Seleznyov “Bursaspor taraftarı Türkiye’de 1 numara”

Bursapor’un yeni transferi Yevhen Seleznyov, yeşil-beyazlılarla 1 yıllık anlaşmaya vardı. Golcü futbolcu, transfer süreci ve hedefleri hakkında Radyospor’a çok özel açıklamalar yaptı.

Spor Kazanı programında canlı yayında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Seleznyov’un açıklamaları şu şekilde:

“Bursaspor’da olduğum için çok mutluyum”

Transfer sürecim bitti ve artık Bursaspor’dayım. Çok mutluyum. İkinci antrenmanı yapacağız. Gerçekten Bursaspor taraftarları çok fantastik. Türkiye’de 1 numaralar. Onlara layık olmaya çalışacağım.

“Süper Lig takımlarından teklifler geldi, Bursaspor’u tercih ettim”

Bana Süper Lig’den çok sayıda teklif geldi. 1 yıllık kontrat üzerine anlaştık. Bursaspor’da oynama kararlılığım vardı. Ama ben Bursaspor’u tercih ettim.

Transfer işlemlerinde nasıl bir sorun yaşadı?

Transferle ilgili bir sorun vardı. Malaga benim adımı listeden çıkarmalıydı ki TFF sistemine işlensin. Bilgisayardan bir işlem yapmaları lazımdı. O küçük işlemi yapmadıkları için problem yaşadık. Zor oldu ama hallettik. Bunları artık düşünmeyeceğim. Bundan sonra düşüneceğim şey Bursaspor’un başarısı.

“Bursaspor’un başarısına odaklandım”

Ben Bursaspor’un başarısına odaklandım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.

“Gol hedefi koymuyorum, amacım maksimum fayda sağlamak”

Bir hedef koymak doğru değil. 10 gol, 15 gol atarım demek istemiyorum. Bu tür açıklamaları da sevmiyorum. Ben maksimumu vereceğim. Yüzde yüz bir performansla oynayacağım. Bursaspor’a maksimum fayda sağlamak istiyorum.  Umarım bunu başarabilirim.

25 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Tekrar aramıza hoş geldin.
    Bizde senin ne kadar istekli, arzulu, hırslı bir oyuncu olduğunu iyi biliyoruz.
    Seni çok istedik. Umarım sakatlıkların yaşanmadığı bir sezon geçirirsin.

    147
    1. @ELMASBAHCE yorumuna yanıt olarak

      Teksas ve Maraton tribün liderlerinden ricam Osmanlı maçında Babamın omzunda bestesini uzun bir süre söyleyin. Taraftarların hepsi alışsın besteye. Hem futbolcular için hem de taraftarlar için iyi olur bence.

      41
      2
  2. Geçmiş yıllarda da istiyorduk. İnsallah istediğimiz gibi olur herşey .
    Maçimizi sabirsizlikla bekliyorum.
    Bursasporsuz bir hayat düşünemiyorum.
    Nereye düşerse düşsün gönül işte.
    Süper lig izlemiyorum artik zevk almiyorum.
    Varsa yoksa Bursaspor.
    İstanbul takimlarinin haberlerinde başka haber vermeyen medyayi takip edesim gelmiyor. Burda takiliyorum hep.
    Aşk işte yeşilbeyaz

    106
    1
  3. Bu adam çok iyi bir golcu ama maaşı bir hafta ystmazsa sorun çıkartır bide akhisar da antremana alkollü geliyormuş oyuzden kadro dışı bırakılmış diye duydum umarım yönetim bu tür şeyleri önceden halletmiştir. Güzel bir golcü bulmuşken en sonunda onuda kaybetmeyelim

    63
  4. Yehvencim, alkolden, sigaradan uzak durur biraz fazlalıkları atarsan, disiplinli de çalışırsan azmini ve sağ ayağının içini iyi biliyoruz, en iyisini yapacağından şüphemiz yok. Bak abiler kaç senedir forvet göremiyor hadi koçum, hadi aslan parçası

    43
  5. Bir alt ligte olabiliriz ama bugün Muhammed Şengezer veya Taylan ile kimse muhatap olmuyor ama Bursaspor ismi Selçuk Şahin’i de seleznovu da manşet yapıyor.

    30
  6. Hacı kilo ver sen önce gol atacağına hepimiz inanıyoruz zaten ama o fizikle 50 dakika zor görürsün sen toparlan bir an önce lazımsın bize

    27
    1
  7. ULAN KİMLERE KALDI EVET İYİ GOLCÜ AMA ALKOLİK GELEMESİN İDMANLARADA BIRAK BİDE MAÇLARA GELİRSE İŞE BAKSEN

    3
    30
  8. Boş boş yorumlar yerine kombineye teşvik edelim iyi bir kadro kuruldu daha ne bekliyor büyük taraftar yazıklar olsun 4500 kombine çene lak lak başka bir şey yok nerede büyük taraftar ??

  9. Form tutsun takıma uyum sağlasın yeter,
    muadili 1.ligde yok, süper ligde bile sayılı.
    Yanına birde Muğdat olsaydı keşke ahh, gazisehirde şans bulamicak görürsünüz, devre arası onu da alabilirsek yeminlen ligi domine ederiz.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu