Transferde kötü haber!

Bursaspor'da transfer için temas kurulan Özer Hurmacı, Selçuk Şahin, Ömer Şişmanoğlu ve Kerim Avcı istedikleri rakamlarla adeta dudak uçuklattı.

Spor Toto 1. Lig‘de bugün oynayacağı Eskişehirspor maçında öncesi transfer tahtasını önceki gün açan ve dün 8 oyuncuyla sözleşme imzalayan Bursaspor‘a temas kurulan üç oyuncudan şu an için kötü haber geldi. Bursa‘ya gelerek yönetimle görüşen Özer Hurmacı, Selçuk Şahin ve Ömer Şişmanoğlu‘nun istedikleri ücretler Yeşil-beyazlı takımın kafasından geçen rakamlarla örtüşmedi.

Özer Hurmacı ve Selçuk Şahin‘in 500’er bin Euro, Ömer Şişmanoğlu‘nun da yıllık 500 bin dolar istediği bildirildi. Rakamları yüksek bulan Yeşil Beyazlılar her üç oyuncuya da bu şartlar altında anlaşmalarının mümkün olmayacağını iletti. Yeşil Beyazlıların istediği Kerim Avcı da Bursaspor‘dan yılllık 1.4 milyon TL talep etti. Kerim‘le görüşmeler devam ediyor.

49 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kötü haber değil bizim için.
    Ekonomimiz güçlü olsun yeterki çok oyuncu bulursun.
    Ortasaha ve stoper bölgesi için artik para vermeyelim.
    Para vereceksek iyi bir forvet ve kanat alalim yeter bence.
    Hatta kanat oynayabilen bir forvet bile olur.
    Elektrik , su , doğalgaz, maaşlar düzenli ödensin şu kulüpte artik BORÇ lafından kurtulalim.
    Üst lige çikacaz derken borç batağina saplanmayalim.
    Sonuçta ödenmedi borçlar yapilandirildi.

    195
    3
      1. @İsa Ordu yorumuna yanıt olarak

        Selçuk Şahin hayatında 500 bin euroyu bir arada görmemiş. Yaşı 38 olmuş istediği fiyata bak. 3 topcuya da gerek yok. Bojinov gelsin yeter.

        9
        1
    1. @Bursa yorumuna yanıt olarak

      Elimizdeki kadroya bir iyi forvet yeterli olacaktır. Ben bu transferlerin olmamasını ve kulübün maddi durumunun daha fazla zorlanmamasını olumlu görüyorum. MM yönetimi bence forvet ile gerekli transferi yapmış olur.

      10
    2. @Bursa yorumuna yanıt olarak

      Yapılandırıldı ve ödemeleri tamamlamadan yine yönetim değişecek. Dolayısıyla yine aday çıkmayacak. Bu sonun başlangıcı beyler. Ali ayın taktiklerinin aynısıyla karşı karşıyayız. Ve asıl kötü olan bunlar ali ayın taktikleri değil. Bunları başa getirenlerin taktikleri.

      21
      49
      1. @B-Devi yorumuna yanıt olarak

        Herkes kendi işine baksın beyler, o paraları istiyorlarsa vereni bulsunlar gitsinler, anlaşmamak en doğru karar, kariyerleri bitmek üzere olan açlara bu takımın ihtiyacı yok artık, kara senaryolar yazmak yerine destek olmalıyız, iyi bir forvetle transferi kapatalım ve keyfimize bakalım

      2. @B-Devi yorumuna yanıt olarak

        Lütfen takımı içten içten kemirmeyelim beyler.
        Yok battik bittik gibi edebiyatı bırakalım ve alacağımız iyi sonuclarla düze çıkmanın yollarını arayalim.
        Bu da takımı desteklemekle olacaktır.
        Pozitif olalım ki takımımız bir an önce Süper Lig e dönsün.

        10
        1
      3. @B-Devi yorumuna yanıt olarak

        Olumsuz yorum yapacaksanız girmeyin şu sayfaya kardeşim gidin basında köşe yazarlığı yapın ! Ordan sallayın ! Siz ne biçim Bursasporlusunuz ? Kulüp iflas ettirilmiş talan edilmiş kimseye para ödenmemiş üstüne gayrimenkulleri bile başkanın alacağına karşılık kimseye para ödenmemesine rağmen üzerine geçirilmiş ve sonunda küme düşmüşüz ! Koskoca sanayi şehri Bursa cebinde parası olan bir dünya iş adamı olmasına rağmen kimse aday olmamış sırtını dönmüş ! Sonra iyi kötü birisi sahip çıkmış başkan seçilmiş ! Taraftarın üstüne düşen iyi günde kötü günde desteklemek değil mi ? Bırakın adamlar işini yapsın izleyelim görelim daha lig yeni başladı baktık ilerde yanlış şeyler yapılıyor hepberaber tepki koyalım ! Ali ay gibi at hırsızına hanginiz tepki koydunuz ? Zamanında ona tepki koysaydınız şimdi bu durumda olmayacaktık ! Kalkmışsınız buradan yeni yönetime sallıyorsunuz ayıp be kardeşim vallahii ayıp !

        16
        3
        1. @Eser yorumuna yanıt olarak

          Doğru yazmışsın kardeşim ali ayısı malı götürdü 3 sene kimsede tık yok ali ayısı soydu soğana çevirdi elini kolunu sallaya sallaya geziyor tepki varmı yok bu adamı sıkı tutun iyi şeyler yapıcak gibi duruyor inşallah

          1
          1
        2. @Eser yorumuna yanıt olarak

          Kim kulübe sahip çıkmış? Sahte imzalar ve türlü hileler, Alicengiz oyunlarıyla bütün adayları kandırıp tek başına başkan seçilen adam mı?

          2
          1
    3. @Bursa yorumuna yanıt olarak

      1- sana katılıyorum kardeşim. bunlar formanın değil, doların yeşil rengine hasta.
      2- ben adamlara kızmıyorum. sonuçta bu işler arz-talep işi. onlar ister, sen verirsin ya da vermezsin.
      3- asıl suçlu, kulübün ekonomisi ortadayken, ille de şampiyonluk! ille de tahta! ille de transfer! deyip yönetimi baskı altına alan sabırsız, skorcu, bilinçsiz yerel medya ve taraftar profilidir.
      4- şampiyonluk elbette herkesin istediği bir olay. ancak futbolda da şöyle bir altın kural vardır.
      ”hemen başarı para ile. parasız başarı ise zamanla gelir!”
      5- ne yazık ki bizde ne takım kuracak para. ne de vakıfköyümüze zaman tanıyacak sabır var.
      6- zaten bugüne kadar başımıza ne geldiyse hep bu hastalıklı zihniyetten geldi…

      23
      3
  2. bravo mestan a…Selçuk gelmiş 40 yaşına 500 bin Euro….hadi lan….en baba futbolcuya 200 bin Euro ….isteyen gelsin….istemeyen yol alsın….Selçuk, özer geçen sene kaç para almış….Gençlerbirliği selçuğa 200 binden fazla vermez….bursasporun sokağa atacak parası yok….

    18
  3. İyi olmuş gelmesinler paracı oldukları belli bu tip futbolcular yine transfer yasağı getirir onların yerine kaliteli forvet alalım bu kadro devre arasına götürür

  4. Yalnızca ÖZER diğerlerine gerek yok,orta yolu bulalım anlaşalım,BURSASPORUN iyi bir orta sahaya ihtiyacı var,örnek SERKAN RENÇBER

    7
    1
  5. tecrübeli de olsalar bu adamları bu fiyata almaya değmez şu an ki şartlerda… daha genç, daha başarıya aç bir kaç oyuncu ile anlaşmak daha uygun olur.. bu adamlar zaten sadece para için geliyor, bence değmez..!!!

    7
    1
  6. Gidin o paraları size verecek enayileri bulun . Amma bulamaz iseniz sizleri eşşek sudan gelene kadar ……….. neyse ya sabır .

    1. @yolcu yorumuna yanıt olarak

      Sokağa atılacak paramız yok bize iş yapacak adam gelsin başımıza bela olacaklar değil.okadar kendilerine guveniyirlarsa maç başı anlassinlar

  7. Öncelikle futbolcular ile yapılan anlaşmalarda DOLAR, EURO, STERLİN gibi para birimlerini
    Kesinlikle çıkarmalıyız, bu hem TÜRK PARASININ kıymeti için yanlış,
    Hem de bizim kulübün ekonomisi için yanlış olan bir uygulama,
    Adamı davet edersin, bu kulüpte gerçekten forma giymek istiyorsa TL üzerinden konuşursun
    2 MİLYON TL istiyorsa %50 kısmı garanti ücret, diğer %50 maç başı performans dersin
    + Galibiyet primi+ Süper lige yükselme primi daha ne olsun
    3 kuruş adamlara 5 kuruş verdiğimiz değer yetti artık bence

  8. para insanın karakterini ortaya çıkaran en iyi unsurdur. Ertuğrul da muhammed te gördk bunu.
    para için değil başarı için oynayacak adam lazım.
    gelmesinler. bu camia bunlar yznden bu hale geldi.

    1
    1
  9. Hele şu emeklilere bak hele. Kesinlikle almayın bunları. Gitsin 500 bin euroyu doları başka takımlardan alsınlar

  10. Günlerdir imza için transfer tahtasının açılmasını bekliyorlardı. Bugüne kadar hiç fiyat görüşmediniz mi ? Baştan istedikleri yıllık ücreti sorar, bütçemize uymazsa transfer görüşmelerini rafa keldırırsınız.

  11. Selçukla Özere 6.5 milyon tl maaş verenin aklını …. kerim avcı gelsin 1.5 milon tl ye oynasın 2 milyona da bi golcü bulun bitti.. anladın dostum

  12. Ömermiş özermiş selçukmuş.. bu ihtiyarları napıcen. Vakıfköyden getir gençleri.. tabanca gibi takım kut.

  13. Bunlara bu paraları vereceğime gençlerimize verin adam gibi oynarlar bu topçulari bu yaştan sonra Bursa camiası mi yildiz yapıncak hepsine yol başkan bedava ya son hafta oynarlar

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu