29 Ağustos 2026 Cumartesi

Son dakika

Özür diliyoruz

Teknik Sorumlumuz Fazlı Tan, Y. Samsunspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Özür diliyoruz

Teknik Sorumlumuz Fazlı Tan ”Bugün sezonun en kötü oyununu ortaya koyan bir Bursaspor vardı sahada. Bize hiç yakışmayan bir oyun ortaya koyduk. 3 gün önce çok daha iyi bir Bursaspor vardı. Enerjisi, isteği, arzusu ve maç konsantrasyonu yüksek bir takımdan bugün isteği, arzusu, enerjisi ve maç konsantrasyonu çok daha düşük bir Bursaspor vardı sahada. Rakibimizin de tam tersi isteği, arzusu, enerjisi ve maç konsantrasyonu çok iyiydi.

Maçın hemen başında öne geçtiler. Biz oyunun hiç bir yerinde maça ortak olamadık, reaksiyon gösteremedik. Çok fazla pas hatası ve basit hatalar yaptık. İlk yarı biterken çok kötü bir zamanda 2. golü yedik. İkinci yarı başlarken oyunculara uyarılarımız oldu. Fakat oyuncularımızın reaksiyonu iyi olmadı. Oyunun kontrolü yine Y. Samsunspor‘daydı.

80.dakikadan sonra Y. Samsunspor takımı oyunu aldık düşüncesine girdikten sonra oyuna biraz ortak olduk. Bu dakikalarda bir gol bulduk ve bir kaç tane de fırsat yakaladık. Fakat sonuçlandıramadık. Takımımızın pozisyonu ne olursa olsun bu şekilde oynamaya hakkımız yok. Bizi sevenleri, taraftarımızı ve bizi izleyenleri üzmeye hakkımız yok. Bundan sorumlu olan tamamen biz ve oyuncularımızdır. Maalesef bugün burada istediğimiz oyunu oynayamadığımız için tüm taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. Bu maçtan çok önemli dersler çıkarmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Genel

Önerilen İçerikler

Tümünü gör

12 YORUM

Esrariko Sikoko 5 yıl önce, 09:52

Bence Bursaspor tarihinde Ali Ay’dan sonra en başarısız yönetim Kamat yönetimi.
Hem başarısız hem de yüzsüz.

1

Sayın kenar yönetim.
Herkes ununu elemiş eleğini asmış, hedefler bir bir tükenmiş, son üç sırada ki takımlar da puan alamıyor.
Rakip büyük ihtimal ilk ikiden yükselecek Samsun takımı.
Bu şartlarda takımdan ne beklenebilir ki.
Özür dilemeniz bir anlam içermiyor.
Özür dilenecek maçlar aslında Altınordu, Balıkesir, Bolu, Altay maçlarıdır.
Kolayca kaybedilen o maçlar için özür dilenebilir.
Şimdi kalan maçlara bakalım.
İstanbul, Eskişehir ve Keçiörengücü.
Bu maçlardan bir beklentimiz yok.
Sadece oyuncuların arma için oynamalarını sağlayın bize yeter.
Sezon genelinde bu takıma çok emek verdiniz.
Teşekkürler.
Saygılar.

0
Safak profil fotoğrafı

maçı sattık demenin en kibar yolu bali hakkımızla kaybedeydik neyse ads yerine samsun çıksın

1

Safak yorumuna yanıt

Bir Beşiktaşlı olarak kötü yönetim burası bir futbol şehri ama önce başkan istifa etmesi lazım başkan istifa etmezse burası futbol şehri olmayabilir 🙁

0
Efsane16 profil fotoğrafı

Özür dileyecek siz değilsiniz. Sayenizde bu sezon heyecan yaşadık ara, ara iyi oynadı gençler, sayenizde bir sürü gencler kazandık ve kariyer yapmalarına fırsat verdiniz. Bütün Bursa sizden özür dilemeli.

0
16 BURSASPORLU profil fotoğrafı

BU KADAR İMKANSIZLIK İÇİNDE BU TAKIMI BURAYA GETİRMİŞ OLMANIZ DA BAŞARIDIR..SKORDAN BAĞIMSIZ OLARAK SÖYLÜYORUM BÜTÜN SEZON SAMSUN MAÇI KADAR KÖTÜ OYNADIĞINIZI GÖRMEMİŞTİM..ÜZÜLDÜM…AMA YİNE CANINIZ SAĞ OLSUN..

1
Kaanporsuk071 5 yıl önce, 02:16

16 BURSASPORLU yorumuna yanıt

Bu kadar karaktersizlik utanmadan diyorsun ki “maç satılıktı ama ADS çıkacağına sAMsun çıksın”👏👏👏

0

Özür dileye,dileye.Dersler çıkarta, çıkarta ayak takımı ve geçmişte yüzüne bakmadığımız takımlara madara olduk.

0

Moda oldu “özür dileriz” ne kadar kolay, 3 tane futbolcu alsaydık özür dileyip koca sezonu heba etmez maddi sıkıntılarımızı da bir nebse giderirdik, bu ne inatmış arkadaş.

0

Resimde şu ortadaki Fazlı Hoca kim yaa? Boyuna TV’lere çıkıp o konuşuyo. Mustafa Er hep cezalı. Bursaspor’un bi zamanlar Boççe takımı vardı hani. Bu hoca o takımı hocası değil miydi ya? Futbola ne zaman atladı bu? Ben mi karıştırıyom acaba? Yok be ya, valla oydu galiba.

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000