Reklamlar

Seleznov’u beslersen atıyor!

Olay Medya Spor Yazarı Ertan Erkuvvet’in bugün Olay Gazetesi’nde yayınlanan köşe yazısıdır.

Seleznov’u beslersen atıyor!

Akhisarspor’u deplasmanda deviren Bursaspor, üst üste üçüncü maçından da galibiyetle ayrılarak zirveye korku saldı.

Futbolun çok da keyif vermediği maçta Ukraynalının 57’deki kafa golüyle gülen Timsah, şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırdı.

Bursaspor, Akhisarspor’u deplasmanda devirerek üst üste üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. Maç fazlasıyla ikinci sıraya yerleşen Timsah, şampiyonluk yolundaki inancını da ortaya koydu.

İbrahim Üzülmez, Akhisar karşısına çıkarken üçü zorunlu 4 değişikliğe imza attı. Kubilay ve Burak Kapacak’ın yokluğunda yeni transferler Serdar Özkan ve Tayfur Bingöl’e şans veren, Selçuk Şahin ve Aykut Akgün’ün yerine de Emirhan ve Özer’i tercih eden İbrahim Hoca, en önemli değişikliği ise Shehu’yu orta sahaya kaydırarak yaptı.

Nijeryalı futbolcu orta sahada da iyi bir görüntü çizerken, Timsah’ın ilk 7-8 dakikadaki baskısının ardından tempo oldukça düştü. İki takım da ‘aman hata yapmayalım’ modunda olunca ilk 45 dakika kayda değer tek bir pozisyon bile olmadan tamamlandı.

BESLERSEN ATIYOR

İkinci yarıda aynı görüntüde başlarken, 57’de Serdar Özkan’ın sol taraftan yaptığı ortada, şık bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderen Seleznov, hem Timsah’ı öne geçirdi hem de maça hareket getirdi. Bu golde de gördük ki Ukraynalı doğru yerde topla buluşturulunca golünü atıyor. Ne diyelim onu görmezden gelenler utansın.

Golden sonra Akhisar’ın baskı kurduğunu gören İbrahim Hoca, önce Recep Aydın sonra da Aykut Akgün’ü sahaya sürerek orta sahanın kontrolünü almak istedi. Ancak bu değişiklikler rakibin baskısını kırmaya yetmedi. 77. dakika içerisinde kaleci Çağlar, peş peşe yaptığı iki kurtarışla yine arkadaşlarına güven verdi. Oldukça kötü bir maç yöneten hakem Yasin Kol’un 88’de Seleznov’u oyundan attığı pozisyonun bir benzerinde Cocalic’i görmezden gelmesi çok manidardı.

KAPACAK’A İYİ BAKIN

Şu bir gerçek ki Bursaspor, Burak Kapacak’ın yokluğunda oldukça zorlanıyor. Ben olsam genç futbolcuyu pamuklara sarar bir şey olmaması için dua ederim. Onun dinamizmi ve enerjisi takımın hücum gücünde büyük rol oynuyor. Bir parantez de Sedat Dursun’a açmak istiyorum. Dün bazen riskli hareketler yapsa da hatasıza yakın bir futbol sergiledi. Bu formuyla Diarra’yı daha çok kulübede tutar. Öyle ya da böyle belki çok iyi bir futbol olmadı ama, en önemli rakiplerinden birini deplasmanda yenmek şampiyonluk yolunda büyük bir adım oldu. Şimdi Eskişehirspor’u da eli boş gönderip zirveye iyice korku salma zamanı.

Reklamlar

13 YORUM

Ardarda iki şampiyonluk yaşamak için biz hazırızzZ

0
Taraftar93 profil fotoğrafı

Z_09 yorumuna yanıt

Bugüne kadar immobile, levandowski, werner, aguero, mbappe, suarez falan oynuyodu zaten dimi? Çok boş insansın sen

1

Taraftar93 yorumuna yanıt

Kubilaya laf atanlar bu sezon performans üzerinden laf atmıyor

0
ATOM KARINCA profil fotoğrafı

Z_09 yorumuna yanıt

Sen ne kadar boş bir insansın. .. sana kubilayın neresi battı ??? Eğer bu hafta sonu Eskişehir i yenersek hele bir de kubilay ın golü ile yenersek seninle o zaman görüşüceğiz. .. Bay z 09. ..

1

ATOM KARINCA yorumuna yanıt

Z 09 eğer maçlara geliyosa tribünde oturduğu yeri konum atsın. Kubi o gün bi tane koyarsa, direk onun oturduğu tirbüne koşup Z9’a bi hareket yapsın. Şöyle dirsekten çıkarmaca. Şılaak diye.

0

Z_09 yorumuna yanıt

Maçı kimin ile kazanacağımız önemli değil ama senin desteğin olmadan kazanacağımız garanti, ruhunu bu şekilde doyuruyorsun sanırım

0

BU KADAR KORKAK VE KÖTÜ FUTBOLLA BU MAÇI YALÇIN KAZANSA KİMBİLİR NASIL YORUM YAPARDI BU GÜDÜMLÜ BASIN VE BAZI ÇORBACILAR…DELİ İBRAHİM DEN HOCA OLMAZ

5

harbi texas yorumuna yanıt

Kardeşim sen yalıçını çok özlüyorsan git yanına. Takım kazanmış sen kalmışsın yok kötü futbol yok şöyle ulan Hatay kaç maç 1 0 yenerek almış nasıl oyun oynadığını gördün mü dıllo sanki premier ligdeyiz teknik direktörümüzde pep guardiola elde bu var anten

0
maksem-temenyeri 7 yıl önce, 20:14

harbi texas yorumuna yanıt

millete çorbacı diyorsun sen nesin mikser !!!! her haberin altına kötü yorum bir bırakın şu takımın peşini git sana ali ay çorba versin senin çorban kesilmiş belliki

0

harbi texas yorumuna yanıt

Adam 4 te 3 yapmış ( kaldı ki ilk maçına takımla hiç tanışmadan çıkmış), takım güzel bir hava yakalamış, hem oyuncuların özgüveni hem de taraftarın takıma güveni oluşmaya başlamış ama bu ve bunun gibi bir kaç provakatör takıma olumsuz yorumlar yapıyor. Ben sizin Bursasporlu olduğunuzu sanmıyorum

0

harbi texas yorumuna yanıt

Senden de taraftar olmaz , her zaman hücum oynayamazsin bazen de oynatmazlar sende akıllı davrancan İbo gibi , hakemler belli , takim eksik , bide on kişi kaldı ve 3 puan aldı sen lig bitinceye kadar buralarda dolaşma bence biz sana haber veririz çıkınca slige…

0

harbi texas yorumuna yanıt

Senden de taraftar hele harbisi hiç olmaz

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör