Reklamlar

Primler belli oldu

Bursaspor’da sezonun ilk galibiyetini deplasmanda elde eden futbolcular 15’er bin liralık prim almayan hak kazandı.

Primler belli oldu

Yeşil-beyazlı kulüpteki prim yönetmeliğine göre maça ilk 11’de başlayanlar primden yüzde yüz, sonradan girenler yüzde 75, yedekler ise yüzde 50 faydalanıyor.

Reklamlar

6 YORUM

Şu prim işi bana çok saçma geliyor. Futbolcuların bütün alacakları ödenir, hiçbir borcumuz olmaz, başkan çıkar derki arkadaşlar bu maçı alın size şu kadar prim onu anlarım, ama ilk öncelik maaşlar olmalı prim sistemi kalkmalı.

1

Yayladan yorumuna yanıt

Çok doğru söylüyorsun. Eski çalıştığım bir yer vardı. Maaşımızı vermez, Ramazanda erzak daģıtirdı. Aynı b.kun laciverti! !!

0

Tesis çalışanlarının maaşları ödendi mi? Millet Bursaspor da çalışma sevdası yüzünden kartını kirasını ödeyemedi hacizlik oldu ha. Eski futbolcu alacakları ödendi mi? Herkes -3 puan olayını unutuyor, tahta açılmazsa sadece transfer yapamayız sanıyor bazı arkadaşlar. Ama bu sene tahta eski futbolcu borçlarını ödeyemezsek -3 den çok daha fazla ceza alacağız. Her sene eksi puanla başlayan uçan kuşa borcu olan batık kulüp haline geldik. Ne prim muhabbeti bu?

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör