Hocan onlardan vazgeçmedi

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak kadrodaki oyuncuların 27'sine ligde şans tanıdı. Genç çalıştırıcının oyna-nan 6 maçta vazgeçemediği 4 isim oldu. Bunlar Kubilay Kanatsızkuş, Emirhan Aydoğan, Iasmin Latovlevici ve Abdullahi Shehu oldu.

Kubilay 6 maçta 495 dakika forma giyerken, 2 gol, 2 de asistlik performans sergiledi. Emirhan Aydoğan sahada kaldığı 523 dakika içinde 2 gol atma başarısını gösterdi. Abdullahi Shehu, 1 gol attığı 6 maçlık periyotta 405 dakika sahada kaldı. Iasmin Latovlevici de 476 dakika içinde 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Takımın ligde attığı 10 golün 6’sının bu 4 oyuncudan gelmesi dikkatleri çekti.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kemik kadronun bu futbolculardan oluşması çok doğru seçim ! Özellikle kubilay kendisine sallayanları çok şaşırttı şaşırtmaya da devam edecek…

    46
    1. @CAMCI yorumuna yanıt olarak

      Çok doğru aslında . Bizim futboldan anlamayan taraftarımız yine eksilemiş. Özellikle dikkat ederseniz hucümda aldığı topların 100 de 100 e yakını kaptırıyor ya da çok kötü kullanıyor. Savunması da çok sıradan. Yalçın hoca bunu görmüştü ilk maçtan sonra kesip 16 yaşındaki aliyi oynatmıştı hucuma doğru. Geçen sene samet bunu göremeyip 20 maçta 10 gol atabilmişti takım. 30 maçta 1 iyi gol atacaksa gitsin kumda oynasın . Futboldan anlamayan taraftarda sesini kesip maçını seyretsin

      3
      3
    2. @CAMCI yorumuna yanıt olarak

      Cam takarken silikonu çok sıkıyorsun kafa yapıyor farkında değilsin ?çıplak gözle maçı izleseydin özellikle son
      10 dakika heryer de pres yaptı top çıkardı tehlikeli bölgelerden

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu