14 Ekim 2026 Çarşamba

Son dakika

Reklamlar

Kafa kafaya

Bursaspor ve İstanbuspor ligde gol atma konusunda problem yaşamıyor.

Kafa kafaya

Geride kalan 8 haftada Bursaspor 13 kez rakip fileleri havalandırırken, İstanbulspor da 14 gol kaydetti. Böylelikle her iki takım da ligin en golcü ekipleri arasında yer aldı. İstanbulspor‘da 5 golle Aldin Cajic ve 2’şer golle Muhsin Yıldırım ve Papa Diouf dikkat çekti.

Bursaspor‘da ise son hafta takımına galibiyeti getiren golü kaydeden Kubilay Kanatsızkuş’un 3, Emirhan Aydoğan ve Mamadou Diarra‘nın da 2‘şer golü bulunuyor.

Reklamlar

3 YORUM

Istanbulspor:2 Bursaspor 2 biter gibi düşünuyorum barı 1 puan alın şu deplasmandan.normalde 3 almalıyız ama deplasman performansı kötü olduğu için bunu sölüyorum.iceride ne kadar umutluysam dış sahada da okadar umutsuzum.bu maç bursada olsaydı kesin almıştık ama dışarıdayız 18:27 de kazanan lütfen artık biz olalım yani Bursaspor olsun.

2

Santiago yorumuna yanıt

İstanbul: 2 BURSA:4 büyük takım büyük oynar..

0

Santiago yorumuna yanıt

Bol pozisyonlu bi mac olur insallah savunmada sedat dursunu kanatta burak kapacak’ı görürüz

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör