BPFDD 160 forma aldı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Yeniden Büyük Bursaspor sloganıyla başlatılan forma kampanyasına Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği tarafından 160 forma ile katılım yaptı.

BPFDD Başkanı Ahmet Suphi Evke ve yönetim kurulu, bugün Şükrü Şankaya Tesisleri’nde Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, BTSO Kampanya yöneticilerinin katıldığı bir toplantı düzenledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Ahmet Suphi Evke, “Bursaspor formasını terletmiş 160 üyemiz var. Hepimiz birer forma ile bu kampanyaya destek veriyoruz” diyerek şunları söyledi:

“BTSO tarafından Yeniden Büyük Bursaspor sloganıyla başlatılan kampanyaya bizlerde dernek olarak katılım gösteriyoruz. Bizlerin amacı farkındalık yaratarak tüm Bursalı ve Bursasporluların bu kampanyaya destek vermelerini arzuluyoruz. Dernekte üye olan arkadaşlarımız şanlı Bursaspor formasını terleten insanlar olarak zor günde kulübümüzün yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bursaspor’a fikirlerimiz, futbol okulu ile sporcu kazandırarak yaptığımız katkılara karşın bir omuzda biz vermek istedik. Tüm iş dünyasının, taraftarlarımızın, bu kentte yaşayan herkesin katkılarını bekliyoruz. Lütfen Bursaspor’a duyarsız kalmayalım ve gerekiyorsa ateşi elimizle tutalım.”

Daha sonra söz alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Çelik ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

STAT İÇİN BAKANLIK DESTEK VERECEK

“Maalesef kulübümüz arzulanan yerde değil. Belediye olarak kulübümüze olan desteklerimiz artarak devam edecek. Bugüne kadar iş başına gelen tüm başkanlara destek verdik. Maddi ve manevi desteklerimiz artarak devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Stat ile ilgili belli noktaya gelindi. Spor Bakanımızın da vereceği katkı ile stadımızın belirlenen ulaşım ve diğer sıkıntılarını kısa süre içerisinde tamamlamak istiyoruz. Kampanyaya olan desteğin artarak devam etmesini arzuluyoruz.”

36 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @Texaslı yorumuna yanıt olarak

        Senin matematik hocanın ellerinden öpeyim 🙂 Hiç güleceğim yoktu Allah ‘ta seni güldürsün.. Bu arada 16 forma 1600tl yapar. 160 forma 16.000tl yapar kardeşim =))

    1. @1MRD6 yorumuna yanıt olarak

      Futbolcular için küçük bir para olabilir ama kulüpte çalışan personel,emekçi için iyi olabilir, alacakları varsa ödenebilir ya da ikramiye verilebilir.Kulüpteki huzuru,mutluluğu sağlamak istiyorsan görmediğimiz emekçi kardeşlerimizi göz ardı etmemeliyiz.

      7
      2
    2. @1MRD6 yorumuna yanıt olarak

      1 tane forma alacaklarına 10 tane alsalardı adam başı 1600 forma yapar oda bi işe yarardı ama 160 üyeden toplam 160 forma alınmış olması bide bunu basın toplantısıyla açıklamaları gerçekten trajikomik bi durum olmuş

      11
      3
        1. @Şükrü yorumuna yanıt olarak

          İsmimi kullanırsam bişey yapabileceğine eminmisin kardeş yada nüfusuna felan mı alacan 5 tane forma alayım yanında çağırabilecekmisin basını

    3. @1MRD6 yorumuna yanıt olarak

      Ulan o kadar Bursaspor’ un ekmeğini yemişler sadece 160 forma ayıptır ayıp ?! Siz nasıl Bursasporlusunuz ? Bi de basın toplantısı yapmışsınız utanın ?!

      14
      3
    4. @1MRD6 yorumuna yanıt olarak

      160 forma ne la dalga geçer gib???? yaz ve kış futbol okuluna gelen çocukların ödediği aidat paralarıyla 160 forma alıp bunu BPFDD cebinden vermiş gibi göstermeyin bide 160 forma utanır insan basın açıklaması yapmaya bunu.

      23
      3
    5. @1MRD6 yorumuna yanıt olarak

      Ulan ben bile Bursasporumuzun eski kaptanı ve BPFDD Başkanı Ahmet Suphi Evke ‘den 3 kat fazla katkı vermişim, adam bir de bunu basın toplantısıyla açıklıyor. İşte Bizans takımları ile aramızdaki fark burda başlıyor. Bizim sonradan görme Bursa sanayicisiyle , medyasıyla, sporcularıyla vizyonumuzun yerlerde olduğunun ispatı.

      24
      4
  1. Bir tane sms atmayan adamlar gelip burda yardım yapanıda eleştiriyor.

    Birileri yaptıkça diğerlerinede örnek oluyor büyük küçük eleştirmeyi bırakalım artık. Şuan bu takımın tek ihtiyacı olan şey para.

    13
    4
  2. Adam 160 tane forma satın almışlar reklam yapıyolar Allahım ne günlere kaldık rahmetli yazıcı gittiğinden beri takıma siyaset mi sokanlar para için bursaspor armasını mı satanlar 160 tane forma bağış yapıp reklam mı yapanlar dersin gün geçtikçe saçmalıyoruz kulüp bağış yapanları tek tek açıklasa da bizde bilsek kim ne kadar yapmış

    13
  3. Katkılarından dolayı öncelikle tebrik ediyorum.
    Fakat Bursaspor kulübünde profesyonel forma giyip bu kulübün ekmegini yemiş bu insanların benim gibi sade bi vatandaşın yaptıgı 1 forma destegini üyeleri olarak yapması çok basit bir destek olarak kalmış üstelik reklamının yapılması komik olmuştur bu sayı 1.600 olsaydı o zaman kameralara çıkılabilirdi.
    Böyle ufak katkılar tanıtılmamalı

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu