Mestan “Ağlama edebiyatı…”

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan BPFDD toplantısında konuştu.

Başkan Mesut Mestan, “Gelinen noktayı hepimiz biliyoruz. Göreve gelirken içinde bulunduğumuz durumu tekrarlayıp, ağlama edebiyatı yapmamak için söz vermiştik. Ancak şu an istemediğimiz bir ligdeyiz. Bursaspor’u layık olduğu lige taşımak istiyoruz. Gemiyi Süper Lig limanına yanaştırmak istiyoruz. İlk yarı kötü geçmedi. Süper Lige yakınız. Bursaspor bu kentin en önemli markası. Büyük bir camiayız. Aslında yönetimimizin bu günkü noktaya geleceğini kimse tahmin etmiyordu. Bundan sonrası için bizim gücümüz maalesef yetmiyor. Katkılarımızla boyumuzun ölçüsüne getirdik. Bundan sonra kentimizin de desteğine ihtiyacımız var. Süper Lige çıkmak için ben değil, biz diyerek takımımıza sahip çıkarsak, layık olduğumuz yere geliriz” diye konuştu.

50 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ya arkadaşlar bırakalım artık ona buna sallamayı Allah aşkına.Başkanı severiz sevmeyiz ama tapuları bile çalıp giden adama bu kadar laf söylenmedi bu klupte.

    Adam servetimi koyarım demiş onu demiş bunu demiş. Taraftar ne yapıyor forma satışı yok sms kampanyası yapıldı rezalet, bilet desen 10 lira olan bileti hala bedava alma derdinde.

    Bir kişi çıkıpta bir aylık maaşını koyabiliyor mu yardıma adamdan servetini bekliyoruzda? Bırakın kimse servetini falan vermesin adam gibi proje olsun kaynak bulsun kalıcı gelir olsun. Başkan parasıyla olmadı olmazda. Veren fazlasınıda alıp gidiyor ondan sonra .

    151
    9
    1. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      Ne zaman mevcut yönetimi eleştirse biri aynı cümleleri kullanıyorsunuz. Mevcut başkanın vaatlerini hatırlatmak suçmu. Bursaporun iyiliği için yapıcı eleştiri yapmak Bursasporumuza fayda getirir. Derdi üzüm yemek olmayıp bağcıyı dövmek olanlar hariç.

      9
      20
    2. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      Bence yorumun güzel falan değil arkadaş. Bu insanlar o kadar zorluklarla geciniyorki bir maaşını verecek. Eski futbolcu 1 forma verecek. Hep taraftara yükleniyorsun uz. Beşiktaş fener gs 2. Lige düşse bırak 10 bin kişiyi bin kişi gitmez maçına. Dua edelim 10bin taraftar geliyor. Taraftar versin taraftar versin başka bişey bilmiyorsunuz. Verelim vermesinede ki hala veriyoruz. Benim verdiğim nereye gidecek bunu söyleyen yok. Ben söyleyim ali ayın cebine yada bu takıma zerre katkısı olmayan ama giderken alacağını isteyen bir sürü adam zannettiğimiz karaktersizlere.Yok arkadaş amatöre giderim aslan gibi takımımı desteklerim. Ama 3 çapulcu sözüyle hareket etmem.çıkarsınlar aslan gibi altyapıyı oynasınlar vallahi süperligte yükseliriz. Biz çıkmayalım diye uğraşan başkandan spprtıf direktöre hocaya kadar kim varsa sadece kendilerini düzeltsinler ne paraya ihtiyaç var ne taraftara. 10 binkişi orayı dar eder her takıma. Bizim çocuklarımızada canını dişine takar bu bize yeter.

      12
      16
      1. @Üsküp yorumuna yanıt olarak

        Muhteşem bir yorum kardeşim tebrik ediyorum. Yalnız kendi corbasini dusunup, baskani eleştiren her yorumu eksileyenler bunu da eksileyecektir.Önemli değil. Nasıl ki Ali Ay ve ondan önceki basiretsiz yonetenler için soylediklerimde hakliysam ve yalnız degilsem. Şimdi de benim gibi düşünenlerin olmasına seviniyorum.

        7
        5
    3. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      BİZ, çok iddialı ve çok büyük bir kelime.
      BİZ, diyebilmek öyle yazıldığı kadar kolay değil.
      BİZ, diyebilmek için,
      a- belli bir futbol kültürü.
      b- doğru bir sportif bakış açısı.
      c- asgari bir futbol bilgisi.
      d- ve de Kentlilik bilinci şart.
      e – tüm bunlar içinse EĞİTİM…
      Zaten BİZ, dediğimiz gün kulüp ve camia olacağız…

      17
      3
    4. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      arkadaşım çok yüzel yorum tebrikler. bu bizim taraftara 1.lig bile çok şampiyon olduktan sonra onlar bile hazmedemedi şampiuonluğu. rahmetli başkana şampiyon yapan t.d ertuğrula sallayan bizim meşhur taraftara ptt bile çok. ah alıyoruz bunlar yüzünden .

      21
      1
    5. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      Nokta. Güzel yorumun için tebrikler…Söyleyin kardeşim gerçekleri korkmayın çekinmeyin ! Taraftar profili değişmeli çürük elmalar temizlenmeli ! Faydasız boş beleş taraftarla bir yere varamayız ! Anca bu kafayla amatöre kadar varırız ! Yazık günah ! Başka BURSASPOR mu var ?!

      33
      5
      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Sen hala buralarda utanmadan yorum yapıyor musun ? Her yorumunda taraftara salla ,yönetime sınırsız destek ver.Sen önce hep şu söylediğin 60 trilyonun hesabını ver.Hani imzalar atılıyordu ? Sabahtan akşama kadar gel burda işkembeden salla. Bu tertemiz sayfaları kirletme kardeşim git başka yapacak işin mi yok ?

        7
        3
        1. @keser yorumuna yanıt olarak

          İmzalar atılınca görürsün bu adamlar bedavaya bursaya gelip çalışmalara başlamadı ! İmzalar atılınca yediririm bu lafını…

    6. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      Mestan aga zaten senin hiçbir zaman gücünün yeteceği işler değil bunlar ağır gelir bazı görevler yok taşın altın eline koydum bilmem nereni koyarsan koy sen para ve lobi gücü olabilcel Hayri Yazıcıya engel olup onu başkanlıktan etmiş biriysen eğer o parayı gerek sen gerek yönetimindeki adamların koyucak kimseye el açmak zorunda bırakmıcaksın bu kulübün başkanı olduysan bu gücün olduğu için aday oldun ve başkan oldun o zaman elini cebine atacaksın ilk zamanlardaki laflarının arkasında olcaksın tüm servetim koyarım ortaya demiceksin tüm servetin 3.5 milyon tl bile atmiyorsa ne işin var senin başkanlıkta???

      33
      49
      1. @MARATON161616 yorumuna yanıt olarak

        Aynen katılıyorum.madem bütcen yok gelir sağlayıcı bir projen yok neden hayri yazıcı’ya neden engel oldun diye sormazlar mı adama..şuan belediye olmasa vali olmasa sen ne tahtayı kaldırabilirdin nede o koltukta hala oturuyor olabilirdin..

      2. @MARATON161616 yorumuna yanıt olarak

        mestan baskanlık yapmaya gelmedi bu net onun icin süper lig edebiyatı yapma mestan.eger sen egolarını degilde her seyinle baskan olmaya gelseydin süper lige hevesin olsaydı o lisanslar cıkardı persembenin gelisi carsambadan belli olur senin niyetin belli.LoyalCty edebiyat yapma kardesim.hazırlıgın yoksa baskan adayı olmuycan bursaspor kimsenin oyuncagı degil.böyle baskanlık herkez yapar sen bile yaparsın ALİ aya gelince ALLAH zaten ona tokadı atacak görürsün bak ah ah kimseye kalmaz.bu iş çevre ve lobi meselesi bunlar yoksa baskan olmuycan reklemını yapmıycan baskan olup taraftarı ve takımı üzmüycen.yazık günah

        6
        2
      3. @MARATON161616 yorumuna yanıt olarak

        Anca senin gibi adamlar Hayri yazıcının son dakikada ki sinemasına inanırsınız adam 3 ay gık demedi sonra yok öyle yok böyle Mestan beni engelledi dedi Mestan kadar adam olsaydı da süre dolmadan aday olsaydı

        9
        5
        1. @Eser yorumuna yanıt olarak

          Veyl olsun yazıklar olsun sana. Daha çok şey yazarım sanada yayınlamazlar şimdi. Hayri yazıcı aday oluyordu. Siyaset girdi araya. Mestanınız siyaseti soktu araya yazıcıyı vaz geçirdi. Yazıcı bütün yönetime girecek üyelerden taahütname aldı her üye 5 bin dolar bağış parası verecekti. 40 45 bin dolar para direkt girecekti kasaya. Sizim gibi körler görmezler gerçekleri. Şampiyon başkan yazıcının kulüpten kovduğu adamı başkan yaptınız. Kemiklerini sızlattınız. Yılarca ali ayı yaladınız ama para veriyor diye. Şimdi mestanı yalayın alışmışsnız yalamaya. Mestan bu paranın yokluğunda yaptığı çöp ve emekli oyuncu transferlerine kaç para verdi onun hesabını versin.

          9
          4
          1. @fff yorumuna yanıt olarak

            fff kardesim 40-45 bin dolar nedir ki.
            Personelin on günlük maaşını bile karşılamaz.
            Herhalde yanlış yazdın.
            Kasaya direkt girse ne olur girmese ne olur.
            Bence yazdığın rakamlara yeniden değerleme yapıp bir kez daha yorumla.
            Ayrıca üye başına 5bin dolar çok az hiç bir şeye yaramaz ki.
            Bence sayin Yazıcı ve ekibi isteseler bir dakikada 450bin dolar yardım yaparlar.
            Mühim olan iletişim.
            Saygilarimla.

      4. @MARATON161616 yorumuna yanıt olarak

        o çok sevdiğin Hayri yazıcıyı 1 AYLIK ADAYLIK SÜRECİNDE tutan mı vardı da son 1 SAAT KALA çıktı piyasaya.Buna yüreği yemedi o kadar borcun altına girmeye desek sanırım çok daha dogru olacak.

        43
        13
      1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

        Yanlışın var kulüp az kalsın kayyım lara kalıyordu.
        Neyse ki Mesut Bey ve yönetim kurulu kulübe sahip çıktı da istemediğimiz durumlar gerçekleşmedi.
        Eğer şampiyon olacaksak on yedi maçlık bir seride her şeyi erteleyip bu ise odaklanmaliyiz.
        Her zaman dediğimiz gibi biz şampiyon bir takimi tutmadik tuttugumuz takimi sampiyon yaptik.
        Yine yaparız.
        Yeterki birlik beraberlik olsun.
        Ayrıca kim olursa olsun bir forma lik yardım bile olsa binlerce teşekkürü hak ediyor.
        Taraftar da biraz kipirdanip en az uc kez on altı bin forma hedefi koymalı.

        1
        1
  2. Mestan gideceksin o çok yaladığın alinur abiciğinin yanına katlı otoparkın hesabını soracaksın onun yerine vaad edilen senelik 25 milyon TL gelir sağlanacak denilen yerin hesabını soracaksın ondan sonra burda ağlama edebiyatını yapacaksın ali ayın körüstanın recep bölük aşının cebine indirdiği paraların hesabını soracaksın Nihat özdemirin yanına gittin bize gelince istedikleri ceza veren tffnşn başındaki fenerin köpeğine hesap soracaksın niye fener Beşiktaş için madde değiştirdiniz bu çifte standart diye ondan sonra çık ekranlara ağlanmaya devam et

    53
    21
  3. Ağlama edebiyatı zaten yapmayın.Hakkimiz olan ve bizden silinen üç puanın peşindeyiz hakkımızı yiyenlerden hesap soracağız ,bu işin peşini bırakmıyacagiz,üçüzlere yapılan kayirmayi mahkemeye taşıyacağız niye diyemiyorsunuz.Gecen ziyarete gittiğimizde Nihat Özdemir’i acaba tavizlermi verdiniz.

    24
    8
      1. @VEDAT yorumuna yanıt olarak

        O zaman açıklama yapsın bu konu hakkında sonuçta burda bizim hakkımız yenmiş ve bunun üstüne gitmeside başkanın görevi.Ha su zorlu süreçte baskanida destekliyorum en azından çıktı ve aday oldu.

    1. @BURSASPORLU yorumuna yanıt olarak

      Başkan ağlama edebiyatı yapmayacağım derken bile AĞLAMA EDEBİYATI yapiyosun. ” Servetimi ortaya koyarim ” bu yolda diyodun. Ne oldu. ? Takke düştü kel göründü mu ? Senelerdir o koltuğa oturmak için can atiyodun. İşte oturdun. Sim di sen değil biz aglayacagiz. Bu takim lige çıkmak zorunda. Seninle veya sensiz. O koltukta senin mahkemeye verdiğin ancak takımı ŞAMPİYON yapan bir adam oturdu. O koltuğun yükü elbette ağırdır. Bu yüzden eğer BURSASPOR icin gerçekten bir şey yapmak istiyosan yeni transferlere imzayı attirip hemen istifa eder, yeni sezon için olağanüstü genel kurul kararı alırsın.
      Şimdi bu yorumumu okuyanlar köstek olma destek ol diyerek eksileyecekler biliyorum. Ancak görünen koy kılavuz istemez. Lig biteni kaç gün oldu hala bir transfer yok. yine son gün attirip belki ama 2 maç geride kalmış olur haksizmiyim.

  4. Adamsın başkan illa ki bu süreçte hatalar yapacaksın, yanlışlardan döneceksin ama inanıyorum ki
    YOLUNSONUSÜPERLİG
    umarım bu şehirde karaktersizlere verilen desteğin katbekatı sana ve arkadaşlarına verilir.

    14
    9
  5. Bursaspor’a parali baskan degil zeki ve egitimli baskan gerekiyor derhal sirketlesme ve seffaflik surecine girilmeli aksi taktir bozuk duzen sonsuza dek devam eder .

  6. Sevgili atıp tutan taraftarımız herbirimiz 1 aylık maaşıyla forma alalım desek 100 kişi cikmaz. Ona buna sallamayın maça gelin

    4
    1
  7. Bu borçlar Forma satışı ve dönme dolap 100 tane aldım 1000 tane aldım vs çözümlerle çözülmez- Bu kulübe 500-600 Milyon Lira Borç Takıp Gidenler Hala Bursa’da Yaşıyor Ve Hesap Soran Yok Kimisinin Helikopterleri Holdingleri Var Kimisi Koca Fabrikalar Yaptı Kimisi Temizlikçi Şirketlerinden Kodoman Barajını Aştı Ve Bursaspor’un Batması Bu Kadar Basit Ve Araştıran Soran Yönetim Veya Bir Yetki Kademesi Yok- Neden Yapmasın bu insanlar Soran Soruşturan Vs Yok!…He transfer Gelirleri 60-70 Milyon Avro Oda Yok Oldu- Başarı Paraları Şampiyonlar Ligi Paraları Oda Yok Oldu 600-700 Milyon Lira daha – Sonunda Kaldık Böyle 6 Milyon Lira vs diyorlar Veremez durumlara ikinci yarı başlıyor hale bakarmısımız! Tek çare mali polisi vs çağırıp bütün kitapları dosyaları açmaktır ki Kulüpte ne oldu bitti ortaya çıksın.

  8. Başkanım senden Allah razı olsun.Tabii bizde taraftar olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.En azından maçlara geliyorum forma alıyorum diğer lisanslı ürünlerden alıyorum bağış yazıp 1963 gönderiyorum yani gücümüzün yettiği kadar elimizi taşın altına sokmaya çalışıyorum.Sizde haklısınız biz taraftarımıza ve bu sanayii şehrine de iş düşüyor ama şunu iyi bilinki şu fedakar ve cefakar taraftar bu kulübü asla yalnız bırakmayacak iyiki varsınız sayın başkanım

    2
    1
  9. Gücüm nispetinde sms kampanyasına destek verdim
    Şimdi de forma kampanyasına destek vermek istiyorum
    Stada Helen, kombine alan biri degilim ama dışarıdan da olsa kulübüme ceza yedirmeden destek vermeye çalışan biriyim, bu şehirde 1 milyon SMS 1 milyon forma satılamıyorsa biz bitmişiz demektir.
    Bu konuda yönetimlerde şeffaf olmalı, dogru hamleler yapmalı bu şehir bu kulübe 116 Milyon TL’lik destek verebilecek güçtedir. Yeter ki dogru yönetildigine inansın

  10. Bugün gelinen nokta yönetimin başarısı değildir,tam tersine camianın büyüklüğündendir.Kimse kendine püy çıkarmasın yoksa adama derler ki lisans bile çıkartamıyorsun,nasıl başkansın diye? Yönetim büşürısız değil ama pay çıkarma işlerini bırakın,lisans çıkartın.

  11. Kendi söylediğini yine aynı cümleler içinde çürüten aciz başkan müsveddesi. Ağlama edebiyatı yapıyorsun işte.

  12. Başkan Bursasporumuzu bataklığa sürükleyenlerden ne zaman hesap soracaksın sende uğraşıyorsun ama bu hesap sorulmalıdır Bursaspor için.

  13. Birde olaya madalyonun ters tarafından bakalım.Süper lige çıktık en az 15 transfer lazım gene borç gene haciz gene arkası gelmeyen kampanyalar.Bence altyapıyı güçlendirip üç dört yıl snrasının takımnı kurmak borçları sıfırlamak İşte Mersin Van G.Antep esamesi yok.Önümüzde Busasporun ikinci liğte şampiyon olması örneği var.Bence buradan hareketle sağ duyulu bir yaklaşım sergilemeliyiz diye düşünüyorum.

  14. 1-Medni ve doğru yapılan eleştiriler zararlı değil faydalı olur.
    2-Kim ne verirse versin takdire şayandır.Vermeyen varlıklı kişiler şu nedenle vermiyor olabilirmi.VERİYORUZ BİRİLERİ ALIP GİDİYOR.HESAP SORAN YOK,ÇALANIN,ÇIRPANIN YANINA KAR KALIYOR gibi gerekçeleri olamazmı.
    3-BAŞKAN VE YÖNETİCİDEN BEKLENEN :KULUBÜ AKILCI YÖNETSİNLER,HARCAMALARINI KENDİ PARASINI HARCAMAKTAN DAHA DA HASSASİYETL YAPSINLAR.ELEŞTİRİYE AÇIK,ŞEFFAF DAVRANSINLAR.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu