Mesut Mestan “Oyuncularımıza ödemelerini yaptık”

Mesut Mestan, basın mensuplarına takımdaki oyuncuların ilk peşinatlarını yatırdıklarını, bu hafta içinde de ikinci ödemelerini yapacaklarını açıkladı.

Mevcut kadrosundaki futbolculara ödemeler noktasında sıkıntı yaşamadıklarını söyleyen Başkan Mestan, “Peşinatların bir kısmını ödedik, bir kısmını da bu hafta ödemeyi planlıyoruz. Şu an kurduğumuz 30 milyon liralık takımda futbolcularla ilgili sıkıntı görünmüyor. Bunu futbolcularımızla da oturup zaman zaman konuşuyoruz. Mesafe de koymuyoruz, planlama yapabiliyoruz. Teknik ekip ve sporcularımızla. 6 milyon Euro büyük bir para değil, koskoca Bursa şehri 6 milyon Euro ile Bursaspor kurtulacaksa şehir onu bir gün de bile toplar. Yeter ki destek vermek istesin. Bu rakam Bursa şehri için çok büyük bir bedel değil diye düşünüyorum” diye konuştu.

Sözlerine, “Bursaspor’un bu dönemde kavgaya değil, birlikte olmaya ihtiyacı var” diye devan eden Başkan Mestan, şöyle konuştu:
“Hepimiz hesaplarımızı bir kenara bırakmak zorundayız. Mevcut durumu düzeltip yarına bakmak durumundayız. Geçmişe bakarak çok yaşayamayız. Şu an takım iyi doğru yolda gidiyor, Bursaspor Kulübü’nü de doğru yolda götürmek en büyük hedefimiz. Bunda da herkese ihtiyacımız var. Stadyum ismiyle ilgili görüştüğümüz birkaç firmalar var. Sonuçta herhalde orada da adımlar atılacak gibi görünüyor. Biz bunun olmayacağını düşünerekten farklı çalışmalar yapmak istiyoruz. Çünkü yıllardır stadyumun isim hakkı sürekli gündemde ama bir türlü gerçekleşmiyor. Bankları inşallah bir daha ki maça yetiştiririz, polislerimiz saha içerisindeki banklarda olacak. Tel örgüleri görüştük, koltukları da görüştük. Gerekli izinleri alıp her ikisini de yapmayı planlıyoruz. Şu an planlama aşamasında üçü de.”

Son olarak Bursaspor’un bu hafta karşılaşacağı Altay maçına ve bu maçın Menemen Stadı’na alınacak olmasına ilişkin yöneltilen soruları da cevaplandıran Başkan Mestan, şu sözlerle basın toplantısını noktaladı;
“En son oynadığımız Adana Demirspor maçı maalesef istediğimiz gibi geçmedi. Böyle zorlu maçlardan bir tanesi Altay maçı da. Her ne kadar bazı kesimlerde kolay görünmüş olsa da bu maç da final maçı. Oradan en iyi skorla dönüp yolumuza devam etmek istiyoruz. Takımımız bunu başaracak güçte ve inançta. Hem kadro kalitesi hem de şehrin büyüklüğüyle bunu başaracağımıza inanıyorum. Bu ligi hiçbir zaman hafife almadık. Benimsemek istedik, benimsediğimizi düşünüyorum. Hepimiz buradan inşallah yüz akıyla çıkacağız. Biz Bursaspor’a başkanlık yapmaya gelmedik, Bursaspor’un neferi olarak gördük. Süper Lig’e takımımız çıkarsa dünyanın en mutlu insanları oluruz. Başarı tamamen şehrindir, camianındır. Biz kentle, bu takımı 2010 yılında şampiyon yaptık. İnşallah şehir bu takımı layık olduğu yere çıkaracaktır. Hem federasyondaki yetkililerle görüştüm hem de Altay Spor Kulübü Başkanı ile görüştüm. Bu daha önce planlanan bir durummuş, bizim maçımıza denk geldi. Olimpiyat Stadı büyük ihtimalle yenilenecek ya da yıkılacakmış. Sezon başında müracaat etmişler, anca bugüne denk gelmiş turnikeler. Biz de bu ligin gerçeğini bildiğimiz için itiraz ettik ama geri döneceğini düşünmüyorum. Büyük ihtimalle de Menemen Stadı’nda da oynayacağız. 215 misafir takım bileti verildi. Bizim taraftarımız 2-3 bin kişi İzmir’e gider biliyorsunuz, camianın büyüklüğü burada ama maalesef bu ligin de kaderi bu Biz de ayak uydurmak için elimizden geleni yapacağız.”

2 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bursaspor sevdalıları tüö içtenliğim ile belirtmek isterim Sn Mesut Mestan ı geçmişde ki hareketlerinden dolayı olumsuz bakanlardandım lakin Bursasporumun geleceği için gerçekten şahsen elimden gelen kombine dir aldım,forma dır aldım sms dir gönderdim daha da yardım ederim ve ayrıca takım daha da iyi gitti mi şehir ayaklanır şu unutulmasın başarı var ise seyirci artar pasta büyür bakın taraftar demiyorum Bursdaspor un bir gerçeği de var taraftar olan 25-30 bin asıl şu an başarı geşdikçe küskün taraftarlar maça gelir bu da iyi bir hasılat geliri futbolcu o zaman parasını alır mutlu olur taraftar mutlu olur şehirden destek gelir ben tirbüncülerin geçmişde yaptıkları yanlışlardan dolayı o defterleri kapatttım herkesim takıma sahip çıkmalı mesele MM meselesi değil şehrin meselesi burada hoca ya teknik ekibe ve futbolcu kardeşlerime çok büyük iş düşüyor lütfen ektra çalışma ektra işler bekliyoruz çünki burası Bursa inanın ilerde siz kazanırsınız emin olun bu taraftar bu camia asla yapılan güzellikleri unutmaz;Bakın Volkan şen e bu takımın kaptanlığını yaptı sen takımın kaptanısın kupa maçında çıkmadı yok hoca ya küs yok başkana küs ya sen kaptansın ilin yabancısı bakambu 1 gün sonra 7 mılyon euro ya trafnsfer olucak çıkıp oynuyor sen oynamadın kalktın şampiyon şehirden fb ye gittin cahil cahil demeçler verdin sontra neden protesto oluyor onun için onun ile kendizi karşılaştırmayın

    18

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu