İhtar yedik!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bursaspor Kulübü'ne ihtar cezası verdi.

İhtar açıklaması şöyle:

BURSASPOR Kulübünün, 17.08.2019 tarihinde oynanan FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş.-BURSASPORTFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

27 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Turna yorumuna yanıt olarak

      Bunu, Burası bursaspor deyip kendince yönetime ayar çeken amigo selime anlatmak lazım.
      Bursa ve bursaspor bunlarsa ben bursalı ve bursasporlu değilim.
      Bunlarla bi mok olmaz. Böyle yapacaksanız deplasman, meplasman yapmayın kardeşim.
      Uleyn ne kulübün marka değerini bıraktınız ne de insanlarda futbol ve bursaspor sevgisini.

      15
    2. @Turna yorumuna yanıt olarak

      Amigolar başta olmak üzere taraftar profili değişmeli,adamlar kulübün önüne cıktı,sürekli zarar veriyorlar,LİGDEN DÜŞME SEBEPLERİMİZİN BAŞINDA TARAFTARIN ALDIRDIĞI ÇEZALAR GELİYOR….

      31
      2
  1. Paramız çok ya.küfredin küfredin helal olsun böyle taraftara!!!!!! Hani güzel bir söz vardır.GÖLGE. ETME BAŞKA İHSAN İSTEMEM bizimkide öyle bı durum.Çok yazık

    63
  2. Kufurden başka tezahürat bilmeyen kufuru takimi desteklemek zanneden ahmaklar.bu takim bu guzelim arma ve sampiyon sehir sizin yüzünüzden ulkenin en nefret edilen takımı haline geldi hala farkında degilsiniz.insanlar sizin yüzünüzden tribünleri terketti.sizleride kullanan tribün reisleri adam oldu siz hala koydukları yerde otluyorsunuz.kullandirmayin kendinizi tribün corbacilarina.

    34
    1. @Ramco yorumuna yanıt olarak

      Aynen öyle kardeşim bu takım bu taraftar rahmetli yazıcı döneminde hem fairplay şampiyonu hem de süperlig şampiyonuydu ama ne oldu şampiyon başkana her maç istifa diye bağırıldı şampiyon hoca ertuğrul sağlamı’ da ağlara ağlara yolladılar size herşey müstehak ! Beter olun aç köpek faydasız çorbacılar !

      11
  3. Böyle taraftar düşman başına.Boş geçtikleri hafta yok.Ettiginiz küfürler işe yaramadı bu takım düşermiydi avanak küfürbazlar? Bakın ne deniyor, “Özde Bursaspor’u lardan toplanan SMS yardımları alacağımız cezalara yetmez.”Yazıktır günahtır.

    20
  4. bunlara taraftar demek istemiyorum. yazıklar olsun ali ay kadar sizde bir okadar suçlusunuz takımın bu hallere gelmesinde.
    haram olsun

    17
    1. @Çılgın timsah yorumuna yanıt olarak

      amigosu falan bilmem ama ben maça ne zaman gitsem güney kaleye (texas) demiyorm bak tofas tribünune orda bile saniye de bir küfür yağdıran dolu insan gördüm o yüzden bir kişiye suç yığmak deği herkes kendine baksın kendini kontrol etsin lütfen arkadaşlar hepimiz eğer saygılı tezahürat yaparsak küfür etmessek bu gereksiz cezaları ödemek zorunda kalmayız gerçekten gereksiz yere milyonlar gidiyo yazık takım zaten bitik bi durumda..

  5. Alt tarafı Karagümrük karşıdaki neyine küfür ediyosunuz ya? Bu kadar sorumsuzluk olamaz ya. Hiç mi akılları çalışmıyor bunların.
    Şu deplasmana gidip küfür edip gelen grup tamamen takımın üzerine kambur haline geldi.
    Her yıl milyonlarca Lira zarar zaten borç batağında takım birde boş beleş küfürlere para ödüyoruz.
    Yönetim karar alsın bunlar akıllanana kadar kimse deplasmana falan gitmesin. En azından ceza yemeyiz.

  6. Zannedersem,belirli bir grup Bursaspor’umuzu sabote ediyor.Yazıklar olsun.Bunlar kesinlikle Bursaspor’lu değil.Yakında para cezaları gelmeye başladığında zaten parasal darda olan klüp,çalışanlarınin maaşını ödemekte zorluk çekmeyecek mi?Daha geçen seneden şuna inanıyorum.Bursa’mızda bazı kişiler bu adamları özellikle kullanıyor.Yani esas çorbacı bunlar.Ama çorbalarını yönetimden değil,başka ellerden içiyorlar.Amaçları bu sene de takımı küme düşürmek.Bu sozlerim yanlız küfürcüler içindir.

  7. Bizim taraftarımız neden bu kadar ahmak? Para yok diye herkes konuşuyor ama forma, kombine satışlarını ve SMS kampanyasındaki sayıyı görüyoruz. Üstüne küfür ve saha olaylarından aldığımız milyonlarca lira cezalar… Bu taraftar akıllanmayacak 🙁

  8. BÖYLE TARAFTAR OLMAZ, BÖYLE YÖNETİM VE BÖYLE ARMA PEŞİNDE KOŞMAK HİÇ OLMAZ. BİRBİRİMİZİ DEĞİL, RAKİPLERİ YİYELİM. BİRLİK OLALIM, KİŞİLERİ TÜKETMEK ADINA, ARMAYA ZARAR VERMEYELİM,

  9. BUNLAR BURSASPOR A CEZA VERME İŞİNİ RUTİNE BAĞLAMIŞLAR.BJK SEYİRCİSİ HER MAÇ KÜFÜR EDİYOR DA NE CEZA ALIYOR????

    1
    1
  10. burda yaza yza bi hal olduk. sms para yatırmayın die.paralar boşa gider.
    tribun liderlerini bu satada sokmayın die.
    stadda txs a maratotana radikale eşlik eden ,haindir.bırakın yanlşız kalsınlar bagırmayın.
    bu klübe hangi iş adamı yardım eder.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu