14 Ekim 2026 Çarşamba

Son dakika

Reklamlar

Sercan Yıldım’ın odasına dev timsah…

Bursaspor’un şampiyon apoletli eski futbolcusu Sercan Yıldırım odasına yaptırdığı görselle Bursaspor aşkını bir kez daha gösterdi.

Sercan Yıldım’ın odasına dev timsah…

Bursaspor‘un şampiyon apoletli eski futbolcusu Sercan Yıldırım odasına yaptırdığı görselle Bursaspor aşkını bir kez daha gösterdi.

TV8‘de yayınlanan Survivor yarışmasıyla son dönemde Bursaspor‘un adını sıkça dillendiren ve Bursaspor’da şampiyon olduğu dönemde ki anılarını anlatarak gündeme sokan Sercan Yıldırım, Bursaspor aşkını odasının duvarına işletti.

 

Bursaspor taraftarının gönlünde her zaman farklı bir yere sahip olan Sercan Yıldırım evinin salonuna yaptırdığı Timsah figürünü sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşımda ise “Her sabah seninle güne başlamak” notu yer aldı.

Sercan Yıldırım ise şimdilerde bireysel antrenör ile çalışmalarına devam ediyor. Kondisyonunu koruyan ve tekrardan futbolun içerisinde aktif olacak olan Sercan Yıldırım’ın daha önce de bahsettiği Bursaspor ile ilgili proje ise merakla bekleniyor.

Reklamlar

17 YORUM

Mustafa 16 profil fotoğrafı

Şunu net söylüyorum, Sercan Yıldırım bu ligde leblebi gibi gol atar. Geçen yıl Kubilay, ın yerinde Sercan olsaydı, belki şuan Süper ligdeydik. Ocak transfer döneminde Sercan ve Volkan takıma kazandırılmalı.

6

Mustafa 16 yorumuna yanıt

VALLA YETENEKLERİ SINIRLI OLSADA NİYETİ TEMİZ ,BURSASPORLUĞUNUDA HERYERDE GURURLA SÖYLEYEN vede SÖYLEMEKTEN ÇEKİNMİYOR ,BEN SERCANI SEVİYORUM İNŞALLAH DEVRE ARASI TAHTA AÇILIRDA HEM SERCSN HEM VOLKAN BURSASPORDA OYNARLAR

0

Mustafa 16 yorumuna yanıt

Volkan Şen lisansi çıkarıldı a.demirspor oynuyacak ayrıca erkan zengin bekledi tahta açılmadı tekrar adanademirle anlaşmış

0
Metin Özdemir 6 yıl önce, 10:00

Mustafa 16 yorumuna yanıt

Pingel’ide alsak ya.

0

Mustafa 16 yorumuna yanıt

Ali Tandoğan Mustafa Keçeli Bekir ozanı unutmuşsun))

0

Mustafa 16 yorumuna yanıt

Kubilayin tek eksigi odasında timsah peluşunun olmamasiydi olsaydi leblebi gibi gol atardı

1

Namik kemal yorumuna yanıt

Bu şey değil mi ben zaten gsliyim diyen eleman

0
ATOM KARINCA profil fotoğrafı

Transfer sezonu bitti. .. Şimdi de boş muhabbet ler başladı. .. Benim evimde de var timsah figürü … KİME NE FAYDA. ..???

1

ATOM KARINCA yorumuna yanıt

Bursaspor’unda kapısında Timsah gibi alacaklılar bekliyor 600-700 Milyon TL’leri için – leblebi gibi golleri boşver oynamadan gol atmadan 40 milyon TL bu günün parası İle para kazanırsan Urfa / GS’den gelip -sende heykelini bahçeye dikersin!

0

Ne güzel günlerdi Eskişehir li olarak Bursa’nın bize superlig de cuh cuh hey demesini bile özledim şimdi hep beraber cuhcuh luyoruz yönetimler yüzünden biz taraftar olarak bunu haketmedik.

4
Eser profil fotoğrafı

Dik Duruş yorumuna yanıt

Hepberaber 2. Lige çufçuflayacağız daha merak etme kardeşim ! Es Es’ e selamlar…

1
16 BURSASPORLU profil fotoğrafı

Dik Duruş yorumuna yanıt

ANADOLU NUN İKİ KALBUR ÜSTÜ TAKIMINI BECERİKSİZ YÖNETİMLER BU HALE GETİRDİ…İSTANBUL TAKIMLARININ GELMEKTEN ÇEKİNDİĞİ İKİ ŞEHİRDİK

1

16 BURSASPORLU yorumuna yanıt

Yeni stadları yaptılar takımlar çöküş yaşadı kısmet olmadı güzel maç izlemek ama inşallah oda olur bizi istanbul değil kendi şehirlerimizin adamları yaktı bizim bize yaptığımızı Yunan yapmazdı dediğin gibi istanbul takımları cekinirdi bu iki takım her zaman önemli dir biz şampiyon olamadık hiç. Ama sizinle bizde olduk casaretlendik Anadolu ayağa kalkmıştı inşallah ikinci devre yasak kalkar bursa çıkar 200 milyon borcumuz bittik dustumuzden beri ilk sene hariç paf takımla direniyoruz siz böle olmaZsiniz inşallah Allah yar yardımcımız olsun iki takımında yoksa superlig tadı yok.

0
eskiteksasli profil fotoğrafı

inonude sivokla ferrariyi kafa kafaya tokusturan luganoya otlari yolduran baska biri varsa onun pelusu da haber olur

0
16 BURSASPORLU profil fotoğrafı

SERCAN BAZI HATALAR YAPTI ELBETTE…AMA SANKİ ONU BU YOLA BABASI İTTİ SANKİ…AYRICA YAŞI DA UYGUN…OYNARSA BİZE KATKI KOYABLİİR..HERKES HATA YAPAR..ÖNEMLİ OLAN FARK EDİP HATADAN DÖNMEKTİR…

0
gergereli burhan 6 yıl önce, 23:05

Bizim stadımızın da TİMSAH KAFASI var… Ama stada gelen vuruyor giden vuruyor….

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör