Başakşehir fiyat arttırınca Beşiktaş…

Başakşehir ve Beşiktaş milli kaleciyi transfer etmek için birbiriyle yarışıyor. Göksel Gümüşdağ fiyat artırırken, Fikret Orman yeniden nabız yokluyor.

Muhammed Şengezer bir kez daha iki İstanbul kulübünü karşı karşıya getirdi. Genç file bekçisi için Başakşehir transfer döneminin ilk günlerinden itibaren Bursaspor’un kapısını aşındırmaya başlamış, verdiği farklı fiyatlarla transferdeki istekli tavrını ortaya koymuştu. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ bonservis için son olarak geçen hafta 9,5 milyon TL‘lik teklifi 10.5 milyon TL‘ye çıkarırken, Beşiktaş boş durmadı.

AVCI ÇOK İSTİYOR

Siyah Beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman teknik direktör Abdullah Avcı‘nın ısrarla istediği Muhammed Şengezer için Bursaspor‘un kapısını bir kez daha çaldı. Siyah Beyazlılar’ın Muhammed Şengezer için 1 milyon Euro’luk yaptığı teklif Bursaspor yönetimi tarafından düşük bulundu. Muhammed Şengezer‘in yönetimden ortadaki belirsizliği kaldırmak için bir an önce karar vermesini istediği öğrenildi.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Böyle durumlarda empati yaparim genelde kalsin demem.
    Ama bence Muhammed kalmali.
    Çünkü puan almak istiyorsan Atan ve Tutan iyi olacak.
    Muhammedi de madur etmemek gerekiyor.
    Sonuçta çocuk aylardir maaş almiyor.
    Başakşehir maaşları düzenli ödüyor. Para bol. Bonuslar filan.
    Çocuğa ödeme garantisi verelim takimda kalsin.
    Bursaspor verdiği sözleri tutar.

    79
    6
  2. Muhammed kalmali diyor hala bazılari tamam bizde kalmasından yanayızda adam beni salın başaksehire besiktaşa felan gideyim derdinde gitmek istiyor yani sen bu adamı zorla kadroda tutsan sence verim alırmisın verim almayı bırak bence kadroda huzursuzluk bile çıkarır uygun bir teklifse hemen satılmalı çünkü kalmak istemiyor.

    28
    10
    1. @Yuri Boyka yorumuna yanıt olarak

      Her kalmak istemeyeni gönderirsen, sen kimi oynatacaksın bu takımda
      Hangi topçu ile SÜPER LİGE çıkmayı düşünüyorsun arkadaş

  3. Muhammet’in bu sene Bursaspor’da kalması hem kendi kariyeri hem de Bursaspor açısından en iyisidir. Seneye değeri çok daha artacaktır. Benim korkum oyuncu satmaktan başka kaynak yaratamayan yönetimin bu oyuncuyu tutturabildiğine satma çabasıdır

    16
    4
  4. Birakin beni Bursaspor’a gideyim diyen futbolculat gorecekmiyiz acaba birdaha.Basaksehir bile bizdeki futbolcularin gitmek icin can attigi kulup oldu.Hey gidi heyy.

  5. Rüya dünyalarında bu gazeteciler- balon haber uzmanlığının doktoresinini yapmışlar belli bu sezon tek doğru transfer haberi duydukmu? ama iyi futbolcu menajerliği yapıyorlar bilhassa bastonlu takavit olmuşları ama tek satış yapamadılar daha!

  6. Mesut Mestan istifa!! Yalanlardan bıktık. Geldiği günden beri yalan. Gelirken bile saibeyle geldi. Socar’la sponsorluk anlaşması noldu? Ağustos’un ilk haftası açacağın transfer tahtası ne alemde?? Takım 5 gün sonra ilk lig maçına çıkacak hala bir transfer yok. Hadi tahta bugün açıldı diyelim transferler bugün tamamlansa bile bu takım ne zaman birbirine alışacak. Yeter artık bıktık sahtekar başkanlardan. Yol yakınken gel istifa et. Böyle başkanlığı dedem de yapar. İstifa et Mesut Efendi!!!!

  7. Adı güzel muhammed sana yakışmıyor yediğine yetiştiğine evine ihanet etmek hain gibi değil müslüman gibi hareket et

  8. Bahsedilen bu komik rakamlara verilecekse eğer , tek şart olarak sonraki satıştan %50 pay istensin. Büyük kesimin gelecekte çok iyi kaleci olacak dediği adama 1 milyon euro? şaka gibi…

  9. Satmasaniz elindeki takımla zaten çıkarsınız bence Bursa macera arıyor transfer tahtası acicaz diye eldeki adamlardan olup hemde büyük boşluklar olcak zaten iyi adamları alan aldı ..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu