Ali Ay’dan Mestan’a şok! “Futbolcuları satacağım!”

Bursaspor Kulübü Başkan adayı Mesut Mestan, mevcut başkan Ali Ay ile aralarında geçen diyaloğu açıkladı.

Bursaspor Olağanüstü Kongresinin ilk oturumu Timsah Arena‘da yapılırken Bursaspor Kulübü Başkan adayı Mesut Mestan basın mesuplarına açıklamalarda bulundu.

Mestan‘ın açıklamalarından en dikkat çekeni ise mevcut başkan Ali Ay ile yaşadığı diyalog oldu. Mesut Mestan‘a Ali Ay‘ın kadrodan oyuncu satma gibi bir düşüncesinin olduğu duyumları hakkındaki görüşü soruldu.

Mestan ise bu soruya “Ali Ay bana takımdan oyuncu satmak istediğini söyledi. “Yarısını kendim alacağım, yarısını da kulübe vereceğim.” diye ifadeleri oldu. Ben de “biz bu şekilde kulübü döndüremeyiz” dedim. Bu ifadelerimin ardından bana faklı bir şey söylemedi. Bütün kamuoyu bunu böyle bilsin.” dedi.

Oyuncu satarsa ne gibi tepkiniz olur?” sorusuna MestanŞu ana kadarsatılmış bir oyuncu yok, belki de satmayacaktır. Ali Başkan kendisine yakışanı yapacaktır.” ifadelerini kullandı.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kendisine yakışanı yaparsa biteriz zaten ne otobüsümüz kaldı ne elektrik kesilmemiz valla bursasporlu olmayan biri başkan olsa daha az zarar verirdi

    55
    2
    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Sattı bile geçmiş olsun sırada umut meraş var ! O da bitti gibi ?! Kesin bilgi yanarım yanarım da en çok şu taraftarın bir tepki vermeyip kılını kıprdatmamasına yanarım biz bitmişiz arkadaşlar eskiden bütün stad topçu satan başkana ana avrad küfür eder istifaya davet eder evini iş yerini basar yakaladığı yerde saldırır döverdi Ali ay ihanet’ in kralını etti kimseden çıt yok gerçekten bütün taraftar satılmış…!?

  2. Ali ay Allah’ıni seversen bu kulüp ten çek git golgeni bile görmek istemiyorum birde delegelere seslenmek istiyorum Ali ay olsaydı 2245 kişi gelirdi nolurdu gelseydin iz bu iş bir hafta önce bitseydi sis ilk otura gelmeyen ler için söylüyorum siz Bursasporlu değilsiniz ve olamazsınız düşman sinuz düz düşman

    19
    1
  3. Kumaş satsın o esnaf dükkanı sanki kulup dernek lan burası eskisi gibi amigo yok eski amigolar bilir bu kulup iş yeri ve araba yakan taraftarı vardı baskı vardı kulup her yönden bitti taraftar mali ahdevefa Bi dönüp bakmak lazım ne zamandır bu kadar ötekileştik

    12
    1
  4. Sen nasıl başkan adayisin arkadaş alacağını kim bırakmış ki Ali ay başkan bıraksın. Ali başkan adamdır. Cebinden dünya para harcadı buna karşılık yarısını alıcam demiş. Sen aday olurken kulübün durumunu bilmiyormusun. Birazda sen elini cebine atacaksın. Bir sözde taraftara biz Ali ay başkanı mumla arayacağız. Zaman herşeyi gösterecek.

    1
    38
    1. @Ata yorumuna yanıt olarak

      bu ali aya müflis tüccar ve müflis varisçi denir. yani sermayesini ve bursaspor başkanlığını umarsızca harcayan bir haindir. fakat olan Bursaspor taraftarına olmaktadır.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu