Umut Meraş kamptan ayrıldı!

Son günlerde Bursaspor'un transferde en çok ismi anılan futbolcusu olan Umut Meraş'tan flaş bir hamle geldi.

Önceki gün başkan Mesut Mestan‘ı hedef alan bir açıklama yayınlayan Bursasporlu Umut Meraş gemileri bir kez daha yaktı.

Adı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Le Havre ile anılan genç futbolcu takımın Afyon kampından ayrıldı.

29 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      1.5 – 2 milyon €’ ya hemen gönderin şu herifi ! Burası boluspor değil BURSASPOR ! Diğer oyunculara da kötü örnek oluyor ayrıca böyle davranan oyuncular gittikleri yerlerde de başarılı olma şansları yok !

      31
      4
  1. Transfer sezonu bitiyor zaten Umutu bekletip alt liglere geri dönmesini sağlayinca elimize ne geçecek.
    İki tarafda kaybedecek.
    5 milyon iste deyip başkani gazlayanlar kombine alsin bence.
    Oyuncuya 2 milyon euro teklif gelmiş. Yok demişsin.
    Her geçen gün teklifler düşüyor.
    Taraftara şirin görünmek için takimi harciyorsun.
    Ligler başlayinca görecem senin halini Mestan
    Herkes istifa diyecek

    38
    41
    1. @Bursa yorumuna yanıt olarak

      Hadi canım sen de! 2 milyonluk tekif para Ali Ay a gitmesin diye engellendi. O zaman 2 milyon veren şimdi niye 1 milyonu zor veriyor? Hatta Umut’a bonservisini al gel diyorlar. Peki Umut ne yapıyor? Adamların ekmeğine yağ sürmek için olur olmaz açıklamalarda bulunuyor. Maaşı ödendiği sürece sözleşmesi bitene kadar bu takımın oyuncusu, yönetim zorla mı satacak? Yeri gelince takım göndermek istediğinde sözleşmemiz var deyip hak etmedikleri paraları almasını biliyorlar. 1 milyona verdik diyelim zaten 200 bini bolu’ya gidecek. Kalacak 800 bin o da bu adamın ederinin kat kat altında. Kaldı ki Ali Ay sağ olsun Bolu’ya Umut transferinden kalma borcumuz varmış. Yönetime sallamadan önce etraflıca düşünün derim. Almak isteyen adam gibi teklifte bulunur pazarlık edilir. Bursaspor zaten yaralı deyip sırtlanlar gibi çullanmak ahlaksızlıktır. Bunlara vereceğine La Havre’ye yollasın Başkan. Olmayacaksa da kalsın Vakıfköy’de.

      15
      1
  2. Adam akilli adam ptt de ne yapacak , sanki doğuştan Bursalı , sarıyerli adam , bursa dan gider 1 aya unutur burayı sizde hain meraş dersiniz ama adam sizi şeyine takmıyor , bir an önce scout transferleri yapmak lazım

    28
    22
    1. @Mesut Mestan yorumuna yanıt olarak

      He bizde umut meraşı çok şeyimize takıyoduk umut meraş ta kim ya daha geçen sezona kadar ptt 1.ligde oynadığını bilmesek adamı yıldız futbolcu yapacan ..

  3. Ne kaptanı be ya , bir kere milli oldu diye ,amma abartılı yazılar çıktı..

    Durun da bi kendisini kanıtladı mı , bunlar iki üç macda olmaz .
    Ne muradı baraj oraya gitsin, gidenleri hepimiz gördük, ne durumlarda.
    Ozan Tufan dua etsin Şenol Güneş zamanına ras geldi diye.

    17
  4. ya beyler bu adama bile yıldız oyuncu muamelesi yaptık ya. nasıl olabiliyor böyle bir şey. 2 sene standart top oynadı sadece.

    12
    1
  5. Bırak kadro dışı
    Bitir futbol hayatını
    Bi sezon top oynamasın.
    Transferde değerini bulmazsa vermezsin ve o futbolcu si si takımda kalır ve takımı için mücadelesini verir.
    Kimdin sen Bursaspor’dan önce.
    Önce haddini bileceksin.
    Ve adam olacaksın Umut bey.

    10
    1
  6. La bize gelen her futbolcu neden böyle oluyor ben anlamış değilim. Sen kimsin ki kampı terkediyosun? Bu kulüp seni satmak zorunda mı? Getir 2 m euro, nereye gidiyorsan defol git! Yoksa sözleşmen bitene kadar bu takımın oyuncususun, gider vakıfköyde tek başına idman yaparsın.

  7. Gidene dur diyemeyiz. Zorla güzellik olmaz. .Bu zor zaman da klübe para kazandırsın nereye giderse gitsin. . Renkdaşlarım bir malatya bir başakşehir avrupa da boy gösteriyor. .. Bu büyük takım esenyurt stadında ilk maçına çıkacak. Şu halimize bakın. .3.sezondur yazdık çizdik düşüyoruz gidiyoruz bu işin şakası yok diye. Bu TAKIMI kim ler Bu hale getirdiler ise ALLAH ından bulsun. ……

  8. Bu kadar abartılan bir adam görmedim.Hiç bir özelliği olmayan bir sol bek 8 trlyon fln bu adam için çok iyi para

    3
    2
  9. Boluspor kampından kaçıp gelen adam.
    Aynı hareketi bize yapmayacağının garantisi var mıydı?
    Tabiki yoktu. Böyle sorunlu adamları almayacaksın. Kulüp yönetimimiz son dönemlerde rezil olduğu için bu tarz hareketler çok normal.

  10. Görende bulunmaz hint kumaşı zannedecek,bunlar bizi düşürmedi mi, verin gitsin, istanbulun hiçbir takımında kadroya giremez ,şener giremiyor bu hiç giremez.

  11. Düşmüşsün kümeye futbolcuya twklğf var yaptığın pazarlıklardan sebep fiyatı giderek susuyor en son herifi kaçırdınız hıcmı kafası basan adam yok yonetımde yazım gunah bu adam gecen sezon size kazandırdı 15 puan cızgıden cıkardıgın toplar yaptığı mudahaleler hıcmı takip etmiyorsunuz gecen sezon bu takımın en iyilerindendi ne nankör adamlarsınız hayatında Mac izlememiz gazeteden İnternete takip edenler bursaspor sevdalısı keıslmıs ayıptır bu adam size ne kötülük ettğ taslıyorsunuz aslan gibi oynadı

  12. İzinsiz gittiyse yapın noter tasdiki kesin cezayı. Bu kadar basit. Satmayın, tek taraflı fesihe zorlayın. Sonra süründürün bu kadar basit

  13. Yeri dolmucak adam olsa üzüleyimde de bu giderse ne kaybedecez ? Umut gibi futbolcu çok , hiçbir özelliği olmayan sıradan bir solbek olsada olur olmasada..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu