Gel bakalım Karşıyaka!

Basketbol Süper Ligi'nde ikide iki yapan Frutti Exstra Bursaspor 13 Ekim Pazar günü saat 15.15'te Pınar Karşıyaka ile Tofaş Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Ev sahibi olacağımız Tofaş Spor Salonu‘nun 7 bin kişilik kapasitesi bulunuyor. Bursasporlu taraftarlar heyecanla bu maçı beklerken rakip Pınar Karşıyaka taraftarının maçı izlemek için Bursa‘ya gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Germeyin kardeşim ortalığı abuk sabuk başlık atarak.takımın guzel gidişine çomak sokmaktan başka elinize bir sey geçmez.napcaz kescezmi adamları ne demek gel bakalım demek.pekiyi adamlar gelip bizi yenip giderse ertesi gün hangi yüzle ne diye başlık atacaksınız.takıma hainlik yapmaktan başka bir dalga bilmiyorsunuz.

    43
    3
    1. @Ramco yorumuna yanıt olarak

      Sen gelme istersen bu maça sen olmadanda kazanırız.Kskya sempati yok.Gelirlerse görecekler ne görmeleri gerekiyorsa.

      19
    2. @Ramco yorumuna yanıt olarak

      Sa beyler. Biz size dostca duygular besliyoruz. Ortamı gerecek açıklamalar yapmayın sizin yüzünüzden deplasman yasağı gelebilir. Gelelim tüm Türkiye’ye dostluk nasıl olur gösterelim, Karşıyakalı adamlar gönülden sever.

  2. bu takimda brovnijak ve karlo kalmasi gerekirdi onalara hakszlik yapildi bize süper lige cikaranda onlardi kulübede oturup takima katkisi olmayan oyuncularin yerine olsalardi takim su an daha Güclenirdi her hafta ikisin toplamda en az 15 sayi katkilari olurdu..

    7
    8
  3. .bursas por kalsa keske ısmı takımın sadece..ısmi çok muğlak kaçmış.

    frutti extra limonlu bursaspor gibi daha spesifik olmalıydı bence 🙂

    2
    12
  4. Slm
    ortam germek yerine yapıcı olmanızı tavsiye ederim.İstenbul takımları yerine anadolu takımları olarak her iki takımı’da başarılar dilerim.Maç günü stadınızda olacağız.

    1
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu