Serdar Özkan transferi bitmedi ama…

Bursaspor'da Antalyaspor'dan ayrılması gündemde olan Serdar Özkan'da işler son noktaya geldi. Yeşil Beyazlılar oyuncunun menajeriyle önceki günden itibaren Antalya'da yüz yüze görüştü.

Yapılan pazarlıklarda tecrübeli futbolcunun istediği ücrette orta yolun bulunmasına çalışıldığı arada ufak pürüzlerin kaldığı bilgisi paylaşıldı. Yeşil Beyazlılar Serdar Özkan’dan istediği sonucu çıkaramazsa Burak Çalık’ın üzerin yoğunlaşacak. Bu arada Serdar Özkan dün Antalyaspor’un Erzurumspor’la oynadığı hazırlık maçında ikinci yarıda oyuna girdi. Bursa Hakimiyet’e konuşan Serdar Özkan’ın menajeri Erdem Karagöl, transferin şu an bitmediğini açıkladı.

35 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ücrette anlaşılamadıysa pazarlık uzadıkça kulüp zor durumda kalacaktır.
    Pazarlık uzadıkça taraftar baskısı artar, kulüp teklif yükseltmek zorunda kalabilir. Gerek yok.

    75
    3
    1. @Zebercet yorumuna yanıt olarak

      O halde neden baş manşetten, Serdar özkan ilk transferimiz oldu şeklinde haber yaparsınız? Bari şu günlerde bilgi kirliliği oluşturmayın. Taraftar sabırsızlıkla gelecek olan transfer haberlerini beklerken kesinmiş gibi gösterilen haberler yapmayın lütfen!!!

        1. @Zebercet yorumuna yanıt olarak

          ADANALI SELÇUK ERDOĞAN İLE
          DEMİESPORDANENBUYUK PARAYİ GÖTÜREN MENECER
          BURSASPORU ÇAKTIRMADAN DEVRE DIŞI BIRAKMAK İÇİN
          BÖYLE DAVRANIYOR OLMASINLAR

          3
          3
  2. Bursa hakimiyet,size ne kardeşim transferin bitip bitmemesi.Oyuncunun menajeriyle ne sıfatla görüşüyosunuz siz ? Durduk yere niye dallanıp budaklandırıyosunuz işi,Piyasayı yükseltiyosunuz.Beceriksiz herifler.Selçuk Erdoğan size az bile yapmıyor.

    23
    4
  3. Ali ay dönemi hatalarina devam..50 bin 100bin için yapilamayan transferler ve sonucta kaybedilen 100milyonlar.. serdar gibi bi adamı bulmuşun bırak 3kuruş pazarliği al şu adamı..bu saçmaliklar selcuk erdoğanı işi mi acaba?

    11
    4
    1. @Selim yorumuna yanıt olarak

      serdar gibi bir adam niye antalyada oynamıyor kardeş. antalyada sezon başından beri ne yapmış. erzurum eskişehirden sisokkoyu almış sizde oturun özerle selçukla receple serdarla oynayıp durun.

      5
      10
  4. TFF’de Serdar Özkan’ın Bir Menajerlik Şirketi Olduğu Gözükmüyor Onun İçin Yine Birşeyler Dönüyor Gibi! Bence Bu Araştırılması Lazım 31 Mayısa Kadar Sözleşmesi Var!

    7
    1
  5. Bu sene çıkamıcaz.
    Ama seneye gençler daha da pişecek ve süper lige sağlam dönüş yapacağız.bu seneden hiç umudum yok açıkçası

    6
    38
      1. @Z_09 yorumuna yanıt olarak

        Yok yaw öyle deme. Büyük başkan Messut Fistan ve dev antrenör İbraam Üzülmez’le yeniden Şampiyonlar ligi arenasına çıkarız inşallah.

        2
        16
  6. Arkadaş nasıl bir site bu dalgamı geçiyonuz doğru dürüst haber yapın hani bittiydi transfer sizin site gibi haberciilk gibi hepinizin ….

  7. En bastada söyledim bu yönetim kim serdar ozkani yasin oztekini transfer etmek kim beyler biz süper ligte degiliz biliyorsunuz degilmi

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu