Üzülmez “Seleznov’u kazanmak istiyorum”

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Sedat Dursun ve Seleznov hakkında konuştu.

Üzülmez, “Sedat genç kardeşimiz, genç oyuncumuz. Birebir konuşmadım, yarın inşallah konuşacağız. Kafasında olumsuz düşünceler olabilir ama onun da yapısından oynama isteğinden kaynaklanan burukluk olduğunu görüyorum. Bu oyuncu için güzel bir şey. Oynamayan oyuncu üzüntülü olacak ki en iyisini yapacak. Seleznov konusunda niyet önemlidir benim için. Bazı oyuncular vardır disiplini bozar, Seleznov iyi niyetli. Kalbi çok güzel. Bursaspor’un kazanması gereken bir oyuncu, bu hafta gayretliydi golü attı, penaltı pozisyonu var Seleznov’un. Penaltısını ver hocam, takım emek veriyor takım idman yapıyor, sen o penaltıyı ver de kaçırsın. Penaltıyı da atsa iki golle başlayacak Seleznov. Seleznov’u kazanmak istiyorum” açıklamalarında bulundu.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Biz de istiyoruz hocam… Allah yardımcın olsun…”öneri-yorum” nickli arkadaşın dediği gibi “kediyle çuvala girdin” !
    Bursa’ nın yolları “zordur, meşalkatlidir, dikenlidir” !

    46
    5
    1. @Eser yorumuna yanıt olarak

      Seleznov bu ligin hem tecrübe hem kalite hem de kariyer açısından tartışmasız açık ara en iyi forvetidir.Bursaspor a gelmeden önce Malaga da geçirmiş olduğu ağır ve talihsiz sakatlıklardan dolayı maalesef 1 sene doğru dürüst oynayamadı.Takıma geç katıldığı için hazırlık kampına katılamadı ve düzgün antrenman yapamadı.Yalçın hocada elindeki bu cevherin potansiyelinin farkında olmadığı için yeteri kadar şans tanımadı.İbrahim hoca sayesinde devre arası kampında Seleznov un özlenen golcü kimliğine geri döneceğine düşünüyorum.Son maç hariç ligin başından beri yeteri şans bulamamasına rağmen 6 gol atıp ve 2 asist yaparak ne kadar kaliteli bir golcü olduğunu ispatladı.Seleznov kazanılırsa BURSASPOR kazanır.İnşallah 2.yarı sıralayacağı gollerle bizi süper lige çıkarır.Unutmayın başka BURSASPOR yok.Ne mutlu BURSASPOR a gönül verenlere

      33
      1
  2. Ulan Koşukavak yaktın hem Bursasporu hem Seleznovu ! Sezon başından beri bu adamı ilk onbir başlatıp yorulduğunda 60 ta 70 te çıkarsan ne olurdu ? Şuan 32-33 puan olurdu Seleznovda hazır oyuncu olurdu ! Adamı hiç hazırlamadıki oynatmayarak ve onu istemediğini herkeze hissettirerek enaz 3-4 ayı çöpe attı !!!

    18
    2
    1. @harbici yorumuna yanıt olarak

      ONA SÖZÜM OLMAZ…BAŞLASIN…AMA 40 YAŞINDA ELİ BELİNDE SAHADA YÜRÜYEN SELEZNOV DAN ÜMİT BEKLEMEK HEYKEL ÖNÜNDE VAPUR BEKLEMEK GİBİDİR..DERHAL GÖNDERİLSİN…DELİ İBRAHİM DE GİTSİN

      1
      4
  3. SELEZNOV U DA DELİ İBRAHİM İ DE KOVUN GİTSİN …BUNLAR BURSASPOR A HİÇ BİR ZAMAN HİÇ BİR LİGDE YAKIŞMAZ

    2
    11

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu