Kerem Can Akyüz Bursaspor’da!

Denizlispor'da sözleşmesi fesih edilen sol bek Kerem Can Akyüz Bursaspor'la anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor‘un 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Kerem Can Akyüz, Bursaspor ile anlaştı.

Bursa Hakimiyet Gazetesi’nin ulaştığı bilgilere göre Kerem Can Akyüz‘ün Denizlispor ile olan sözleşmesini feshederek, Bursaspor ile anlaştığı, arada ufak pürüzlerin kaldığı bildirildi.

Denizlispor‘un 2016-2017 sezonunda Alanyaspor‘dan kadrosuna kattığı Kerem Can Akyüz, forma giydiği 90 maçta 2 gol atıp 4 de asist yapmıştı.

Akyüz bu sezon da Denizlispor ile Ziraat Türkiye Kupası‘nda 2 maçta görev almıştı.

29 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yavaş olun ya bu ne hız. .. İşin şakası bir yana inanın çok güzel hareketler bunlar. .. ALLAH BURSASPOR umun BÜYÜK TARAFTAR larımızın YÜZLERİ Nİ HEP GÜLDÜRSÜN. . ÇÜNKÜ BAŞKA BURSASPOR YOK. ….

    108
    5
  2. Atillayi tercih ederim açikcasi ayrica defansa chedjouyu kiralarsak çok güzel olur ve 10 numarayada jorquera geldi mi çok iyi olur

    47
    3
    1. @OKAN yorumuna yanıt olarak

      Beş parasız ve yaklaşık 480 milyon borcumuz olduğunu ,BTSO nun yapacağı forma satışına bel bağladığımızı (Nasrettin hocanın yün çalı hikayesi gibi ) unutuyorsunuz.Bu durumda adı geçen oyuncular ikna edilip alınırsa büyük başarıdır.

      31
  3. Milletin çöp diye gönderdiği demişsiniz ama, bizim Çöp diye gönderğimiz Stancu şimdi gol kralı oluyor. bu işler sizin bildiğiniz gibi yürümüyor

    36
    3
    1. @SElo yorumuna yanıt olarak

      Stancu topçu falan değil o kadar ağır santrfor olmaz o sene necidi kaybettik stancuyu sessesgnon ve sio besliyor o sene bizde öyle topçular yoktu

      8
      10
  4. Bu sene fazla forma şansı bulamadı.İyi oyuncu ama şu andaki form düzeyi yeterli değil.Bu mevki için şu anda boşta oyunculardan en iyi tercih Atila Turan olur.Aldığım duyuma göre Selçuk Erdoğan bu oyuncunun transferi için yoğun çaba harcıyormuş.Atila Turan sol bek mevkisi için biçilmiş bir kaftandır.İnşallah bu transfer bir an önce gerçekleşir.

    23
  5. Hayırlı olsun iyi oyuncu bizde yedek kaldı ama PTT için çok iyiydi bize katkısı çok fazladır…marcello derdik biz ona…maç eksiği olduğu için bir kaç maç toleranslı olun…

    21
    1
  6. Küme düştük ama aklımız hala başımıza gelmedi anlaşılan. Milletin işe yaramaz diye elinden çıkarttığı oyuncuları almayı bırakmamız için amatör kümeye mi düşmemiz gerekiyor acaba?

    11
    35
      1. @Elalem yorumuna yanıt olarak

        Rengin isminden belli, bir şeyler yazacaktım sana cevap olarak da ismini okuyunca vazgeçtim. Git kendi çöplüğünde öt. Burası değil senin yerin.

        1
        2
    1. @Z_09 yorumuna yanıt olarak

      Değerli dostum bursasporumuzda yaşanan mali kriz türkiye genelinde bilinmekteyken, daha düne kadar transfer tahtasını bile açamamışken ve futbolcu alacakları yüzünden puanımız dahi silinmişken hangi ünlü ve takımında ilk 11 oynayan süperlig yada 1. Lig oyuncusunu getirmeyi düşünüyorsun? Biraz gerçekçi olalım…

      16
      4
      1. @Bursaspor 16 yorumuna yanıt olarak

        Mali kriz, Agu-Badu’ya, Kembo’ya, Yusuf’a, Lima’ya ve bunların menajerlerine milyon euroları dökerken de var mıydı acaba? Yoksa benim mi haberim yok? Transfer tahtası 2 dönem kapalı kaldı, 1.nin sonunda küme düştük, 2.nin de son günü nal toplar gibi çöpleri takıma doldurduk. 1.yi anladım da nal toplayıp takımı çöplüğe çevirmek bizim eski adetimiz.

        1
        2
  7. Bursaspor sevdalıları futbol ne kadar güzel değil mi hemen transferler başladı yorumlar yıllardır hep aynı o alınsın bu satılsın şu taktikle oynanasın peki buraya bu kadar yorum yazan Bursasporlu sevdalı kardeşlerim bu sezon kaç maça geldiniz ?Forma aldınız mı?

    7
    3
  8. Gerek yok bu adama onur daha iyi bundan çöp transfere benziyo başkan ucuz diye alma kaliteli bişeyler bak lütfen

    6
    11
  9. Acaba delinin isteğiyle mi oldu? Bence haberi bile yok. Ahmak yöneticilerden ve başkanlardan kurtulamıyoruz. Bursasporu işlerini büyütmek için kullanan ve rahmetli İbrahim Yazıcı yı bile maliye polislerine şikayet edip baskın yaptırıp yargılanmasını sağlayan bir hain başkanımız var.

    3
    17

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu