Josue yüksekten uçtu

Bursaspor'un transfer teklifinde bulunduğu eski futbolcusu Josue yüksekten uçtu.

Bursaspor’da 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında forma giyen ve 56 maçta rakip fileleri 9 kez havalandıran Portekizli futbolcu Yeşil Beyazlılar’ın kendisine yaptığı teklifi olumlu buldu ancak istediği rakam Bursaspor’a yüksek geldi. Josue Bursaspor’dan yıllık 600 bin Euro garanti ücret isteyince transfer girişimi şu an için çıkmaza girdi. Bursaspor Portekizli orta saha oyuncusundan fiyatını indirmesini isterken düşünmesi için süre verdi.

46 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @YaVuzBu yorumuna yanıt olarak

      Tahta kapalı açılıp açılmayacağı belli değil insanları bu haberlerle oyalıyorlar. Arkadaş bizim bu günkü durumumuz bir oyuncuya 4-5 yüz bin Euro vermeye müsait mi? Değil bütçeye göre oyuncu bakmak gerekmiyor mu?

      14
      1
    2. @YaVuzBu yorumuna yanıt olarak

      Bırakın şu piskopatı be ya. Adam Bursa’da oynadığı günlerde parasını alamadı diye Bursaspor tv’ye bile kendini çektirmiyomuş hiç bi yerde.

      15
      5
    3. @YaVuzBu yorumuna yanıt olarak

      %50 indirime git 300/bin euro’ dan fazla verme ! Geriye kalan 300 bin euronun kendisine süperlige çıkınca prim olarak ödeneceğini taahhüt et ! Hesap bu kadar basit ! İşte zaman hayır demez koşa koşa gelir ! Hadi be hadi bitirin şu işi !

      37
      3
      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Vay Eser kerdeş Bursaspora seni başkan yapalım be ya. Fisyan’ın bile aklına gelmez bu isşler. Aziz Yıldıvım gibisin valla.

        9
        2
  1. Aklıma geldi de Josue yerine Jorquera’yı getirsek ! İnanın geçen sene Saivet yerine olsaydı düşmezdik.

    91
    4
      1. @Bursali yorumuna yanıt olarak

        Bizim salak taraftar herşeye inanıyo işte. Olcay cepten vara vercem dedi, bu sabah TRT Spor’da izledim Denizlispor logosunu öpüyordu formada. Bu sene esçez gürliycez falan dedi. Lan dedim şimdi bi de Ölcesss der mi diye bekledim ama, Ertuğrul kadar ileri gitmedi gene de.

  2. Güya tahta açılmıştı.Josue imzaya kalmıştı. Ulan insanları rencide etmeyi seven ne çok insan var bu şehirde

    36
    1. @Mustafa yorumuna yanıt olarak

      Josie fedakarlık yapicak yapmazsa almayın biz şuan ptt ligi takımıyız para yok 1 oyuncuya o paraları veremeyiz o paraya 2 tane bonservisi elinde karakterli ve iş yapicak sevgiyle canla başla oynucak futbolcu bulunmalı.600 bin euro Ya 3 tane futbolcu bile bulabilirsin sen yeterki ara! 10 tane futbolcu bul süper lig deneyimi olan 7 futbolcu şart!

  3. Yıllık 2 milyon tl yani 350 bin euro civarı garanti ücret verilebilir. Kalan 250 bin Euro’da Süper lige çıkma bonusu olarak kullanılabilir. Eğer çıkarsakta 600 bin euro’dan devam eder!

    14
  4. ben josue ve nakulmadan bi halt olacağına inanmıyorum. nakulmanın pasrasını bir hafta geciktirin bakalım ne yapacak. kayseride mersinde neler yaptığını görmediniz mi. 2 senedir yazıyorum buraya denizliden recep niyazı alın diye. denizli alt ligdeydi. bursanın o zamanlar adı vardı. recep niyaz kesin gelirdi. ve recep niyaz olsa geçen sezon bize en az 3 5 puan kazandırırdı ve ligden düşmemiş olrduk. 2 senedir yazıyorum recep niyaz geleceğin batajasıdır. alın kaçırmayın diye. hadi şimdi alabilirseniz alında görelim.

  5. Bu adamı alırsak 10 numara sorunumuzu kapatırız Emirhanla Aydoğan ile iyi anlaşırlarsa orta sahamız çok teknik olur yanlarına da 6 numara pozisyonunda kante Shehu orta sahamız çok iyi olur bi forvet bi kanat bi de sol bek bu işi götürür bide stoper takımda sözde en tecrübeliler onur atasayar ve lato ama karagümrük maçında bütün hataları ikisi yaptı sol bek de lazım

    8
    1
  6. 600 BİN EURO mu ne yaptı bu adam kafayı mı yemiş,
    Yoksa hala bizi eski Bursaspor mu sanıyor, bu lig de bu parayı veren
    Hiç bir takım yoktur oyuncusuna neyin kafasını yaşıyor burası PTT LİGİ
    İsterse bu kulşübe geri gelmek öncelikle TL üzerinden anlaşma yapacak,
    Yıllık ücret olarak 500 BİN TL MAAŞ ödersin maç başı da 25-30 BİN TL dersin
    30 maç oynasın, galibiyet primleri ile birlikte de 1,5 MİLYON TL civarına maaşı çıkar
    Üstüne de SÜPER LİGE çıkılırsa BAŞARI PRİMİ olarak 1 MİLYON TL verilebilir
    Bu paraları bile Portekiz de adama vermezler, neyin kafasını yaşıyor bu herif

  7. şampiyon olduk, 10 yıldır sponsor yok, ciddi forma reklamı yok. işbilmez yönetici çok. bize bu kadar CEZA çok yahu… söz bir daha ard arda şampiyonluklar yaşayacağız. o zaman tff, mhk ve spor medyası ne yapacaksınız.

  8. Boşverin Josue yi bize orta dahafa dinamiklik lazım

    Shehu-Emirhan-Ramazan bence Jani de var gayet yeter.

    Mami elde tutulursa bize sadece bir stoper bir santrpfor bir de sol kanat yeterli olur.

    Burak Kapacak sağda oynamalı. Gelecek bu çocuklarda

  9. Bursa hakimiydi mümkünse haber yapmasın geçen gün transfer tahtası açıldı josue ile sözleşme imzalıcak Bursaspor demişti şimdi yüksekten uçtu diyor
    Haber yapmayı bilmeyen tek şehiriz bırakın haber yapmayı da milleti kandırmayın?

  10. Sevgili Bursasporlular bir transfer haberine bu kadar güzel ve çok yorum yapan kardeşlerimizden acaba kaçı bu seozn kombinesi veya forma almıştır bizler şampiyonluğa kadar takımıza secdalıydık şampiyonluktan sonra taraftar olduk lütfen şunu kimse unutmasın bu takımı %70 İbrahim yazıcı şampiyon yaptı geri kalanları futbolcu+hoca+taraftar+şehir+siyasettir lakin şampiyonluk sonrası her kesim ben şampiyon yaptım bunda en büyük katkı benim deyip güç bende olmalı deyince takım bu hallere geldi kimse kusura bakmasın takımın bu hale gelmesinde ,hocaların+futbolcuların+siyasetçilerin+tirbüncülerin suçu büyüktür tabiki en büyük suçlu o yönetimleri o kunumöa getiren derin Bursasporlular dır kombine nin 100tl olması isteniyor peki bir kombinenin kulüp e maliyeti 62tl olduğunu biliyormusunuz

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu