14 Ekim 2026 Çarşamba

Son dakika

Reklamlar

Bursaspor’un isteğini TFF reddetti!

Türkiye Futbol Federasyonu pandemi sonrası fikstürü açıklarken, Bursaspor 20 Haziran Cumartesi günü Ankara deplasmanında Keçiöerengücü ile karşılaşacak.

Bursaspor’un isteğini TFF reddetti!

Yeşil-beyazlılar‘ın Başkent‘teki randevusunda sıcak havanın yanı sıra sentetik zemin de futbolcuları zorlayacak ana unsur olacak. TFF, maçın Ankara Aktepe Stadı‘nda oynanacağını açıkladı. Ancak Bursasporlu futbolcuları sentetik zeminde oynamak fazlasıyla tedirgin ediyor. Pandemi başlamadan Keçiörengücü maçı için iki gün önceden Ankara‘ya gitme kararı alan Bursaspor teknik heyeti yine aynı stratejiyi yapmayı planlıyor.

SAAT DEĞİŞİKLİ DE OLMADI

Bursaspor, Ankara‘da uygun sentetik zemin bulmadığı taktirde maçın son hazırlığını Vakıfköy‘deki sentetik zeminli sahada tamamlayacak. Öte yandan Bursaspor’un Türkiye Futbol Federasyonu‘na iki kez sözlü şekilde stat değişikliği talebinde bulunduğu, ancak kabul görmediği bildirildi. Sözlü taleplerine olumsuz yanıt alan Yeşil Beyazlı kulüp bu nedenle TFF’ye yazılı bir başvuruda bulunmadı. Maçın saat 17.30’da oynanmasının sebebi ise Aktepe Stadı’ndaki ışıklandırmanın yetersiz oluşu. Bursaspor TFF’den saatin de değişmesini istedi ancak bu talebi de kabul edilmedi.

Reklamlar

11 YORUM

9Maraton üst 6 yıl önce, 09:17

TFF ‘ nakadar sahtekâr varsa hepsi orda… Devletin yan bahçesi ye babam yee. Adamına göre At koşturma platformu..

0
Blntt profil fotoğrafı

Bursaspor düşmanı tff ulan ne yaptı bu bursa size bu kadar düşman oldunuz bize Allah belanızı versin

2

Blntt yorumuna yanıt

Eksi veren zat kesin Bursaspor düşmanısın

0
16 BS 224 Texas 6 yıl önce, 23:41

Blntt yorumuna yanıt

Şampiyon oldu ya kardesim tek konu bu.

0

Keciorengucu maçı en zor maçımız.Kayipsiz geçersek herkesi ust üste koyar vura vura süper lige koşarız.

0
Bursayildirim16 6 yıl önce, 11:06

Allah aşkına şu 6 maçta hata yapmayalım köy takımlarıyla oynuyoruz yerimiz burası değil

0
ATOM KARINCA profil fotoğrafı

Önünüze kim gelirse gelsin. .. Yıkın geçin. .. Ezin geçin. . Yok tff imiş yok sentetik saha imiş yok yağmur yağdı .. Hiç bir Mazaret kabul edilemez. ..YETER ARTIK YÜZÜMÜZ GÜLSÜN. ..

1

Bursaspor’un hiçbir talebine olumlu karşılık vermedi TFF hep olumsuz

0

2010 nun kuyruk acısı en çok NİHAT ÖZDEMİR’ de elinde olsa bizi amatöre gönderecekler. Bu şaibeliler için vur TİMSAHIM.

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör