Sadece 15 dk oynayabilirim

Abdullahi Shehu'nun mücadele öncesi Yalçın Hoca'yla bir araya geldiği öğrenildi.

Bursaspor’un Fatih Karagümrük karşısında sahaya çıkan 11’i oldukça dikkat çekmişti. Aslında dikkat çeken nokta takımın tecrübeli isimlerinden Abdullahi Shehu‘nun yedek kulübesinde olmasıydı. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak‘ın 79.dakikada sahaya sürdüğü Nijeryalı futbolcunun, neden yedek beklediği ortaya çıktı.

ORTA SAHAYI DEĞİŞTİRDİ

Shehu‘nun karşılaşma öncesi Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ile biraraya geldiği ve sakatlığı nedeniyle kendini hazır hissetmediğini ifade ederek sadece 15 dakika forma giyebilecek düzeyde olduğunu söylediği öğrenildi. Genç teknik adamın, bu görüşme sonrası orta alanı Atanasov, Ozan İsmail Koç ve Emirhan Aydoğan‘dan oluşturdu.

5 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. 15 dakika oynarim dediğini filan sanmiyorum.
    Maaşini isteyen her oyuncuyu yipratiyorlar.
    Ali ay dönemi taktikleri devam ediyor.
    Shehu oynasa puan alirdik.

    49
    9
    1. @Turna yorumuna yanıt olarak

      Hepiniz hocasınız ya taktik veriyorsunuz bide ! Çıkın yönetin o zaman takımı koşukavak bir takım olgusu yaratmış iyi kötü tebrik edin iyi direndi çocuklar ! Başkana salla hocaya futbolcuya salla bi bitmediniz sizin yüzünüzden bu haldeyiz !

      4
      11
      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Takımda 1 tane süper lig kalitesinde futbolcu var, O da Shehu. Takım listesi hazırlanırken ilk önce Shehu yazılır, sonra diğer futbolcular yazılır. Bunun için teknik direktör, malzemeci veya başka birşey olmaya gerek yok. Çocuk bile bunu böyle yapar. 15 dk oynarmış falan hikaye anlatmayın. Muhammed ile Ertuğrul satılmasın 3 transferle bu takım kafaya oynar. Sağ açık-sol açık-forvet.

        9
        2
  2. Neden gelen paraların tahta vs acamadiğına gelince Futbolcu transferinden gelecek paranın tamamı Bankalar Birliği’ne borç kapatmaya gidiyor. Bankalar Birliği elde ettiğiniz gelirin yüzde otuzu oranında size harcama hakkı tanıyor. Sponsorluk, tribün, ürün gelirleri de aynı şekilde. Bunların tamamı Bursaspor’un kasasına girmiyor. Bu iyi analiz edilmeli. Bu gelirler yüzde yetmiş, yetmiş beşi borç kapatmaya gidiyor. Kalanı transfer ve maaş ödemelerine gidiyor. Bu limitler içinde kalma zorunluluk var. Süper Lig özellikle bu GS FB BJK TS için eski Süper Lig değil. Şirket olarak faaliyetlerini sürdüren kulüpler hariç diğer kulüpler lisans yönetmeliğine tabiler. Lisans yönetmeliğinde de aynı şeyler geçerli. İster Bankalar Birliği ile yeniden yapılandırmış olun ya da olmayın ocak ayında yürürlüğe girecek Lisans Yönetmeliği, UEFA’nın finansal fair play kurallarının bire bir uygulanacağı anlamına geliyor. Bunu yapmadığınız taktirde kulüp başkanı olarak geriye dönük bütün borçlardan sorumlu olunuyor , kulübü batağa sürüklemiş oluyorsunuz çünkü, transfer yasağı, puan silme cezası alınabilecek . Bu işin sonu küme düşmeye kadar gidiyor. Yani Shehu zaten gidecek 15 dakika oynarmış vs bu tip oyuncuların ve yönetimlerin Bursaspor’a verdikleri zarar U18 ile çıkma mecburiyetini getirdi sanırım.

    9
    1
  3. Hocaya yüklenmeye gerek yok bence,
    Kİm sakat olmayan, hazır durumda olan, mental olarak da
    Sahaya çıkmaya hazır olan kaliteli oyuncusunu yşillik olsun diye
    Oynatmaz ki, bence SHEHU ya hazır değildi ya da kendisi oynamak istemedi.

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu