Bursaspor altyapısı Başakşehir’e!

Furkan Soyalp'i kadrosuna katarak şaşırtan İstanbul ekibi, bu kez yine Vakıfköy'den çıkan Doğanay Kılıç ile anlaşmaya vardı.

Başakşehir, Bursaspor alt yapısından çıkan isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce Furkan Soyalp‘le 4 yıllık sözleşme imzalayan İstanbul ekibi bu kez ise Doğanay Kılıç ile anlaşmaya vardı.

Bursaspor altyapısından yetişen Doğanay, yeterli şansı bulamadığı için Gaziantepspor‘un yolunu tutmuştu. Ardından Göztepe‘ye giden genç orta saha oyuncusu geçen sezon ise kiralık olarak Adanaspor‘da görev almıştı.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bize ne bu haberlerden,Ali Ay,ın üzerine geçirdiği araziler ne oldu?haberci olarak bir araştırın şu işi,hani bu araziler kulübün geleceği idi.3 milyon euro için tahta açamıyoruz,yazıktır,ayıptır günahtır yaa.

    61
    6
  2. Adamlar Mert Gúnok’u aldığında da şaşırmıştık,. Furkan ve Doğanay da da şaşırdığımıza göre,adamlar milli takımda oynayınca veya iyi paralara başka takımlara satılınca daha çok şaşırıcaz demektir.

    38
    1
  3. Basaksehir basarisini transfer ekibine borclu oldugunu bir kez daha ispatladi yaptiklari nokta transferlerle 0 taraftar gucuyle sampiyonlar ligi kadrosu kurdular bursaspor ise %100 taraftar destegiyle 1liralik adamlara 1000 lira vererek bursasporun sonunu hazirladi
    Herkes Ali AY a laf soluyor ama sahsi fikrim bursasporun asil katili Erkan KORUSTANDIR tarihimizin en pahali transferlerini yaptigimiz bu cucaklarin stohc larin oldugu sene hic mac oynamadan 20milyon tl 30 milyon tl futbolcular oldu freyin borcu hala devam ediyor tom de sutter necid stohc cuenca frey kisaca o senenin butun transferleri coptu verilen paralar akil alir gibi deildi bu 400.500 milyon borc o yilin eseri eger o yil 1060 delegemiz dogru bi secim yapmis olsa belkide suan sampiyonlar ligindeydik onemli olan pahali futbolcu almak deil yetenegi kesfedip pahali futbolcuya donusturmek

    23
    3
    1. @Legande yorumuna yanıt olarak

      Cuenca’ya çöp diyen net futbol cahilidir. Adam yürüyerek adam geçiyordu. Bursaspor’a gelmiş en iyi birkaç oyuncudan biriydi. Bizim çok bilmiş taraftar fiziği yok yeaa bunun diye adamı eleştiriyordu.

      18
      9
      1. @Cuenca yorumuna yanıt olarak

        Kardesim cuencanin transfermarktan piyasa degerine bakarmisin ozaman bizi bilgilendir 1 milyon euro sanki jozy altidore kacirdik cuenca 1 gecior 2 gevior 3 de vermiyor topu kaptirana kadar topla oynuyor futbol cahili olan benmi sizmi suan dedigin gibi yuruyerwk adam gecse 10 milyon demiorum bari 5 milyon euro olsun gittigi hicbir klubde yedek kulubesinden cikamamis adama yildiz muamelesi yapiyosunuz volken seni beyenmiyosunuz iste bu yuzden dustuk biz 2 calim atana yildiz muamelesi yaptik bursaspor klubunun hedefi bu kadar kucuk oyuncularla yan yana tutulmamali cuenca dedigin adam suan super ligde hicbir klubde 11 oynuyamaz ben adminden rica ediorum o sene kadromuzda olan tum futbolcularin bizden aonraki performansini bi aradtirsin suan hepsi ama hepsi dis kapinin dis mandali yaziklar olsun sizin gibi futbol dahilerine

  4. Bir çok gencimize sahip çıkmadık malesef,
    Sonra da borç batağından kurtulamıyoruz diyoruz,
    Amacı sadece çuvalla para kazanıp seni sömürmek olan
    Yabancı oyuncu getirirsen olacağı budur, gençlerden kurulu bir kadro kursaydık
    Yanlarına 4-5 tane kaliteli yabancı oyuncu serpiştirseydik belki de bu durumlara düşmezdik.

    10

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu