Onur Market’ten Bursastore desteği

Yönetim kurulu üyelerimiz ve futbolcularımız, iki şubesinde kulübümüzün formaları ve ürünlerine yer verecek Onur Market’in etkinliğinde bir araya geldi.

Forma kol sponsorumuz Onur Market,  iki mağazasında Bursastore standına yer verdi. Erikli ve Ataevler’de bulunan Onur Marketler’de gerçekleştirilen açılışlara ikinci başkanımız Konuralp Yeşil, Genel Sekreterimiz Ali Büyükkurt, İdari Asbaşkan ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yavuz Aman, Mali Asbaşkan ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Serkan Subaşı, Bursastore’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Eraslan, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Yıldırım Hacıoğlu ve Onur Market Bursa Bölge Genel Koordinatörü Murad Yavuz Gök, Ticaret Operasyon Müdürü Onur Özen, Stratejik Planlama ve Pazarlama Müdürü Anıl Civez’in yanı sıra; futbolcularımız Abdullahi Shehu, Burak Altıparmak, Ramazan Keskin ve Igor Wanderson katıldı.

KONURALP YEŞİL: BİRLİK OLDUĞUMUZ ZAMAN YENEMEYECEĞİMİZ BİR ŞEY YOK

Bursaspor’un, Bursa şehrinin en büyük markası olduğunu dile getiren Konuralp Yeşil, “Birlik ve beraberlik halinde olduğumuz zaman bizim yenemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Bütün problemleri, bütün engelleri aşarız. Onur Market, bizim en kötü dönemimizde, ekonomik olarak sıkıntı yaşadığımız bir dönemde hiçbir şart, hiçbir koşul sürmeden yanımızda oldu. Bugün de formanın satışı, Bursaspor farklılığının yaratılması, taraftar kazanılması bazında yapılan bu etkinlik gerçekten takdire şayan. Bizi desteklemelerinden ötürü Onur Market’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

MURAD YAVUZ GÖK: DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Murad Yavuz Gök ise “Bursaspor’un yanında yer almak suretiyle forma sponsorluğu, binlerce alınan formalar, loca ve deplasman desteğiyle birlikte desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bugün iki mağazamızda Bursastore satış noktasını hayata geçirdik. Bir tanesi Erikli, bir diğeri Ataevler mağazası. Bursastore noktalarının devreye girmesiyle beraber artık Bursaspor’a gönül vermiş taraftarlarımız, çok daha rahat bir şekilde ellerinin altında Bursastore ürünlerine ulaşabilecek. Bundan sonra da Bursaspor’a desteğimiz artarak devam edecektir. Yeni projelerimiz ile alakalı yönetimle görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu.

Etkinlikte futbolcularımız taraftarlarımıza imza dağıtıp, bol bol fotoğraf çektirdi.

26 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @TG. yorumuna yanıt olarak

      KİMSEYİ İNCELTME LUKSUMUZ KALMADI
      SEN KOMBİNE ALMADIN
      SMS ATMADİN
      MAÇA GELMİYORSUN
      VE BURADAN BURSASPORA SPONSOR OLMUYOR LAR DİYE SSLLİYORSUN BUNA HAKKİN YOK
      KALDİKİ BU MAÇ STADDA DİKKAT ETMEDİM AMA
      FB.ÖZEL.MAÇINDA ÖZDİLEK REKLAMINI TV.DEN GÖRDÜM

      3
      1
    2. @TG. yorumuna yanıt olarak

      Adamlar doğulu ama doyduğu yere destek oluyorlar gerçekten helal olsun ! Bizim Bursalı dediklerimizin 1 gram faydası yok Erikli – Uludağ vs. hariç !

      9
      1
    3. @TG. yorumuna yanıt olarak

      Şimdi şehir olarak onur markete destek olmazsak bu hem bizim ayıbımız olur hem de ilerleyen zamanlarda destek verecek olanlari da kaybederiz. Diğer malum firmalara da desteği kesmek gerek bence.İsim veripte kendimi davalık etmek istemiyorum ama malum İstanbul takımına desteklerini esirgemeyen kuruluşlardan bence alışverişi kesmeliyiz.Japonlar nasıl Carrefour dan alışverişi kesiyorsa umarım bizde de o kültür bir gün oluşur.Bursanin ekmeğini ye,bursanin suyunu iç.Sirketinde bir sürü Bursalı insan çalışsın.Sonra git İstanbul takımlarına destek ver.Osmanli maçında reklam panosunda o firmayı görünce sinirlerim tepeme çıktı.

      25
      1
      1. @YaVuzBu yorumuna yanıt olarak

        Bu ligde para yok. Galibiyet başına 90 bin TL veriyorlar galiba. Süper ligde 3 milyon TL veriyorlar. Arada uçurum var. O yüzden bu ligden hemen kurtulmak gerekiyor.

      2. @YaVuzBu yorumuna yanıt olarak

        Ah be kardeşim öyle ama Süper Ligdeki galibiyet priminden haberin yoksa hatırlatayım. Süper lig 2.8 milyon TL
        1.lig 200 bin TL. Yani 14 galibiyete 1 süper lig parası….

  1. Sponsorlar olarak Uludağ Gazoz ve Onur Marketi tek geçerim.Uludağ gazoz her sene sponsor olduğundan.Onur market ise Bursaspor adı altında yaptığı etkinlikler.(Her ayın 16sında tüm çalışanlar Bursaspor forması giyiyor.Birde bu ürün satış olayı.)

    93
    1
    1. @C.Sakin yorumuna yanıt olarak

      Bizi ileriye taşıyacak ender firmalardan birisi helal olsun Onur Market. Dün öğrendiğim kadarıyla has Bursalı Aunde ve Isrı isimli araç koltuk kılıfı üreten firmalar başakşehire sponsor olmuşlar. Yahu Aunde ve Isrı’ nin başakşehirden beklentisi neki gidip onlara para gömüyorlar? Üstelik bunu Bursa’mızın en ihtiyaç duyduğu zamanda yapmış olmaları enteresan!!!

  2. Adamlar bı yanlış anlaşılma yüzünden tepki gördü sonrasında bursaspora yagdırdılar:) Acaba bursa da hüküm sürüp İstanbul takımlarına yagdıranlara da mı aynı tepkıyı göstermek mı

    24
    1
  3. EVİNDEKİ ALIŞVERİŞE HİÇ KARIŞMAM
    BUGÜN 16 Sİ
    BİLEREK VE İSTEYEREK
    OGLUM LA BERABER GİTTİK ALİAVERİSİMİZİ YAPTIK
    YILDIRIM BEL.ÜSTÜNDE Kİ ONUR DAN HAYLİ DE KALABALIKTI
    İYİ SAYILABİLECEK BİR PARA BIRAKTIM
    HELAL HOŞ OLSUN
    BURSASPORUMA 1 ADIM GELENE BEN ON ADIM GİDERİM

    4
    1
  4. Onur Marketler Zinciri sahibi sanırım Ağrılı.Merkezi İstanbul.Adamlar birkaç yıldır Bursa’da.Sosyal sorumluluk gereği para kazandıkları şehre sahip çıkıyorlar,bu şehrin takımına sponsor oluyorlar. Soruyorum,lafa gelince Bursalı olmakla övünen firmalardan kaçı Bursaspor’a destek oluyor? Şampiyonlukta herkes zaferin mimari gibi ortalarda efeler gibi dolaşırken nerede şimdi o meşhur ” Bursa çocukları?” Her zaman söylüyorum,bu şehre ve bu kulübe en çok zararı maalesef Bursalılar vermiştir.Teşekkürler Onur Market.

  5. Bugün hangi Onur marketin önünden geçtiysem tüm çalışanlarının üzerinde Bursaspor forması vardı.
    Öyle mutlu oldum ki anlatamam.
    İlk kez kurumsal bir marketin Bursaspor’umuza en zor döneminde böylesi desteği öyle duygulandır ki beni şahsen Onur market yönetimine yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.
    Bursamıza yeni gelen Onur marketi akılcı ve ekmek yediği şehri sahiplenici bu onurlu duruşundan dolayı tebrik ediyorum.
    Hep böyle devam et Onur market ve hep birlikte ONURUMUZLA yeni Şampiyonluklar kazanalım.

  6. Onur marketler zincirine katkılarından teşekkür ederiz bundan sonra alışverişlerinizi Onur marketten yapalım bursa’da olup da katkı yapmayan firmalar utansın

  7. Çok faydalı bir işbirligi olmuş bence
    Bu işbirligi büyütülüp sadece forma ile yetinilmeden
    Forma- hediyelik eşyalar- tişört-eşofman gibi çeşitlerde olmalı, hatta bursaspor üyeligi, kombine bilet satışı bile yapılabilir

  8. Çok yerinde bir atılım ve destek, artık günümüzde marketlerin insanların muhakkak uğradığı yerler haline geldi. Şimdi girdiğimiz markette bir Bursastore reyonu gördüğünüzde psikolojik olarak Bursasporu kendinize daha yakın hissedersiniz, nasıl ki hergün görülen markalar artık beyinde bir yer ediyorsa Bursaspor da bu atılım ile markalaşabilir. Bu özellikle çocuklar ve futbola uzak insanlara ulaşmak konusunda başarılı bir adım. Reyonun önünden geçen çocuk orada birşey görebilir ve onu ailesinden isteyebilir. Ama normalde hangi çocuk gidip Bursastore u geziyor? İşte bu nedenle bu marketlerde ki reyon kurma atılımını daha da geliştirmeliyiz. Bursastore ürünleri çok kolay şekilde bulunabilir ve alınabilir olmalı. Artık diğer Bursalı market zincirlerine de Onur Market in girişimleri ibret olsun, en azından marketlerinde Bursastore reyonları açsınlar, maddi destek veremiyorlar madem reyon versinler en azından.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu