Biletler 15 ₺

Bursaspor'un pazar günü saat 21:45'de Eskişehir Stadı'nda oynayacağı Eskişehirspor karşılaşmasının bilet fiyatları belli oldu.

Kırmızı siyahlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada misafir tribünü bilet fiyatlarının 15 TL olduğu belirtildi. Biletler bugün saat 11.00’de internet üzerinden satışa sunulacak.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu saate niye koyuyorlar bu maçları anlamış değilim 8 iyi havalar akşamları serin oluyor Bursa Eskişehir gibi yerlerde makul bir saate koyun millet gitsin maçlara gece gelene kadar saat 3 olur ee sabah iş e gidicek insanlar millet keyif için gidiyor maç izlemeye zulüm olsun diye değil ey TFF

    24
  2. Twitterda ,sosyal medyada eskişehir taraftarlarinin bize yazdiklarini okuyorum aylardir.adamlar hep yüceltiyor bizi.. koskoca bursasporun eskisehirin ne işi var bu ligde diyorlar.çikarsak ikimiz beraber çikalim diyorlar,ve bir tane terbiyesizliklerini görmedim.hepsi bizi teselli etmeye çalişiyorlar..iyi dost kötü günde belli olur derler ya,eskişehir de kendini gosterdi..helal olsun..

    11
    1
    1. @Safak yorumuna yanıt olarak

      Bence kendi imkanlarinla git ,otobüse bin terminalden,tanımadığın adamlar yolda aksiyon peşinde alkollu sağa,sola agresif hareketlerde bulanan genç tayfa ile gideceğine riske girme bin terminelden otobüsüne git gel.kafan ağarmaz en azından..

    2. @Safak yorumuna yanıt olarak

      Bilet bulabilirsen timsah arenanın güney kapısının oraya gi kardeşim. Amigolar orda adam kalmayıncaya kadar herkesi otobüslere bindiriyolar. Otobüs için bilet veya ücret yok

      6
      1
  3. Es es’ i de yenelim bak seyret o zaman gümbürtüyü ! Takım kazanma alışkanlığı edinir şampiyonluk için geri sayım başlar yeni transferlerle birlikte ilk sene çıkarız Allah’ ın izniyle !

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu