28 Eylül 2026 Pazartesi

Son dakika

Reklamlar

Bursaspor Kulübü isyan etti!

Bursaspor Kulübü, resmi sosyal medya hesaplarından, 25 yaşında erkek arkadaşı tarafından katledilen Şebnem Şirin için sessiz kalmadı.

Bursaspor Kulübü isyan etti!

Bursaspor, Denizli’de yaşanan vahşete sessiz kalmadı. Pamukkale’de 25 yaşındaki Şebnem Şirin’in, erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürülmesi, ülkede de büyük tepkilere neden olmuştu.

Bu korkunç duruma Bursaspor Kulübü de kayıtsız kalmayarak sosyal medya hesaplarından şu mesajı paylaştı: “Artık yeter! Biz artık ‘yeter!’ demekten utanıyoruz!”

Reklamlar

3 YORUM

İşte, sadece sporla ilgili olmak değil, toplumun tüm sorunlarına duyarlı, gündemi takip eden, gerekirse yön veren, başı çeken bir yaklaşım. Büyük bir camia, büyük bir kulüp. Tebrikler Bursasporum.

0

Bu ülkede adalete güven yok müheppet iyi halden 8 yıl yatar çıkar bu şerefsiz idam kesin gelmeli bu ülke böyle suçu dizginler

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Genel

Önerilen İçerikler

Tümünü gör