Mükemmel futbolcu.
        Mükemmel sporcu.
        İyiki varsın.
        Şampiyonluk sana çok yakışacak.

        14
        1
  1. Bir futbol takımını başarıya götüren ve arkasında koca bir şehri birleştiren en önemli unsur, ekmek yediği kulübü sonuna kadar sahiplenen karakterli futbolculardır, yetenekleri hangi düzeyde olursa olsun. Shehu başta olmak üzere kim üzerine giydiği formayı vatanını savunur gibi savunuyorsa kadroda tutmak için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Yıllardır başarıdan uzak kalmamızın sebeplerinden biri de bu futbolcu grubunu sağlayıp istikrarlı bir kadro kurulmamasıdır. Bravo Shehu seviyoruz seni.

    135
    4
    1. @shinanu yorumuna yanıt olarak

      Bu adam dindar bı insan türkiye gibi Müslüman ve hatta Bursa gibi manevi ve uhrevi havası yüksek bı şehirden ayrılmak istemiyor görüşümü yoksa Avrupa’da oynayabilecek kumaşı var hatta eminim teklif dahi gelmiş reddetmiş olabilir

      8
      1
  2. Bursasporumun kıymetini bı yabancılar iyi anlıyor. Batalla, Ergic, bakambu, shehu.. Bursasporumuzun büyüklüğünü ve değerini yerliler de en az sizin kadar anlarlar ins. Enes Ünal, sen istisnasin kral. Sende en az benim kadar Bursasporlusun biliyorum ??

    19
    1
  3. İnşallah Shehu bize uzun yıllar hizmet eder.Bizi ancak Shehu gibi karakterli , özverili ve aidiyet duygusu gelişmiş oyuncular başarıya götürür.

  4. aslında Shehu’yu alıp vakıfköye götürmek lazım, bizim bebelere adamlık dersi versin. bu takım için ölürüz a takım hayalimiz deyip iki gün sonra kaçmasınlar.

    5
    1
  5. Başta Nejad Biyediç olmak üzere; Batalla, İvan Ergiç, Kirita, İvankov, Bakambu, Shehu gibi farklı ülkelerden şehrimize gelen ve armamız için severek ve büyük bir aidiyet duygusuyla mücadele eden herkesten Allah razı olsun. Bursaspor sadece bir futbol takımı değil, Bursaspor bir onuru ve bir duruşu temsil eder. Bunu yüreğinde hisseden yerli yabancı herkese sonsuz teşekkürler.

    1
    1
  6. Sevgili Bursasporlular maça gelelim lütfen o stadyum bizim için bu şehir için sevginin ,birlikteliğin ,saygının olduğu yer olsun Bursaspor taraftarının ilk öncelik olması gereken yer tirbündür ilk önce o tirbünlerde olacağız yok küstüm yok o ,bu,şu değil sevdaya küsülmez herkes maça hatta yetmez yanında iki kişiyi daha maça getir

    1
    1
  7. geçen sezon yaşadığı infeksiyon hastalığında bursasporumuz onu yalnız bırakmadı.Tedavisini en iyi şekide yaptırdı.Kara kıtanın vefalı çocuğu da bu iyiliği asla untmadı.Teşekkürler Shehu!

    1
    1
  8. Merhaba. 3 kişi maça gelicez. 2 mizde bursaspor pasoligi var, bir kişide gs pasoligi. O da girebilir mi? Ben alıp gs li pasolige aktarabilir miyim?
    Bilenler yazarsa sevinirim.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu