Özlüce’de kritik gece!

Bursaspor’un Hatayspor maçıyla sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatmasının ardından tesislerde kritik bir toplantı yapılıyor.

Karşılaşmanın ardından Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde toplanan Başkan Mesut Mestan, Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan ve Teknik Direktör İbrahim Üzülmez takıma yapılacak transferle gidecek oyuncuların akıbetini görüşüyorlar.

Üzülmez maç sonu basın toplantısında “Birileri gidecek birileri gelecek. Bugünde transferlerle ilgili çalışmalar yapacağım. Bursaspor’un formasını memur zihniyeti içerisinde giyen kim olursa olsun göndereceğim.

Maddiyat önemli. Manevi olarak ta yapılması gerekenler var. Hem maçta hem antrenmanlarda. 2-3 isim belirledim. Sanıyorum yönetim bunları size açıklar.” ifadelerini kullanmıştı.

Toplantının gece geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor.

55 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Emre çolak boşta bence bu adam Bursaspor da kendini bulur stoper e Şamil Çınaz ı direkt koyarsın cuk oturur. Bu verdiğim iki adamda boşta hemen alınmalı birde 2 ayağını kullanabilen kanat oyuncusuna ihtiyaç var ama onu bulamadım Yazımı duyurmak için bu haberin altınada aynı yorumu yazdım alttaki haberde okuyan arkadaşlar kusuruma bakmasın

    95
    31
    1. @Abdullah1963 yorumuna yanıt olarak

      Sol kanada Burak kapacak gecse sheu öne cekilip arkasında İsmail oynasa mesela. İlk defa dünyanın şu an kabul gördüğü milli takımın bu sistemle basardı sağladığı 4-3-3 sistemini oynadık. Bu sistemde en önemli olan ortadaki 3 lü ün ayaklarına hakim pas hatası yapmaması ve kenar beklersin ileri çıkması zeki çelik gibi. Sheuyu ortaya al. İsmaili sağ bek oynat Burak altıparmak ve Emirhan ortada forvet 3 lüsü Burak seleznov ve Ali yada Kubilay farketmez bana göre savunmasında ilerisinde iyi olan bir sol bek lazım ve demir gibi bir stoper bu takımı çıkarmak. İçin yeter.

      16
      1. @Üsküp yorumuna yanıt olarak

        Defansta defansı bilen adam lazım. Bizim stoperlerin hepsi acemiler mangası. Bir tek adam söylüyorum o olsa bize şu an 10 puan farkla liderdik. Chedjou

    2. @Abdullah1963 yorumuna yanıt olarak

      Şamil futbol olarak kesinlikle uygun değildir. Emre çolak uzun zamandır futbol oynamıyor. Kendini bulması uzun sürer. Biz bu sene lige çıkmak zorundayız. Kimseye verecek zamanımız yok.

      25
      2
  2. Gitmesi ve gelmesi gereken futbolcu isimleri vermek teknik direktörün dışında kimsenin haddi değildir. Ben bu seçimleri deli ibo”nun kusursuz yapacağından hiçbir kuşkum yok. Kimsenin kuşkusu da olmasın. Benim kuşkum yönetimin deli ibo”ya uyumudur. Bu uyum 3/4 oranında bile gerçekleşebilirse şampiyon biziz. Mestan ve yönetimi şampiyonluk istiyorsa bu uyumu ne yapıp edip gerçekleştirmelidir. TARAFTAR YÖNETİMDEN BUNU BEKLEMELİ VE TURBİNDE YERİNİ ALARAK KOŞULSUZ OLARAK SAHADAKİLERİ DESTEKLEMELİDİR.

    60
    2
    1. @LEBUR yorumuna yanıt olarak

      Tüm taraftarların fikir birliğine vardığı gönderilmesi gereken oyuncular tespit edilip önce onlar gönderilmelidir ki zaten İbrahim hoca da bunu dile getirmiş.
      Gelecek olan oyuncuların finansmanı ancak bu şekilde hazırlanmış olur.
      Kadro yapilanmasi konusu önemlidir.
      Artık şampiyonluk yerine lig ikinciliği hedef alınmalıdır.
      Dikkat edilmesi gereken tek konu transferde geç kalınmadan bildik tanıdık bu ligi iyi bilen oyuncuları tespit edip hemen takıma kazandırmaktır.
      Kaybedilecek bir gün bile yoktur.
      Yetkililere şimdiden kolay gelsin diyorum.
      Saygılarımla.

      1
      6
  3. İkinci yarı çok önemli. . Az ama öz olsun. .. Vardır kafalarında iyi isimler. .. Bu takım a işçi arılar lazım. .. Bizler hep diyoruz. ….. HEP DESTEK TAM DEEESSTTEEEK. ….

    51
    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Genç ve başarıya aç isimlerin takıma kazandırılması lazım.Transfer konusunda İbrahim Üzülmez ile Selçuk Erdoğan bir fikir alışverişinde bulunmuşlardır diye düşünüyorum.

      11
  4. Üzülmez ismini ilk duyduğumda tedirgin olmuştum. Ama bugün oynattığı ve çıkardığı ladro mitişti. Keşke sezon başı geleydi. Morinyo yalçınla kaç hafta heder oldu. Şu laf bile yeter bursaspor formasını memır zihniyetle giyenler. Üzülmezin arkasında duralım kardeşler.

    18
  5. Yalcın koşukavak 13 transfer yaptı 10 çöp 3 isabet resmen doldurdu şişirdi kadroyu şimdi az bütçe ile ibrahim üzülmezin aldiracagi oyuncuları görün tek kelime söylüyorum gerçekten bu işi biliyor sene başında gelse şuan 35 puandaydık sağlık olsun ama ibrahim hocayı kimse kandıramaz oynamayanin gözünün yaşına bakmaz gönderir

    13
  6. Cüneyt musa recep igor lato bu beş adam boşuna maaş alıyor yollar ayırabilirse çok iyi okur fazla adam lazım değil 2 tane hızlı adam alın bu takım çıkar

    12
  7. sedat i begendim tam bir cengaver fakat birkac kez kademe hatasi yapti ya hirsindan ya heyecandan yada mac eksikliginden ama önemli degil önemli olan 90 dakika verdigi o mücadele .. yasi genc oynadikca hatalarini kapatacaktir ben sedatin cok iyi yerlere gelecegine inaniyorum..

    11
    3
  8. ben üç isme de güveniyorum.üçü de karakterli insanlar.3-4 kaliteli nokta transfer bizi çıkartır.artık şehrin desteğe gelmesi gerek

  9. seleznov bu takimda yedek oynucak futbolcu degil diye hep bas bas bagirdik iste bunu anlatmak istedik ama yalcin hoca nedense ayni görüste degildi insallah yaptigi hatayi anlamistir..

  10. YARINDAN İTİBAREN OLAY GAZETESİNİ
    DİKKATLİCE TAKİP EDERSEK
    SAYİN ORHAN G UNEY OLABILECEKLERHAKKİNDA BIZI BİLGİ KENDİSİ HERHALDE
    KEŞKE
    3 PUAN NEDEN SİLİNDİ
    13 OYUNCU NEDEN ALINDI
    MENECERE VEYA….. DIYETMI ÖDENDİ
    KEŞKE BU KONULARDADA GAZETECİLİK YAPABİLSEYDİ

  11. Kaçınılmaz ileri uca kanatlara sağa ve sola ve orta alana transfer lazım.Lato igor gibi oyuncularla yollar ayrilmalidir.

    6
    1
    1. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Kelin merhemi olsa başına sürermiş diye söz var dediğin takımlardan biri 17. sırada düşmeye oynuyor bir digeride aynı şekilde 15. sırada bir alt liglere düşmemeye oynuyor.

      4
      1
      1. @Bursalı yorumuna yanıt olarak

        Nazim sangare de antalyada oynuyor..milli takim topçusu.. sen simdi onu da istemezsin düsmeye oynuyan takimin topçusu alinir mi dersin

    2. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      hakan özmert su an antalyasporun en formda orta saha oyuncularindan birtanesi sen olsan bu durumda süper ligden ptt 1.ci lige gidermisin?

      4
      1
  12. BU HAFTA HER AÇIDAN OLDUKÇA HAREKETLİ
    GEÇECEK GİBİ
    SAKİN VE SÜKUNETLE
    GELİŞMELERİ TAKİP ETMEKTE FAYDA VAR
    ÇÜNKÜ TRANSFER PARA OLAYLARI
    BTSO NUN TAVRI OLACAKLAR HEPSİ BU HAFTAYA SIĞACAK GİBİ

    3
    1
  13. Artık Batalla gibi adı sanı duyulmamış birileri gelsin tekrardan sürekli hayatını Türkiye liglerinde geçirmiş adamlar alıyoruz bunlardan iş çıkmıcak belli biraz açık düşünün. Senelerdir burda top koşturan adamları ben de bulur getiririm gözlemciler ne işe yarıyo şu takımda

    3
    1
  14. kayseriden ziya alkurt alınırsa bence sol kanada cuk oturur geçen sene denizlinin şampiyonluğunda da payı büyüktü

  15. Cuneyt, lato, musa, recep, igor, selcuk gitsin.
    1 Stoper,1 sol bek,1 sol acik alinsin. ama memur degil Basariya ac topcu.

  16. Sol kanat jirest kembo bu takımı çoşturur şu kubilaydan bu takımı kurtarın allahaşkına gençlerin önünü açın

    1
    18
    1. @Aliaslan yorumuna yanıt olarak

      Altaydan KAPPEL sol acik yada sag acik rahat oynar bizde. bize karsida muthis oynamisti trabzonla kupa macindada kalitesini ortaya koydu. Sol bek ve stoper elimizdekilerden iyi olmak sartiyla ins. Sezon sonu super ligdeyiz herkes SEDATSEDAT dedi teksasdayiz her mac inanilmaz posizyon hatalari yapiyo kaleci bile artik isyan eder gibiydi. Tamam oynatcaksin kazancaksin bende ondan yanayim ama mac 3-0 sifirdir al oynat ama riske hic gerek yok..

  17. Sol bek Atilla turan sol açık kerim fey onnumara josue forvet bony sağ acik Brezilya’da olsun he birde transfer markette ne oyuncular var boşta ve ücretlerinde acayip düşük yönetimin orayada bakması gerekir bonservis leride yok

    1
    4
  18. hataysporu daha Güclü bir takim sanmistim fakat lgin orta siralarindaki takimlardan cok daha güclü bir takim degil..

    1
    2
  19. Şu menemendeki çocuk Mustafa çeçenoglu mutlaka alınmalı 25 yaşında 75 bin euro Haziran’da da sözleşmesi bitiyor. Geçen maç latoyu futboldan soğuttu.

  20. YEMİN EDİYORUM
    ADAM BUGÜN KÜFÜR EDECEK BİŞEY BULAMADI
    NEYE CEZA SAHASINİN DIŞINA ÇIKIYORUM DİYE
    KUFRETÇEK YA BİŞEY BULACAK
    ŞU NET
    BURSASPORUN DÜŞMESİNDE
    HERKESİN PAYI VAR AMA 1 NCİ SIRA TARTIŞMASIZ
    TARAFTAR İN
    BARİ BU HAFTAKİ GELİŞMELERİ SAKİNCE TAKİP EDELIM
    BURSASPORUN GELECEĞİ ADINA ÇOK ÖNEMLİ OLACAK

  21. Altaydan KAPPEL sol acik yada sag acik rahat oynar bizde. bize karsida muthis oynamisti trabzonla kupa macindada kalitesini ortaya koydu. Sol bek ve stoper elimizdekilerden iyi olmak sartiyla ins. Sezon sonu super ligdeyiz herkes SEDATSEDAT dedi teksasdayiz her mac inanilmaz posizyon hatalari yapiyo kaleci bile artik isyan eder gibiydi. Tamam oynatcaksin kazancaksin bende ondan yanayim ama mac 3-0 sifirdir al oynat ama riske hic gerek yok..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu