Ertuğrul’a karşılık Ömer Bayram!

Galatasaray Bursaspor’la Ertuğrul Ersoy için salı günü yeni görüşme yapacak..

Fatih Terim‘in kadrosunda çok görmek istediği 22 yaşındaki stoper için salı günü bir görüşme daha yapılacağı öğrenildi.

Galatasaray‘ın bu görüşmede 500 bin Euro ile birlikte Ömer Bayram‘ı teklif edeceği öne sürüldü. Bu transferin mutlu sonla bitmesinin yüksek ihtimal olduğu öğrenildi.

51 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Baykuş Adam yorumuna yanıt olarak

      Fatih hoca(!) kim ya bize ne onun düşüncelerinden , istanbul kuşlarından mısın nesin. Biz yalçın hocayı biliriz onun düşünceleriyle düşünceleniriz. Burası bursa burda kargalara,baykuşlara, muhabbet kuşlarına, kedilere yem yok

      9
      6
      1. @hasan yorumuna yanıt olarak

        Vallah Bu saatten Ertuğrul Ersoy u düşüncek halimiz yok giden gider biz geride kalanlar ile Süper Lige çıkmak için savaşırız. tek gerçek var o da Bursaspor! İsimlere takılmayalim Bursaspor’umuzu kısa sürede nasıl çıkarırız onu düşünelim. Bence Ömer Bayram gelirse Lato gönderilmeli para kaynağı yaratırız.Umut u da fenere gönderdikmi transfer parası çıkar.7 tane süper lig kalitesi olan topçu eklenmeli direk ilk 11 topçusu olmak zorunda.Yani Ptt 1.Ligde en iyi kadro bizde olmalı ki ligin 30.haftasi garantilemiş olalım.

    2. @Baykuş Adam yorumuna yanıt olarak

      Ertuğrul milli takım topçusu, asıl ömer bayram çöp. Gelirse furkan-bilal-sercan kazığı gibi olur. Sercan 3 yıl oynamadan para aldı. Tarihin büyük kazığıydı o transfer.

      22
      8
      1. @Abowww yorumuna yanıt olarak

        Sercan para mara almadı. Tarihin esas en büyük kazığı Furkan Özçal’dır. Bir dakika bile forma giymeden para aldı yattı, üstüne bi de otobüsü bağlatıp haciz koydurdu. Beğenmediğin o Sercan, Şampiyon’lukta vardı. Goller attı. Şampiyonlar liginde attığımz 2 golün birini o attı (G.Rangers’a). Diğerini Batalla (Valencia deplasman) Ayrıca Atatürk stadının kapanış golünü ve Timsah Arena”nın tarihinde ilk açılış golümüzü yine Sercan attı Trabzon’a. Ayrıca Trabzon’da Trabzon’u yenip kümde kaldığımız maçta Batalla’nın son dk golünün asistini de Sercan yaptı. Bu kadar nankör olma. Tamam Sercan yeteneklerine ihanet etti ama, Bursaspor tarihinde iz bırakan sayfalarını da yırtıp atamazsın. Benim yukarda yazdıklarımı tarih yazıyor ve yazacak zaten. Sizin bu nankör zihniyetiniz yüzünden küme düştük zaten

    3. @Baykuş Adam yorumuna yanıt olarak

      Baykuş kardeş futbolu bilenler milli takıma almış,sen KUŞ beyninle adamı yerden yere vurmuşsun,Sendende BAY—ADAMI çıkar ,sadece KUŞ kalır,zaten fikrinde bu yönde.

      34
      15
    4. @Baykuş Adam yorumuna yanıt olarak

      Bir Bursasporlu böyle bir şey düşünmez, düşünse de ulu orta yazmaz. Kesinlikle stada gelip küfür eden sahaya yabancı madde aran ceza almamıza sebep olan Bizans taraftarısın.

      36
      7
      1. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

        kendi futbolcusunu bu kadar yerende olsa olsa siteye karışmış gs lilerdir amaç herhalde ertuğrulu bedavaya almak.
        ertuğrul her ne olursa olsun milli olmuş bir futbolcudur,500 bin avro ne demek ,gs alsın bir iki seneye 5 milyona pazarlıyor olacak, o da enaz fiyat

        28
        3
        1. @16spor yorumuna yanıt olarak

          Yok kardeşim. Sizin içinde bulunduğunuz durumda Bir Hali da olsam insan kulübümün 500 değil 1.25 vermesini verebilme cesareti göstermesini isterdim. Siz de isteriz ki dileriz takiminizin eksik bölgelerine takvilerinizi yapın. ERTUGRULDA IŞIK VAR AYRICA. GECMIS OLSUN VE DE
          INS TEZ ZAMANDA YUKSELIRSINIZ LIGDE SÖZÜ GÖRÜRÜZ. O KENDISINI SIZIN YERINIZI KOYMAYAN DUYGUNUZ KÖPEK GS TARAFTARINA SIZ BAKMAYIN HER KULÜPTE BÖYLE TERBIYESIZ HADSIZLER VAR BIZDE DE VAR MAlesef.

    5. @Baykuş Adam yorumuna yanıt olarak

      Kuşbeyinli çoocuk Bir siz biliyosunuz Bu Futbolu zaten. Nasıl bir eziklik kompleks sahibisiniz bu nasıl bir hazımsızlıktır ya. Ulan adam senin Takım kaptanıın olmuş Her kategoreide Ay-yıldızlı formayı giymiş yetmemiş A milli takıma yükselmiş oynamış. ALLAHtan korkun yeter artık be. Beleş wifiyi bulan aşka geliyo bu nedir ya. Ertuğrul Ersoy Gs forma şansı bulur ve şansı yaver giderse Efsane olur. Sizlerede g.t olmak düşer anca o paklar sizi. Kendi yetiştirdiğimiz deeğerlerimizi yok ediyoruz ya. Hangi canlı kendi yetiştirdiği kıymetlisini hiç eder?

      42
      28
      1. @Levazımlık34 yorumuna yanıt olarak

        ben dikkat ediyorum bu sitede çok güzel algı operasyonları yapılıyor. şöyle ki örneğin bir zaman oluyor ‘volkan şen haindir’ furyası başlıyor. birkaç ay sonra bir sonra bir bakıyorsun ki volkan şen ‘bu takıma lazımdır para kazandırıp gitmiştir’ deniliyor ve aksini söyleyen bir dünya eksi alıyor. Ertuğrul’da da durum aynı, çok değil bir kaç ay önce adama saydırıyordu burda herkes şimdi de elde kalma ihtimali arttığı için heralde iyi futbolcu dalgası başladı. nasıl futbolcu olduğu tartışılır. ama gerçek olan şey şu ki efsane olmak için iyi futbolcu olmak yetmez. ertuğrul şu anki toyluğu ile hiç bir şey olamaz. eğer gsye giderse görürsünüz okan koçuk’tan daha beter açıklamalar yapacak.

        23
        6
        1. @supporters yorumuna yanıt olarak

          Terazisi hassas olanın hiç birşeyden kaçınmayacağı büyük bir gerçektir. Objektif olan iyi gözlemleyebilen herkes Hangi futbolcunun ne kadar kaliteli ve iyi performans sergilediğini anlar ve konulara çok iyi hakimdir. Ve haliyle çok güzel analizler ve mesajlar yazabilir. Algı vs gibi psikolojik iletilere ihtiyaç duymaz. Asıl olan gerçkeleri görüp ona göre pozisyon almaktır. ALLAH aşkına insanların arkasından kötü konuşmaya ne gerek vaR? Bu adamlar için trübünden bağırmadıınızmı kolkola olmadınızmı ? Birazda iyilikleri görün çünkü ortada hiç bir kötülük yok yapay suni duygulara kapılmayın. Kazanan biz oluruz ama aksini yapılrsada tersi oluruz.

          9
          4
          1. @Levazımlık34 yorumuna yanıt olarak

            iyilikleri görelim evet o konuda sana katılıyorum fakat taraftarlık iyilik duygusu ile olmaz taraftar aidiyet duygusuna bakar. çünkü o da kendisini armaya adar. Ertuğrul bence yaşının verdiği toylukla beraber çok uçlarda yaşadı ve söylemleri de ona göre oldu. hani bu Ertuğrul Bursa’mızın evladı ya bir hafta baktık tribünde davul çalıyor, bir hafta baktık gerekirse ölürüz diyor, sonra bir baktık ki takım küme düşünce birikmiş alacaklarını isteyip, başka kulüplere gitmeye çalışıyor. söylenen şeyler ile yapılan şeyler arasında fark var bahsettiğim bu. Bu durumda insanı samimiyetsiz yapar ve Bursa’lı Ertuğrul sıfatını sorgulatır insana. Takım kamp yaptı Ertuğrul neredeydi hani bu çocuk Bursa’lı ya. İyilikleri görelim ama pollyanna olmaya da gerek yok. Ertuğrul gsye giderse futbol hayatı düşüşe geçer. Marcao’yu mu kesecek Luyindama’yı mı? Serdar Aziz en iyi olduğu zamanda gitti gsye sonuç? Şu an fbde Sadık’ı kesemiyor.

            15
            1. @supporters yorumuna yanıt olarak

              Çok güzel ifade ediyorsunuz keyifle okudum. Birazda Profesyonel manada bakmakta gerekir diye düşünüyorum. Netiecede genç arkadaşlarımız hayattan beklentileri amaçları muhakkak vardır. İçinde bulunduğumuz cenderedeki yük dağılımı inanılmaz dengesiz kriz anında okların kime yöneldiği ve bunun karşılığında ne aldığı bla bla.. Aslında söylenicek çok şey var ama bende ifade edecek takat yok 🙂 Şahsi fikrimce Ertuğrul üstüne düşenden fazlasını yaptı gazetelere mikrofonlara taraftara elinden geldiğince olumlu demeçler verdi. Ama mutfakta neler yaşandığını bilemiyoruz az çok tahmin edebiliyorum Yerli-Yabancı futbolcuların mutsuzluğu parasızlığı isteksizlik formsuzluk baskı başarısızlık var sistemi vs. vs. Tüm olumsuz etkenler üst üste gelmiş netice itibariyle birlik ve dirlik dağılmış oldu. Konu sadece Ertuğrul Üzerinden konuşulması aslında onun nekadar çok göz önünde olup sesi çıktığı içindir. Genç ve toy bir arkadaşın Kaptanlığında belkide çok daha kötü senaryolar olabilirdi bağıra bağıra düştük ama kıl payı. Ertuğrul Ersoy her anlamda iyi bir futbolcu güçlü ve yetenekli gittiği her yerde barınır.

              9
              6
              1. @Levazımlık34 yorumuna yanıt olarak

                umarım dediğiniz gibi olur. bende isterim ki çocuklarıma anlatayım bak bu çocuk bursaspordan çıktı ben canlı izlemiştim bu futbolcuyu diyebileyim. bende isterim enes ünal gibi zeki çelik gibi olsun. aklıma gelmişken de söyleyeyim. site yöneticileri bu ekranın sağ bölümünde bulunan geçen senenin puan durumunu ne zaman kaldırmayı düşünüyorlar acaba?? herhalde siteye her girdiğimde sinir olan ben değilimdir değil mi??

                8
                1
              2. @Levazımlık34 yorumuna yanıt olarak

                Ligin en az gol yiyen takımlarından biri olarak düştük ve hala ertuğrula sallayan var kardeş siz şakamısınız hücüm hattı yüzünden düştük defans hattı yüzünden değil !!!

                14
                2
  1. ERTUĞRUL VE UMUTU BİLEREK DEĞERSİZLEŞTİRİP
    FİYAT DÜŞÜRÜYORLAR.
    İSTANBUL TAKİMLARİNA YAKİN GAZETELER .
    İKİSİDE MİLLİ TAKİM OYUNCUSU .
    GENÇLERBİRLİĞİ KENDİ TAKİMİNDA YEDEK OLAN MERT İÇİN BİLE 2 MİLYON EURO İSTİYORSA BİZ NEDEN İSTEMEYELİM

    36
    1
  2. Ömer bayram değilde yunus akgün 1 yıllık kiralık versinler o çocuk bize daha çok şey katar. Artı ya 1m € yada 400 b € + sonraki satıştan %50 pay istesinler bunlarda hepten beleş istiyor leş yiyiciler..

    19
    1
    1. @Msbsholl yorumuna yanıt olarak

      En gicik oldugum takim. sampiyonluk yarisinda tutmak icin bizi katletdiler o günden sonra bi daha gol falan atamadik simdide bizi yan bahceleri gibi kullaniyorlar 🙁

      3
      2
    1. @ENBUYUKBURSA yorumuna yanıt olarak

      lato kendi zorla kaldı, umut a teklif bekliyolar gidici yani, onur sürekli sakatlanan bi adam güvenemeyiz 1 sezon , rüştü ise sol bek değil stoper

      4
      1
  3. Baykus adam kotu futbolcu demis diye tepki almis ertugrul 18yasinda olsa idi katilirdim kotu degil toy derdim bu adam 4 5 senedir yerinde saydi sirf alt yapidan diye kaptanlik verildi.milli takıma da cagrilmayan yerli futbolcu kaldi mi zaten milli formayi tarik camdal bile giydi sanki dunya yildizlariyla kurulu bir milli takima cagirildi.bu adam sadece yan pas veya geri pas yapiyor markajindaki oyuncu biraz hizli veya fizikliyse zaten tutamiyor. Bu adam 2.lig topcusu.gitmezse hakettigi ligde ne duzeyde oynayabiliyor onu gorecegiz. Fakat bu adam net super lig topcusu degil.

    10
    2
    1. @Clk16 yorumuna yanıt olarak

      Yav he he tofaşta yanlıyo neden clk ?
      Türk milli takımından daha mühim bir kriter varmı türk futbolcular için ? Allah islah etsin sizi be vay anasını ya. Sizle baş edilmez kaçsın kurtarsın tüm futbolcular

      1
      6
      1. @Estıdyosançi yorumuna yanıt olarak

        Hangi milli takim hangi kriter? Baris yardimci da milli ona niye tepkili taraftar? Yusufta milli formayi giydi muhtesem miydi? Milli forma giyince topcu olunmuyor bu ulkede ne milliler gorduk sercan sararerler falan hepsi genc star dunya yildizi olacakti nerdeler? Futbolu bilmeyen yorum yapmasin milli formayi giyeni 5m euro saniyorsunuz.

  4. Sevgili Bursasporlular biz ne yapıyoruz bakın sosyal medya dan başkan hoca olmak çok kolay yaz yorum tatmin et duygularını olsun bitsin peki satılan kombine sayısı kaç sizce 500 adet şimdi denilecek ki bu takımı ben bu hale geitirmedim peki sende seyirci kalıyorsun sevdana sahip çıkmıyorsun meydanı Duka lara ,sözde tirbüncülere ve bir kısım tayfalara bırakıyorsun onların da abileri AA giblerinde ,siyasetten nemalanıp aş iş imkan sahibi oluyor sen aslında çoğunluksun habgi devirdeyiz bence bir çok gruba derneğe gerek yok Mehmet ayrı ,Cenk ayrı nemalanıyor hani Aa dan hesap soracaklardı ya Allah aşkına hepsi aynı sen sus ben susayım ne olucak adam Milliyetçi muhafazakar ülke sevdalsı gözüküyor aaa bir bak adama torbacı lider hadi ordan lider kisvesi altında ne işler dönüyor öyle olunca da şehir küme düşüyor ben Sn MM sevmem de tasvip de etmedim lakin ben önce gerçek Bursasporluyum kombine mi formamı alırım peki sen ne yaparsın Tirbüncülerin arkasından bedava bilet deplasmana bedava otobüs mü istersin yoksa soyal medya dan başkan hoca menejer mi olursun ilk önce taraftr ol ilk önce sevdana sahip çık
    kimsenin adamı olma

  5. Ligin en az gol yiyen takımlarından biri olarak düştük ve hala ertuğrula sallayan var kardeş siz şakamısınız hücüm hattı yüzünden düştük defans hattı yüzünden değil !!!

    7
    3
  6. Fstih hoca güya türk futbolunun duayeni.. arkadaş bursaspor gibi bir değer ligden düsmüş..bu olay sadece bursaspor adına değil türk futbolu adına kara bir lekedir..bursaspor bu kadar kötü günler geçirirken sen bedavaya topçusunu transfer etmeye kalkiyorsun.paraniz mi yok fatih hoca demezler mi adama..fegholuyi sadece maaş olarak 5milyon euro veren bir kulup bursaspordan bedavaya transfer yapmaya çalişiyor.. yazıklar olsun .düşene herkes tekme vurur olmuş

  7. Adamlar Ömer bayram gibi kazma adamı kakalamaya çalışıyorlar hemm Ertuğrul un gitmesi için ödenen miktar 750 bin euro olmıcak mıydı

    2
    1
  8. ELMAS İYİ BİR USTANIN ELİNDE DEĞER BULUR,ben Ertuğrul kardeşimizin iyi bir hoca ile çok başarılı olacağına inanıyorum,bu mevkide oynamak zordur,hata affetmez ,bana göre başarılıydı,daha genç çok işler yapar,YOLU AÇIK OLSUN…

  9. Ömer Bayram in maaşını bilen var mı? Şuan onu dahi verecek gücümüz yok! yok anasını satayım, hayal gitmeyelim, alt yapıdan gençlerden ve Balkan pazarindan başka seçeneğimiz yok. Saçma sapan haberlerden biri daha budur! Galatasaray Ertuğrul i almak istese çok dan alırdı, 750 bin avro ya milli oyuncu Estonya da bile kalmadı artık. Trabzonspor modelini bizimde kendimize uyarlamamiz lazım. Başka çare yok!

  10. Terazisi hassas olanın hiç birşeyden kaçınmayacağı büyük bir gerçektir. Objektif olan iyi gözlemleyebilen herkes Hangi futbolcunun ne kadar kaliteli ve iyi performans sergilediğini anlar ve konulara çok iyi hakimdir. Ve haliyle çok güzel analizler ve mesajlar yazabilir. Algı vs gibi psikolojik iletilere ihtiyaç duymaz. Asıl olan gerçkeleri görüp ona göre pozisyon almaktır. ALLAH aşkına insanların arkasından kötü konuşmaya ne gerek vaR? Bu adamlar için trübünden bağırmadıınızmı kolkola olmadınızmı ? Birazda iyilikleri görün çünkü ortada hiç bir kötülük yok yapay suni duygulara kapılmayın. Kazanan biz oluruz ama aksini yapılrsada tersi oluruz.

  11. 50 senedir bu takımın başına gelen tüm satılıklar eldekiler peşkeş çekmekten başka bir halt yemedi.. Durum hep hüsran..

  12. Çok ilginç. Sezon içinde bi çok insanın yerden yere vurduğu ertuğrul su anda korunuyor. Kendini bir türlü geliştirememiş bi topçudan bahsediyoruz. Mümkünse hemen gitsin. Yarın 500 verenize bulamayabiliriz. Ilerde iyi olur olmaz müneccim değiliz bilemeyiz. Ama şu an bu paraya hemen gitmeli.

    1
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu