Reklamlar

Bursaspor’da 5 eksik!

Bursaspor’da sakat oyuncuların çokluğu can sıkıyor.

Bursaspor’da 5 eksik!

Boluspor maçı hazırlıklarına Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde yaptığı antrenmanlarla devam eden Bursaspor‘da ameliyat olan Massimo Bruno ile, Elton Acolatse, Vefa Temel ve Berat Altındiş‘in sakatlıkları bulunuyor.

Bu oyuncular dünkü antrenmana katılmazken bağırsak enfeksiyonu yaşayan Mehmet Erdem Uğurlu da dünkü çalışmada yer almadı.

Reklamlar

14 YORUM

Erdem profil fotoğrafı

11 kişi çıkıyorsak bu laflar bahane. Herkes işin ciddiyetine varacak adam gibi çalışacak. Burası mahalle kulübü değil. Geçen söylemesi ayıptır bi mekandan çıkıyorum baktım Vefa 2 arkadaşıyla yemek yiyor. Et protein eyvallah ta yaymış göbeği suratı kocaman yağ içinde çocuk doparlak bir şey olmuş resmen. Bu ne haldir kardeşim selam veresim bile gelmedi o kadar sinir oldum ki. İyi ki bi sakatlandın be bilader bu nedir ya her sakatlanan 90 kilo geri mi gelecek azcık dikkat edin beslenmenize. Abi insanın içinde olacak hedefi olacak çalışkan olacak Vefa nın her yeri yetenek olsa ne olur bu kafayla max bu takımda oynarsın zaten. Bu formayı giymek isteyen binlerce genç var bu şehirde böyle tembel herifleri görünce sinirim tepeme çıkıyor.

3
beyazıtlı reso 5 yıl önce, 13:24

Erdem yorumuna yanıt

Vefa,nın tek oynayacağı yer mahale halı saha takımı nokta.

0

Erdem yorumuna yanıt

Bizim başarısızlıklarımızın en büyük sebeplerinden biri bu profesyonel yoruma eksi veren embesillerdir.

1

Sayım yorumuna yanıt

BURSASPOR bu hale getirenler belli hiç konuşmaya gerek yok hiç inancım kalmadı ne yapmak istiyorlar bilmiyorum ama bu takımın ligde kalması zor Tuzla maçı kilit macti orda bitti yazık

0

Ertan yorumuna yanıt

Sadece 5 futbolcumu sakat? Ofosu geldiğinden beri bir sakatlığı varmış gibi 20-30% performans İle oynuyor, Çapan 10 maçtır var ama yok rolanti veya sakat, Kim transfer edildiyse Emin noter yönetim tarafından az çok sakatlandı veya sakat çıktı – ve bunun yanında sakat sakat aldılar vs söylemleri yüzünden bu yönetim mahkemeye verilmesi lazım verdikleri zararlardan dolayı – burda bir noktaya değinmek lazım Bursaspor’un Doktor tarafıda incelemesi lazım çünkü Vefa sakatlanmıştı vs çocuk hala düzelmedi 10-15 dakika koşamıyor ve içeride yapılan hatalardan yüzünden futbol hayatı genç yaşta bitebilir bu çocuk iyi bir Doktora baktırılması lazım.

0

Yani 5 futbolcu sakat peki geçen sene transfer yapamamışlar biz bu olduğumuz konumdan daha iyidik loca Çapan bence olmaması gereken bir adam sebeple bize topu alıp w.bolgeyw taşıyacak adamlar lazım ki bu zaten furkanda mevcut ha vefa ah be kardeşim sen olsan ne olur olmasan ne olur bu takımda torpilli oyuncular oynatıcısı bazilarinsa kumaş olmasada zorla topçu olarak lanse edilmiş adamlar batu bunlardan biridir eren bunlardan biridir kerem bunlardan biridir Çağatay berat bunlardan biridir bursaspor da o kadar boş ipucu var ki pedro kim aldık kardeşim bu adamı kim izledi topçusu bu adam İsmail Burak Erhan kova Erhan seni hiç unutmayacağız birader hemde hiç oynatın kardeşim cagatayi bizde Erhan dan iyi kaleci var gerek yok bu hafta kazanamazsak sonumuz kötü çünkü makas açılıyor bizim rakiplerimiz menemen denizli Kocaeli Altınordu adana Keçiören biz bu adamları baz alacaz yoksa gidersek gelisimiz olmaz

0

bu mehmet erdem uğurlu ne ayak ya ulan zaten onur yok sen neyin bağırsak enfeksiyonunu geçiriyorsun.

0
BursaliGenc16 profil fotoğrafı

Canberk Yurdakul (K)
Abdullah Tazgel (SLB)
Nicolas Zalazar (D)
Luca Capan (D)
Mert Yılmaz (SĞB)
Tuğbey Akgün (DOS)
Burak Altıparmak (MOS)
Vefa Temel (MOOS)
Hasan Basri Ünal (SLK)
Eren Güler (SNT)
Thievy Bifouma (SĞK)
olması gereken 11 benim gözümde.

3

BursaliGenc16 yorumuna yanıt

Burak altıparmakla beraber ikiniz halı saha yapın

1

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör