İlk kez…

Bursaspor'a 3 puanı getiren golü kaydeden Recep Aydın, yeşil beyazlı forma ile ilk kez gol sevinci yaşadı.

Sakatlığı nedeniyle ciddi bir süre takımdan ayrı kalan deneyimli futbolcu, geçtiğimiz hafta takıma yeniden dönerken attığı golle önemli bir katkıda bulundu. Recep Aydın, yeşil beyazlıların bu sezon gol atan 10. farklı oyuncusu oldu.

Yeşil beyazlılarda Kubilay Kanatsızkuş, Emirhan Aydoğan, Mamadou Diarra, Iasmin Latovlevici, Abdullahi Shehu, Ali Akman, Ramazan Keskin, Yevgen Seleznov ve Anıl Karaer gol sevinci yaşadı.

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Farklı oyuncuların gol atması büyük avantaj. Ancak kazanmak koşuluyla. İskeleti olmayan tek takım biziz onlarca oyuncunun bir araya gelerek oluşturduğu bir takım. 1-2 oyuncu dışında genç ve tecrübesizlerle, tecrübeli ancak yaşlı ve hazır olmayanların karışımı bir kadro.Üstelik bunlar sezon başı bir araya gelip hazırlık ta yapmamış. Üstüne üstlük silinen puanlar. Bana göre hoca bütün bu dezavantajları rağmen bu takımı yarışın içinde tutmak için şövalye gibi savaşıyor. Bütün bunlara rağmen bu takımı şampiyon yaparsa ki yapacak inşallah, o zaman ben olsam BATALLA heykeli yanına da bu hocanın heykelini dikerim.

    21
    6
    1. @LEBUR yorumuna yanıt olarak

      O heykeli kendi bahçende dik. Bursaspor un yeri hiç bir zaman bu lig değildir. Yani süper lige geri dönmek büyük bir başarı değil. Büyük başarı devrim yaparak süper ligde şampiyon olmak.

      7
      11
      1. @Battalovic yorumuna yanıt olarak

        Bakıyorum da bu lig de şampiyon olursak başarı sayılmazmış bizim yerimiz super lig miş biz büyğkmüşüz. Büyüklük en üst ligde oynamak değildir, büyüklük amatöre bile oynasan o stadı doldurmaktır, her zaman tutkunun yanında olmaktır çorbaya göre muhalefet olmamaktır, her zaman destek olmaktır. Bir sirselenin ruyadan uyanın ve kabullenin ne yazık ki TFF 1 ligindeyiz. Her zaman kimseyi protesto etmeden alkışlarla çoşkulu, tutkulu desteklemeliyiz büyük tukkumuz BURSASPORUM UZU. 3 Puanımız silinmeseydi şu an liderdi bu da bir başarıdır. Her zaman her yerde en büyük BURSASPOR.

  2. Üstad iyi hoş güzel demişsin de bu taraftar başarıdan anlamaz bunlara samet gibi komisyoncu mesut gibi kaşar hocalar lazım !? Zihniyet bozuk zihniyet !?

    15
    2
  3. Herkese hak ettiği kadar değer vermek gerekir.Bu takım süper ligden kim ve kimlerin yüzünden düştüğünü tüm efkar-ı amme biliyor.1.250.000.AVRO (8000000TL)verdiğin oyuncudan 2 yarı lisans çıkartmayıp yararlanmayan yönetim-teknik ekip asıl sorumlulardır.Düşürülen ligden de kapalı transfer tahtası sürecinde umut veren oyunu oynatan,neticeler alanlarında hakkını yememek lazım.ŞU AN TEK YAPILACAK ARMUDUN SAPI,ÜZÜMÜN ÇÖPÜ diye boş boş uğraşmak yerine tüm camia kenetlenmek ve güç birliği yapıp sahadakilere destek olmaktır.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu