Erhan Başoğlu hesaplara bloke koydurdu!

Bursaspor kulübü eski genel müdürü Erhan Başoğlu’nun alacaklarına karşılık açtığı dava neticesinde hesaplara bloke koyuldu.

Hafta içerisinde BTSO’dan  gelecek para ile maaş ödemesi yapmayı planlayan Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan bu gelişme karşısında şok oldu.

Kaynak
Bursa Kent Gazetesi

51 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Abdullah1963 yorumuna yanıt olarak

      Bunun yaptığı çok yanlış.Fakat bize her şey müstehak.Çünkü 2014 yılında kulübe temlik koyan, sonrasında alacağını faiziyle alan adamı Başkan yaptığın yerde bunlara kızmak ne kadar doğru?

      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        HARBİDEN OPERASYON ÇOCUĞUYMUŞ. TAM KULUBE PARA GELECEKKEN OPERASYONCULUK YAPTI. BİZ BİLMEZDİK BASOĞLUNU

        33
        4
    2. @Abdullah1963 yorumuna yanıt olarak

      gelinen nokta çok normal.
      hesapsız, plansız, yani olmayan parayı harcarsan geleceğin yer burası.
      sadece biz değil, bütün kulüplerimiz aynı durumda.
      neden mi bunları yaşıyoruz?
      a- sonuca odaklı bakış açısı.
      b- medya ve taraftar baskısı.
      c- ilk iki şıkkın getirdiği kaos, kargaşa, çok başlılık ve görev karmaşası.
      işler nasıl mı düzelir.
      çok basit.
      yönetim, kulübü. antrenör takımı. taraftar da sadece tribünleri yönetecek.
      ancak böyle olduğunda donanımlı insanlar başkan adayı olarak ortaya çıkar, doğru yönetim ve doğru projelerle doğru bir yola girilir…

      62
      4
      1. @demedi deme yorumuna yanıt olarak

        Bunlarin hicbiri BURSASPOR lu olamaz BURSASPOR kulubu rant kapisi aş kapisi degil karaktersiz herifler AŞK kapisi BURSASPOR AŞK i olmayanlarin hepsi hainlik icin gelmislerdir HAİN lerdir …

        9
        1
  1. 1 ARALIK 2018 İSTİFASI ARADINDAN SÖZLERİ:
    Kalbi sadece Bursaspor’la atan herkese sonsuz sevgi ve saygılarımla görevimi bırakıyor ve kulübümün en değerli makamı olan, taraftar kimliğimle sevdamın peşinden koşmaya devam ediyorum.

    9 MAYIS 2019 :
    Takım otobüsünün haczedilmesi şokunu yaşayan Bursaspor‘a bir haciz işlemi de eski genel müdür Erhan Başoğlu‘ndan geldi. Tazminatını alamadığı gerekçesiyle Erhan Başoğlu‘nun kulübe haciz işlemi başlattığı bildirildi.

    DÜŞMANI UZAKTA ARAMAYIN BAKIN ÇEVRENİZE BİRTON VAR

    112
    3
  2. Bu adamı BURSASPORUN Başına kimin torpiliyle külüp müdürü olduysa bu zaatın parasınıda o versin .Sen bu külübün maaşlı müdürüydün futbolcularla beraber galibiyet primi alıyordun acmısın tokmusun birkac ay daha bekleyemedinmi.Sizler Bursada leş yiyen akbabalardan bir farkınız yok Niye önceki yönetimden istemedin hak etmediğin parayı .Ayrıca alacağın parayıda yazsaydında öğrenseydik nekadar alacağın olduğunu.Ben 48 senedir BURSASPORUN Maclarına giderim kombinemi alırım storeden formamı tişortümü alırım.Senin BURSASPORA Benim kadar katkın olmamıştır.

    59
    2
    1. @CEBELLİ 1963 yorumuna yanıt olarak

      Bu zat müdür olmadan önce yerel tv.de programlara çıktığında bursaspor aşığı gibi soylemlerde bulunuyordu.meğer para aşığı imiş.sahte Bursasporlu o kadar çok ki.

  3. ERHAN BAŞOĞLU KARDEŞİME AÇIK MEKTUP:
    Erhan kardeşim seni tanıyalı tam elli yıl oldu.Pınarbaşı mahallesinin o cana yakın komşuluk ,kardeşlik senelri hatırına,aynı renklere,şehre sevdamız adına sesleniyorum.
    1-Maddi durumun nedir bilemiyorum.Fakat lacakların için kanunen hakkın olsada bu yol pek etik ve anlamlı değildir.
    2-Yıllarca müdürlüğünü yaptığın kulüp herhangi ticari işletme değil.Tüyü bitmedik yetimlerin,haftalık harçlığından fedkarlık yapıp bilet alarak maça gelen,deplasmanlara giden gönüldaşların haklarının olduğunu hatrından çıkartma.
    3-Müdür iken başkan olan kişilerin olumsuz yönetimlerinde ne derece sorumluluğun var onu bizden daha iyi idrak edip kararını sen ver.
    4-Düşene bir tekmede ben vurayım mantığında olmadığın kanaatindeyim.Şu sıkıntılı,taraftarımızın üzüntü duyduğu şehrin armadası,markası dediğimiz koca çınarın köküne kül döküp yada kezzap dökerek kurutma sevdasında olmadığınızın da kanaatindeyim.(Hatırlarsın PINARBAŞINDA BAZI AKLI KITLARIN O GÜZELİM ÇINARLARI NEDEN,NE AMAÇLA KURUTTUKLARINI SENDE BİLİYORSUN.)
    5-Kardeşim Erhan o para ile acil hastalığın yoksa,ölüm döşeğinde yakının yoksa alma derim.
    6-Beni sorarsan ben ticaretimden dolayı binlerce borçlu müşterimin senetlerini takibe dahi koymadım ve hamdolsun aç ve açıkta değilim.EMEKLİYİM RABBİM BİNBEREKET VERSİN.
    ERHAN KARDEŞİM BİR AĞABEYİN OLARAK BU YOLDAN DÖN.BU ŞEHİR VE İNSANI İLE KENETLEN.BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLER KADERİMİZDEKİ SEVİNÇ VE ÜZÜNTÜDE BİR VE BERABER HAREKET ETMEMİZDİR.
    ERHAN KARDEŞİM.ALLAH MALIN-MÜLKÜN SAHİBİDİR.DİLERSE O BAŞKA BAŞKA YERLERDEN GANİ GANİDE VERİR.

    KARDEŞİM SENDEN MÜSBET HABER BEKLERİM.HAYDİ KARDEŞİM PINARBAŞI YILLARININ HATIRINA,KARDEŞLİĞİMİZİN HATIRINA BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMA.YOL YAKINKEN DÖN BU YANLIŞDAN.

    17
    1
  4. Bu “zatı muhterem” 2017 Nisan ayında Borussia Dortmund “kulüp yapısını “ incelemek için Dortmund a gitti.O zamanki bu “yararlı ve verimli” seyahat için kulübe ne kadarlık bir fatura kesildi ? Bu konuda kendisi kamuoyunu aydınlatırsa sevinirim.

    16
    1
  5. LEŞŞŞ Kargaları bu takımı ne hallere düşürdünüz birde para diye bağırıyorsunuz leşşş kargaları bir bitmediniz.

    15
    1
  6. insanların tazminatlarını ödeyin kardeşim, hepsi böyle tek tek çıkacak karşınıza bilmiyormusunuz?

    adli makamlar koyuyor bu blokeyi, bireylerin yapabileceği bir şey olduğuna inanmıyorum.

    ayrıca Erhan zaten gereksizdi.

    8
    41
  7. Suç kongre üyelerindedir.Çünkü bir kulübün kaderi kongre üyelerindedir.Kulüplere başkan ve yönetici olmak kolay olmamalıdır.Her önüne geleni başkan yönetici seçersek böyle olur bugün bu yönetici alacağını ister, yarın başka biri çıkar ,diğeri bırakır gider , 10 verirler, 100 kulübü borçlandırırlar çekip giderler olan kulüplere olur.Ondan sonra saldır, Belediye ye, vali ye,Ticaret sanayi odasına en son Ankara ya giderler baktılar sonuç yok.Kulübü bırakır gidip köklü camialar kapanır.böyle kulüp anlayışı olmaz ve yönetilemez.Profesyonel anlayışla doğru yönetilerek sistem kurarak ,hem ekonomik hemde mali açıdan yönetilerek bir başkan ve yönetim kurulu olmalıdır.Bugün gidersin belediye ye,valiye,Btso veya Ankara ya sadece ve sadece günü kurtarırsın sadece melhem olur yarayı iyileştirmez.Kanun yasası , borçlanma yetkisi ,mali açı düzeltilerek belirli kurallar konmalı ve yasa çıkartılmalıdır.Paralı başkan paralı başkan devri bitti kulübü doğru bir biçimde yöneteceksin.Baba yiğitler var mı Bursaspor un yaklaşık 500-600 milyon unu bir kere de silecek yok.Bursaspor un borcunu bu hale getirenler hesap vermelidir.San ki Ranaldoyu, messi yi,neymar ı almış Bursaspor da bu hale geldi kulüp, yediler kulübün paralarını,nerde Recep bölükbaşı,Erkan körüstan,Ali Ay Bursaspor u batıranlar bunlar kim soruyor hesabını kimse, onlar kolunu sallayarak gezer,Bursaspor kan ağlar umurlarında mı yapanın yanına kalıyor.Nasıl olur da bu hale gelir Bursaspor şampiyonluktan bugünlere ,onun için başkan seçerken araştırılıp inceleyip Bursaspor için doğru başkan kimse o seçilmelidir.

  8. Yazıktır Günahtır be kardeşim, asgari ücretle çalışan insanmınız ki evinizi geçindiremiyorsunuz? Zaten eski veya yeni yönetim kurulunda yer alan herkesin iyi bir geliri var. Bursaspor kulübü kaçıyor mu? Nedir bu kulübün yöneticilerden çektiği? Yazık vallahi billahi yazık. Kulüp yardım kampanyası düzenleyip transfer yapmaya borç ödemeye çalışıyor, siz kulübe alacaklarınız için temlik koyduruyorsunuz. Zamanı mı şimdi? Bursaspor da kimin parası kalmış? Böyle zamanda böyle bir hareket en sakin ve üsluplu tavırlar “Yakışmamıştır”

  9. Külübü okadar zarara uğratıp bide alacaklı oluyorlar negüzel iş para ihtiyacı olan yönetici olsun kulüplere iyi iş haklarında zarara uğratmaktan dava açılsın kim alacaklı görsünler..

  10. Bunun olacağı belli değilmiydiki. BTSO KENDİSİ HESAP AÇIP BURSASPORA REKLAM GELİRİ ADI ALTINDA VERMESİ GEREKİRDİ. BUNUN GİBİ BİRÇOK DURUM SÖZ KONUSU EDİLEBİLİR. MANTIKLI DAVRANILMADI.

  11. Yaw admin bütün yorumları silmişin be yaa. Oooo hoo. Hangi yoruma baksak, hakaret içeriyo yazmışın. Bu kadar kişi birden hakaret edince benim de aklıma Nasrettin Hoca’nın bi fıkrası geldi. Hırsızın hiç mi suçu yok demiş ya hani rahmetli. Bu da o hesap. İşte günümüz Türkiyesi. Bu ülkede herşey olursun ama, rezil olamazsın.

    4
    1
  12. Böyle hainlik olmaz…..Transfer sonrasına kalsın alacaklar hatta…Süper lige çıkma sonrasına…Utanmazlik….Divan başkanı müdahale etmeli…..Acilen

  13. Türkiyede bağımsız yargı olsaydı Altepe, Bölükbası,Ali ay içeriden cıkamazlardı, mal varlıklarına el konurdu, Kulübü soyan bunlardı

    1
    1
  14. Bu tür adamlardan her yerde var merak etmeyin bir esesli olarak oda bişey mi Bi tanesi tutmuş bizim logoya el koymuş işte bunlara ahırdaki sinek derler

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu