Yalçın Koşukavak ile yollar ayrıldı!

Bursaspor Kulübü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ile yollar resmen ayrıldı.

Kulübün açıklaması şöyle:

“Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu toplantı sonrasında Yalçın Koşukavak ile yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Sayın Koşukavak ve ekibine verdikleri değerli katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz.
Bursaspor Yönetim Kurulu”

81 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Hayırlısı olsun buraya kadarmış…Hoca sana nacizane bir tavsiye burası futbol şehri Bursa ! Taraftarla ters düşmeye gelmez…Selezynov ve Ali akman inadın başını yedi diyebiliriz !

    125
    15
    1. @Eser yorumuna yanıt olarak

      Haftalardir yazmadan tuttum kendimi sen Eser Bursaspor lu falan değilsin !!
      Geçen Göztepe düşeceğine Bursaspor düşsün yazdın !,
      Şimdi rahatsın sanıyorum…
      İnşallah o çok sevdiğin şikeci Göztepe düşer…

      15
      5
      1. @Sedat 3 yorumuna yanıt olarak

        Birader koca sezon yatıyorsun, puanları mahalledeki çocuklara şekerleme dağıtan yaşlı dedenin dağıtması gibi dağıtıyorsun, sezon sonu gelip de düşünce yok efendim şikeci Göztepe, yok efendim Cebrail değil de Azrail. Geçin bu işleri. Kendimiz ettik kendimiz bulduk.

        2
        2
      2. @Sedat 3 yorumuna yanıt olarak

        Göztepe düşeceğine Bursa düşsün diyen Eser değil, mususi nick’li şerrrrodur. Hatta tribünlerind İzmir marşı söylenen Göztepe düşeceğine Osmanlı bayrağı sallanan Bursa düşsün şeklinde yazmıştır, tüm site şahittir.

      3. @Sedat 3 yorumuna yanıt olarak

        “Sedat 3” maraton161616 ile fake hesaptan ayni yorumu yapmışsın ! Ben asla böyle bir yorum yapmadım ! İspatlamazsan namertsin ! Tekrar söylüyorum…Bul o yorumu yayınla o zaman hodri meydan…!

        1. @Eser yorumuna yanıt olarak

          Eser ben net hatırlıyorum yorumu da nicki de. Kendi şehrinin takımı düşsün yazdığı için nefret ettim hiç unutmam. Yorumu yazanın nicki “mususi” ydi. Yorumuda tribünlerine İzmir marşı söylenen Göztepe düşeceğine Osmanlı bayrağı sallanan Bursa düşsün şeklinde yazmıştır, hatırlayanlar olacaktır.

    2. @Eser yorumuna yanıt olarak

      Geç kalındı belki ama en azından Ali Ay’ın Le Guen ve Samet Aybaba’nın ekiplerine gösterdiği kadar uzun süreli bir tölerans olmadı. Umarım hakkımızda hayırlısı olur artık.

      16
      1
        1. @MARATON161616 yorumuna yanıt olarak

          Benim asla böyle bir yorumum olmadı ! Bu iddaanı hemen ispatla yoksa namertsin ! Yalan konuşma…Ben gizli bir el bizi ligde tutacak demiştim o da göztepe’ nin yaptığı şikeye takıldı !

    3. @Eser yorumuna yanıt olarak

      aynen katılıyorum bursa da çalışacak teknik direktörler bunu dikkate almalılar burada defans oynatıp geri pas yan pas yaptıracak adam bursaya gelmesin

      16
      1
      1. @Panayırlı yorumuna yanıt olarak

        Vallaha içimden diyordum, iki hafta üst üste İzmir’deyiz ya. Bu Morinho Yalçın da İzmir’de kalır artık herhalde diye. Gitsin Altay’ı çalıştırsın artık. 😀

    4. @Eser yorumuna yanıt olarak

      Futbol şehri bursa diye diye mahvettiniz zaten. Onu beğenme bunu beğenme. Gereksiz bir özgüven. Hocanın elinde yeteneksiz sürüsü var hoca ne yapsın? Görürsünüz bu takım şampiyon falan olamaz. Şimdi eksi yağmuru gelecek bu yazıma. Tıpkı geçen sene yusuf Erdoğan ve Aytaçı eleştirdiğimde olduğu gibi. 3 sene önce Ali Ayı eleştirdiğimde olduğu gibi. Eksi yağmuru yapacaklar, aynı dönekler sene sonu benle aynı fikri benden daha çok savunacaklar. Hadi hayırlı günler.

      17
      43
    1. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Ne Mustafa Er’i biz de ki 2 sezonda toplam 5-6 maç la mı ?
      Hoca dediğin gider başka takımlarda görev yapar ,çalışır ,tecrübe kazanır Bursaspor da iş çıksa da çalışsak diye beklemez.

      11
      3
      1. @efe yorumuna yanıt olarak

        Sen ve ben bizimgibiler çok az kaldı o yüzden bu kafayla dahada dipleri göreceiğiz büyük bursaspor taraftarları

        9
        9
      2. @efe yorumuna yanıt olarak

        Kadronun kötü olduğunu söyleyenler acaba bu hafta sonu oynayacağımız sıralamada 25 puanla ustumuzde yer alan menemenspor un taşkın calisli muhteşem kadrosunu biliyorlar mı ? Hangi oyuncuyu alirsiniz menemen den ? Şu an 33 puanla lider Hatay in kadrosundan hangi oyuncuyu alıp direkt 11 e koyarsınız ?? Bursaspor kadrosu ligin üzerinde bir kadro sadece bu kadroyu oynatacak hoca gerekiyor .

        25
        1. @... yorumuna yanıt olarak

          Çok doğru yazmışsın renktaşım Bizim üstümüzdeki takımların kadrosu bizden çokmu iyi sanki diğer takımlarda : ÖZER , SHEU , SELEZNOV , LATOVİCİ , gibi tecrübeler ve Genç yetenek Emirhan – Ali Akman – Sedat gibi oyuncularda yok İş hocada bitiyor şu kadrodan dikine oynayan takım çıkartamıyorsa hocanın sorunudur.

  2. hayırlısı olsun zaten eninde sonunda yolcuydu geç kalınmamış oldu umarım tazminat vermeyiz bu arada yılmaz hoca dün Bursa’daydı kafamda deli sorular 🙂

    34
    1
    1. @Ergiç yorumuna yanıt olarak

      Şu yorumlara bak, kafayı yersin. Teknik adamın başarısını gs’yi yenmek ile ölçüyor. Kardeşim futbol artık sizin algılayamayacağınız kadar karışık bir hal aldı. Senin özelinde söylemiyorum ama her şeye atlamayın artık, oturun izleyin kenardan.

      5
      4
      1. @Cacophony yorumuna yanıt olarak

        Yazık sana. Senin gibi kenardan oturup izleyenler yüzünden bu haldeyiz. Denizliyi geçen sezon izledin mi. Karabükteyken karabüğü izledin mi hiç. Yazık size vallaa.

        2
        4
        1. @fff yorumuna yanıt olarak

          Bırakın kardeşim futbolun dinozorlarını artık. Salın. Mustafa Er diyin Ibrahim Üzülmez diyin hatta Irfan Buz diyin eyvallah. Salın artık. Yücel Ildiz dedigin adam 66 yaşında, senelerdir bu işin içinde. Hala elle tutulur hicbir başarısı yok. 66 yaşında adam, kac senedir Türk futbolunun içinde Süper Ligde bile takım çalıştırmıyor. Geçeceksiniz bu işleri. Yok karabukmus falan denizliymis. Beklentinin olmadığı camialar oralar. Bu camia hoca mezarlığı. Burada iki maç kaybetsin kellesini alir büyük Bursaspor taraftarı (!).

          7
          1
      1. @Ejderya yorumuna yanıt olarak

        Geçen yıl düşme adayı Denizli ile şampiyon daha önce karabükle 2defa şampiyonluk vs. Beğenmek beğenmemek göreceli ama araştırıp yorum yazın daha sağlıklı olur.

        12
        3
          1. @fff yorumuna yanıt olarak

            Aynen, haklısın. 66 yaşında bir antrenörün ismini bile adam gibi bilmiyorsak bu onun hatası bizim değil. Bir başarısı olsa duyardık, görürdük. Siz sağlıklı düşünemiyorsunuz. Şaka gibi. Hala saksakci diyor. Kardesim, yarin Yucel Ildiz gelsin takımın basina. Günahım kadar sevmem ama yine de desteklerim. Armaya hizmet eden herkesi hizmet ettigi surece desteklerim. Siz armaya ihanet ediyosunuz farkında değilsiniz. Görelim bakalım gelecek hoca ne kadar dayanacak, nereye kadar gidecek bu yetersiz para alamayan kadroyla.

            1
            4
            1. @Ejderya yorumuna yanıt olarak

              Armaya hizmet edeni hepimiz şak şaklarız. Takımı sabote eden morinyo yalçını şak şaklamayız. İşte aramızdaki fark bu. Bu ismi geçenlerden kim gelirse gelsin morinyo yalçınn verdiği zararı vermezler emin ol

      2. @Ejderya yorumuna yanıt olarak

        Morinyo yalçının ne başarısı vardı da şak şaklayıp durdun denizliyi kim ayağa kaldırdı kim lige çıkarttı. Süper ligdeyken gs yi kim yendi. Ne başarısı varmış. Morinyo yalçının şak şakçılığını yapmakdan aklını peynir ekmekle yemişsin

        13
        4
        1. @fff yorumuna yanıt olarak

          Öyle saçma ve safsata dolu konuşuyorsunuz ki. Daha bir dur, yeni hoca gelsin. Bu kadroyla ne yapacak? Sanki birisi geldi şampiyon yaptı da Yalçın Hocayi destekleyenlere giydiriyorsunuz. Bakalim, gelen gideni aratır demişler. Yeni hocayla çıkabilecek miyiz, izleyip gorelim.

          3
          6
  3. Hayırlısı olsun hocam. Sırf o armaya hizmet ettiğine inandığımdan seni haftalarca savundum. Belki seninle çıkardık, belki de çıkamazdık. Kubilay inadin yüzünden cikamayacagimiza inananlar öyle arttı ki seni savunamaz olduk. Yolun açık olsun. Yerine inşallah öyle biri gelir ki seni aramayız.

    14
    9
    1. @Ejderya yorumuna yanıt olarak

      Aramayız emin ol. Takımı sabote etmez kimse bu kadar. Gole ihtiyacımız varken 88.dk da ali akmanı koymasının başka bi nedeni yok. Çünkü giresun 3.0 yapınca koydu ali akman sleznov ikilisini az daha maçı çevireceklerdi. Altınordu maçında da korktu maçı alırlar diye 88.dk da koydu ali akmanı

      3
      1
  4. görelim bakalım gelecek Morinho hocayı… Devre arası rakipler transfer yapıp güçlenirken biz yine bön bön bakarız…Öyle ya yeni gelecek hoca asgari ücretle çalışmayacak…Bence büyük hata yapıldı…Yalçın kötü taktisyen değildi…Adamın eline vermişler bulgur ve pirinç adamdan bekliyorlar iskender kebap….

    11
    6
    1. @DR.TİMSO yorumuna yanıt olarak

      İlk mac,tan sonra bu siteye yazdim , ilk yariyi göremez ,kapasite yok bu adamda bizim takima üç beden küçük , olamazdi olmadi zaten.

      1
      2
    2. @DR.TİMSO yorumuna yanıt olarak

      Taraftar baskısı ile gönderilen onca hoca,
      çok bilenler sayesinde küme düşüldü.
      Hala akıllanılmadı.
      Seleznov diye kendini parçalayan basın, taraftarı bu şekilde siz gaza getirdiniz.

      3
      2
  5. Futbolcu personel maaslari odenir iyi de bi teknik direktorle anlasilirsa sinerji yakalanir super lige sorunsuz cikariz inşallah

    10
    1
  6. Kulüp ile uyum yakalayamamış, beklentilerin altında kalmış olabilir -neyse artık o beklentiler?-. Yalçın hoca mercek altında tutulması gereken bir teknik adam. İleriki süreçlerde adından çokça söz ettireceğine inanıyorum. Yolu açık olsun

    9
    10
  7. Çok şükür geç bile kalındı. Milli arada gönderilrcekti. Yücel ildiz başta olmak üzere mustafa er irfan buz gibilerle görüşelim. Ama ilk tercih yücel ildiz olmalı

    8
    4
  8. Şu bir gerçek. Biz herzaman kazanamayız. Bazen kaybetmeyi bilmemiz lazım ama her zaman BURSASPOR gibi oynamamız lazım. Kaybetsek bile adam gibi kaybetmemiz lazım. Yalçın hoca artık o ruhu kaybetmişti. Bence mantıklı olmuş 2 taraf içinde. Biz büyük bir camiayız hedefimiz olmazsa zaten kaybetmiş sayılırız.Verdiği emekler için teşekkürler Yalçın hoca kariyerinde başarılar. Bence yerli ve tecrübeli bursayı bilen bir teknik direktör ile çalışılmalı.

    7
    1
  9. DOĞRUSU SELÇUK ERDOĞAN IN NE İŞE YARADIĞINI BEN DE BİLEMEDİM…BU KONUDA HERKESE KATILIYORUM…BİLDİĞİM KADARI İLE BURSASPOR U BU HALE GETİREN SAMET İN EKİBİNDENDİ ZATEN

    7
    1
  10. bu takımın 3 puanı silindi, ekle ikinci. Hatay la maç var yen 3 puan kalır fark. Maaşların ödenmediği, durmadan puan silmenin konuşulduğu bir kulüpte bu puan başarıdır. Yalçın hocanın hataları vardı, yerine gelecek olanın da hataları olacaktır. Kişisel fikrim olması gerekenden fazla stres yaratıyor taraftarımızın bir kısmı. Şenol güneş gibi bir kere gelir, onu bile barındırmaz. Çalışanlar bursaspor , bursaspor çalışanlarla büyür. bu dengedir. ama her gelene burası bursaspor derseniz, kulüp büyümez küçülür.

    5
    3
  11. camiamız için hayırlısı olsun. şahsen hocanın gitmesine üzüldüm eldeki mazleme belliydi sonuç tatmin etmesede fena değildi. onun yolu açık olsun bizim yolumuz süper denen lig olsun. şimdi amasız fakatsız yeni hocaya destek olma zamanı.
    inşallah amatöre düşeriz diye başladığımız bir senede şapkadan tavşanı çıkarırız…

  12. Yalçın in gitmesiyle kadro revizyonuyla ilgili beklentilerim : 1. Seleznov un 11 e sabitlenmesi . 2. Ali Akman in 11 e girmesi . 3. Shehu nun kendisinin ve herkesin alıştığı gerçek mevkiisine yani orta sahaya geçmesi . 4. İsmail cokcalis in 11 e monte edilmesi . 5. Sedat dursun un anıl Karaer yerine 11 e girmesi .

    4
    1
  13. Çok geç kalındı ama yine de Çok şükür.
    Şimdi takımın büyüklüğünü, ihtiyaçlarımızın farkında olan, eleştirilere açık, inatçı olmayan bir t.d. bulma zamanı

    3
    3
  14. Sakın Mustafa er i falan getirmeyin Yalcindan beter olur şimdiden söylemesi . Gelecek hoca irfan buz Yücel ıldız veya İbrahim üzülmez den biri olmalı .

    3
    1
  15. Bursa sporun ismi yeter en yasli kimse her hafta kadroyu o kursun sonuxta bursa spor bu hic gerek yok teknik traktore falan calisan giysin foymayi ve Allah rizasi icin bu sene bitirin bu isi yoksa kotu yemin ederim kahroluyorum

  16. Yalçın hoca gitti. Şimdi bütün ben demiştimciler başladı yorum yapmaya. Yarın bi hoca gelecek bununla da olmaz diyecekler. Sonra da yatacaklar pusuya. Hoca başarılı olursa kimse bu tipleri hatırlamayacak zaten. Olmazsa da “ben demiştim” yorumları yine havada uçuşacak. Biz önce bu tipleri aramızdan temizleyelim. Aklı yok fikri var tipler bunlar. Klübü ileriye taşıyacak bi önerileri olmaz. Sadece eleştirirler. Kımıl zararlıları.
    Öte yandan camiamıza hayırlı olsun. Devre arasına girilmeden bu adımın atılması daha iyi oldu. Yeni hoca bu iki haftada takımı görüp devre arasına eksikleri tespit etmiş olarak girer. Transfer yapacaksa da daha olumlu nokta transfer yapar. İnşallah bu bizim için bi silkelenme bi çıkış kapısı olur. Ait olduğumuz yere bir an önce döneriz.

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu