Tam 27 maç sonra kabus sona erdi!

Bursaspor, İstanbulspor karşısında galibiyete uzanırken, hem deplasman fobisini yendi hem de İstanbul'da 27 maçlık aranın ardından ilk kez 3 puanı elde etti.

Sezon başından bu yana saha içi ve dışı sorunlarla boğuşan Bursaspor, TFF 1. Lig’in 9. haftasında çıktığı İstanbulspor deplasmanından galibiyetle döndü. Kaleci Çağlar Şahin Akbaba‘nın bir penaltı kurtardığı maçta Bursaspor‘da bu galibiyet büyük sevinç yarattı. Soyunma odasında oyuncular 3 puandan ötürü keyifli görüntüler verirken, böylelikle yeşil beyazlı ekip bu sezon ligdeki ikinci deplasman galibiyetini almış oldu.

27 MAÇ ARADAN SONRA

Bursaspor, bu galibiyetle birlikte İstanbul kabusuna da son verdi. Daha önce son olarak 25 Eylül 2016’da oynanan maçta Kasımpaşa‘yı 1-0 yenen Timsah, bu mücadelenin ardından İstanbul‘da çıktığı 27 maçı ise kazanamadı. Bu mücadelelerde 18 kez mağlup olan ve 8 beraberlik alan Bursaspor‘un, bu hasreti hasreti İstanbulspor karşısındaki galibiyetle birlikte son buldu. Yeşil beyazlılar, sezon başında oynanan Fatih Karagümrük deplasmanından da mağlubiyetle ayrılmıştı.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. 3 puanımız silinmeseydi şuan liderlik. Ortada bir başarı var. Camia olarak çok zor günler geçirdik. Ali Ay belasından kurtulduk. Travmayı çabuk atlattık. düşer denilen, t.direktör ve futbolcular ın gelmek istemediği takımken, şu an farklı yerlerdeyiz. Bu başarıda emeği olan başta başkan Mesut Mestan ve yönetimini, hocamız Yalçın Koşukavak ve ekibini, futbolcu kardeşlerini, ve cefakar taraftarımızı kutluyorum.

    66
    2
    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      hayret yalçın hocayı da işin içine kattığın için eksileyen taraftar yok ( şu ana kadar tabi ) demek uyuyorlar..şişş gelirler birazdan çok bilen şovalyeler….!!!

      21
      4
  2. Sevgili chiefofficer kardeşim, yukarıdaki yoruma ben de “+” verdim. Ancak şu unutulmamalıdır ki hocanın yaptıklarını beğenmeyip eleştirmek ayrı, yukarıdaki yoruma destek atıp, dolayısıyla takıma destek olmak ayrıdır.

    1. @Eski Texas yorumuna yanıt olarak

      Eleştiri muhakkak olacak neden eleştiri var demiyorum, neden hemen gönderilsin moduna giriliyor bende eleştiririm ama Yalçın ile olmaz diyemem çünkü yerine gelecek olana da aynıları denecek bunun sonu yok bilirsin bu taraftar kimseyi beğenmez .yok sa eleştiri herkes için vardır ve olacaktır da…………….
      Biz teknik direktör ve futbolcu öğütüyoruz ve kimseyi beğenmiyoruz,ltf olayı eleştiri yönünden bakmayalım,biraz daha geniş olmalıyız !!!!

  3. Bu galibiyet arka arkaya üç dört galibiyet aldığımızda çok daha önemli hale gelecektir.
    Bu sezon yaptığımız en önemli iş muhtemel ilk altı adaylarını birer birer öyle yada böyle yenmeyi başarabilmemizdir.
    Yalçın hoca nın ilk dokuz haftada ki en büyük eksiği rakiplerin kanat oyuncularına gereken önlemleri almamasidir.
    Baktığımızda yediğimiz gollerin yarısı bu tip oyunculardan gelen hızlı ataklar sonucu gelmiştir.
    Hocamız oyun anlayışı gereği rakip oyunculara önlem almayı düşünmüyor.
    Ben çıkar oynarım düşüncesinde.
    Yenildiğimiz maçlara bakarsak rakipler in bizim yaratıcı futbolcularımızı kilitledigini görebiliriz.
    Örnek olarak ads maçında Volkan,Altay maçında kappel( nasıl yazıldığını bilmiyorum) önlem alınmadığı için canimizi yaktılar.
    Özellikle deplasman maçlarında bu tip oyunculara gereken önlemler fazlasıyla alınmalıdır.
    Kendi sahamızda nasıl olsa bir şekilde galip geliyoruz.
    Saygilarimla.

    1. @16 BS 224 Texas yorumuna yanıt olarak

      “Hocamız oyun anlayışı gereği rakip oyunculara önlem almayı düşünmüyor.
      Ben çıkar oynarım düşüncesinde.”

      İstanbulspor maçında niye oynamadı takım. Hele ilk 30 dakika oynanan futboldan utandım. Sanki karşımızda Barcelona var gibiydi. Rezillik.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu