Bursaspor’dan Bahçeşehir’e ziyaret

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, Sportif Direktör Selçuk Erdoğan ve futbolculardan Iasmin Latovlevici, Anıl Karaer, Mamadou Diarra ile Ramazan Keskin, Bahçeşehir Koleji Bursa Modern Kampüsü'nün konuğu oldu.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan yeşil-beyazlı heyet, en beğendikleri soruların sahiplerine forma hediye ettiler. Panelin ardından Bahçeşehir Koleji Bursa Modern Kampüsü müdürü Ayça Tayar, Başkan Mestan‘a teşekkür plaketi takdim ederken öğrenciler de futbolculara çeşitli hediyeler verdi.

2 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. biraz kurumsal hafıza olacak bunlar ayak oyunjlarıyla bizi playoffta eleyen adamlar bunların okula değil gitmek önünden geçmeyeceksin giderler beşiktaşa sponsor olurlar sana ne faydaları var da bu adamların okuluna gidiyorsun

    3
    5
  2. Burdanda anladığınız üzere önemli olan senin benim şehrimizin takımını tutmak değil . Bu cocuklar büyüyünce babalarının işlerinin başına geçicek. Önemli olan kolejlilerin şehrinin takımını tutması 🙂

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu