Göztepe, Ertuğrul ve Lato’dan vazgeçti!

Göztepe, Ertuğrul Ersoy ve Lasmin Latovlevici'den vazgeçti.

Ertuğrul için Bursaspor yönetimiyle görüşen Başkan Mehmet Sepil anlaşma sağlayamadı.

Iasmin Latovlevici’yi ise bedelsiz kadrosuna katmak isteyen Göztepe’nin yapılan görüşmelerde bir gelişme sağlayamaması üzerine her iki transferden de vazgeçtiği öğrenildi.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kimseyi satmayalım. Bu yönetim inşallah daha fazla zarar vermeden gider. Ertuğrul’u gönderip 38 yaşında Selçuk’u 2 mi almak isteyen adamın Bölükbaşı’dan farkı yok. Getirecekleri döküntüler üzerinden nemalanmaya çalışan bu sefilleri daha fazla bu görevde tutmamak gerekir

    95
    3
    1. @Mert can yorumuna yanıt olarak

      Yoruma aynen katılıyorum. Yapacakları bu mantık dışı satışlardan yine sakalı götürecekler hep beraber. Ulan şu takımın kaderi bi değişmedi bee. Bi hırsız gidiyor, başka hırsız geliyor. Stadın elektrik donanımı dahil şu kulübün herşeyi çalındı ve çalınmaya devam ediyor, kimseden tık yok. Ruhumuzu da çalmışlar. Acınacak haldeyiz. Ümraniyespor bile artık bize 3 atıyor. Bir zamanlar Old Trafford’da, Manchester United Bursaspor’u 1-0 yenince bayram ediyordu. Bu takımı bu hale getirenlerin Allah bin türlü belasını versin. Çoluğundan çocuğundan çıkarsın.

      10
    2. @Mert can yorumuna yanıt olarak

      Uyandınız ama iş işten geçti.1 ay önce sizin dediklerinizi söylediğimde beni Bursaspor düşmanı olmakla suclayanlar,hakaret/küfür edenler,sen ne bilirsinciler vardı.Simdi hepsi kesilen corbalarinin,yıkılan hayallerinin acısıyla inim inim inliyorlar. Eee HERKES HAKETTİGİNİ YAŞAR.BUNLARA MUSTEHAK! Hadi bakalım tek adaycilar! Sizi piste alalım da mesut baskaninizla nasıl küme düşürüyorsunuz gosterin!

      22
      19
      1. @Apolitik yorumuna yanıt olarak

        Apolitik kardeş.
        Yorumlarına saygı gösteriyorum fakat şu gitsin bu kalsın bununla olmaz tek adaycilar vesaire bunlar yersiz ve zamansız oluyor.
        Hep beraber sabırla bekleyeceğiz ve göreceğiz.
        Evet büyük ihtimal dusmemeye oynayacağız, belki de bir çok maçta rezil sonuçlar alacağız ve şunu hiçbir zaman unutmayacağız. Son üç yılda akhisardan bir sezonda yaklaşık yirmi gol yedik. Rize ye gidip altı gol yedik daha nice utanç verici maçlar oynadık fakat Bursaspor lulugumuzdan hiç bir şey kaybetmedik kaybetmeyecegiz.
        Unutmayalım her kışın sonu yaz, her gecenin sonu gündüz.
        Devran böyle dönüyor milyonlarca senedir.
        Bekleyelim görelim yaz mı gelecek yoksa gece mi olacak.
        Saygılarımla.

        4
        1
  2. Takım bitmiş yedeklere bile düşünmediğimiz futbolcular şimdi takım düşünce hepsi kaçıp gitti ptt 1.ligde oynaman diye gelmiyor futbolcular hani atıp tutardınız en büyük bursa 5.ci büyük bursa hayallerinin takımı bursa ne oldu ? Bursaspor hiç kimsenin umrunda değil herkez para ve kariyer peşinde onun için de bursasporu bir basamak olarak kullanıyorlar ..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu