Hagi’den Bursaspor açıklaması

Bursaspor’un eski teknik adamlarından Gheorghe Haci dikkat çeken bir Bursaspor açıklaması paylaştı.

Bursaspor‘un bir alt lige düştüğünü üzülerek öğrendim.” diyen Hagi “Bursaspor şampiyon bir takım, onun hemen Süper Lig’e geri dönmesi lazım. Çünkü taraftarı ile kalitesi ile Bursaspor Süper Lig‘e çok yakışıyor.”

28 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @sherlockholmes yorumuna yanıt olarak

      Bursa süper liğe çok yakışıyorda 1060 kişiyle beraber Ali ay denen yaratık yakışmıyor bursaya, ve hala bunlar bursada gezebiliyorlar…. Bursa taraftarı bitmiş

      13
  1. Boş haber bunlar. Tamamen gündemi değiştirme lafları. Biz hagiyi unutalı yıllar oldu. Ne alaka sı varsa boş boş laflar bunlar. Gündem tahta bunlar neyi konuşuyorlar. Geçin bunları geçin. Bizleri salak yerine koymayın. …..Bizler neyin ne olduğunu nasıl olduğunu çok iyi biliyor uz. Bizler BALIK HAFIZA LI DEĞİLİZ. ..

    48
    3
  2. Kombine almayan,forma almayan kendi taraftar olarak lütfen görmesin sosyal medya taraftarı olduğumuz için,meydanı çıkarcı,menfatçi tirbüncüleer bırakktığımız için her maçta o tirbün abileri ile el ele kol kola küfür edip takımına ceza aldırdığımız için koskoca Bursa da sosyalş medya da yorum yazanlar kombine alanlardan daha çoğunlukta olduğu için Batalla ya otobüs de dövmeye kalkanlara alkış tutup ona reis denildiği için sevdalıyım deyip üye olmayıp sevdasını çakallara bıraktığın için siyaset Bursaspor a bulaşmasın deyip ucuz muhalefet yapanlar olduğu için Bursaspor soyulduğu için şehir küme düşmüştür hala da akıllanmadık

    18
    1
    1. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

      Camianın durumunu çok güzel özetlemişsiniz Düştük kalkmak için ne bir farkındalık ne de çabamız var. Herkesin eksiğini görüp üzerine düşeni yapması için daha ne bekliyoruz.

    2. @Eski Teksas yorumuna yanıt olarak

      borcu yöneticiler yapsın, yükünü taraftar çeksin. yok öyle. almayan almaz.ağustosa geldik transfer hala kapalı. üçe beşe bakmadan satıp savalım, öyle abuk subuk pahalı transfer yerine bu ligin topçusunu alalım: Kerim Avcı. Leandrinho, Burak, guido koçer, tom, paxio, onur berber, günay güvenç.

  3. Ali ayı birtürlü göremedi bu şehrin insanın kalitesini 2 keçiyi otlatamayacak kişiyi koskoca bursaspor gibi bir markanın başına başkan yaptılar

    16
  4. arkadaşlar tek çıkış yolu ziraat bankası yönetim kurulu üyesi olan faruk çelik’in 25 milyon tl kredi açılmasına aracı olmasıdır. İstanbul takımları ve trabzonspora 250 milyon tl verdiler.Bizim istediğimiz 10 da 1’i. Başka çözüm gözükmüyor…

    15
    1
    1. @ankaragüçlü yorumuna yanıt olarak

      Eeeee, Faruk Çelik aslen Doğu Karadenizlidir. Olacak o kadar!
      Var böyle birkaç Mv. Dışardan gelirler Bursa’dan Mv seçilirler. Bursaspor’u bırakıp geldikleri yörenin takımını desteklerler. Yazıklar olsun.
      ANAP döneminde Bursa Mv Mehmet Gedik vardı. Ama Trabzonsporlu idi. Trabzonspor sevdasına bir cinayete kurban gitti.

  5. Ortada açık ve net olan birşey var şu an 3. cü lig ayarında bir takımız ve süperlig hesapları yapıyorsak bu futbolcularla yola çıkamayız eğer yönetim bu kadroyla yola çıkmayı düşünüyorsa bu taraftara daha fazla acı çektirmeden lütfen bu kulübü kapatın zira yılardır acı çekmekten artık psikolojimiz bozuldu.

  6. Banane kardeşim site yönetimine ricam bana sercan volkan ne bileyim ozan suraya gitti falan boş haberler yapmayin napayim hagi üzüldüyse banane hagiden sayfayı doldurmak için haber yapmayın gerekirse boş kalsın zaten her saat başı girip kontrol ediyoruz gelişmeri ama zaten olumlu haberler aralıklı olumsuzlar her gün geliyo ya açın transfer yasağını yada söyleyin açamıyorz deyin bilelim sn yönetim bıktık her güne umut sonra hüsran sozde 2 hafta önce cuma bitiyodu ? Sonra bu hafta dendi yok yeni hafta bakalım nolcak

  7. CÜMLE ALEM BİLİR Kİ BURSASPOR SÜPER LİGİN 5 ŞAMPİYONUNDAN BİRİDİR VE YERİ DAİMA SÜPER LİGDİR.BAKIN BLŞAKŞEHİR E.. ONCA PARA ONCA DESTEĞE RAĞMEN YILLARDIR ŞAMPİYON OLABİLİYOR MU? SEVGİLİ ERTUĞRUL SAĞLAM ŞAMPİYON OLUNCA BİR ŞEY SÖYLEMİŞTİ….”BU ŞAMPİYONLUĞUN DEĞERİ YILŞLAR SONRA DAHA İYİ ANLAŞILACAKTIR” … .

  8. Bildiğim kadarıyla Hagi ve Terim Bi kulup alma planları yapıyordu sanırım bunun için poem yapılıyor olabilir

    Yada tamamen laf olsun haberi

  9. Hagi Romanyada takım kurdu ve tamamen gençlerden 5 yılda müthiş bir jenerasyon yakaladı, şampiyon oldu. Takımın en yüksek maaş alan oyuncusu 10 bin avro imiş. Benzer bir yapılanma bize de gerek, artık hayal gormeyi bırakalım, taşıma su ile bu iş dönmüyor, gerekirse iki sene alt ligde kalalım ama geleceği inşa edelim. Türkiye’nin en iyi alt yapısı bizde degilmiydi. Bu panik niye, öze donmemiz ve Balkan pazarına yönelmemiz sart. Şımarık transfer dönemleri mazide kaldı artık. Bu kötü dönem hayırlara vesile olabilir, yeterki bu bilinç olsun!!

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu