Kongre kulisleri hareketlendi!

Bursaspor Olağanüstü Kongresi öncesi bugün kulübe verilecek yönetim kurulu listeleri için adaylar ardı ardına toplantılar yapıyor.

Bursaspor‘da eski Devlet Bakanı Faruk Çelik‘in camianın önde gelen isimleriyle yaptığı toplantılar nedeniyle başkan adaylığı konuşulan isimler geriye çekilmişti.

Faruk Çelik‘in beklenen desteği görememesinin ardından aday olmayacağı netleşince beklemeye geçen adaylar yeniden harekete geçti. Bugün yönetim kurulu listeleri Bursaspor Divan Başkanlık Kuruluna verilmesi gerekirken şehir dışında bulunan Mesut Mestan‘ın Bursa‘ya acil dönüş yaptığı ve ekibi ile toplanacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz kongrede aday olan Lemi Keskin ise bu sefer Serhat Yıldırır ile ortak hareket etme kararı aldığı gelen haberler arasında. Gün içinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nin oldukça hareketli olması bekleniyor.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Tsc yorumuna yanıt olarak

      Mesut Mestan 8 defa kongre kaybetti. Ama 9’uncuda kazanır artik. Çünkü başka aday yok bu sefer. Mesut yaşadı valla. Rüyaları gerçek olucak.

      1
      6
    2. @Tsc yorumuna yanıt olarak

      Birader ne var adam medeni cesaretini gösterip aday oluyor.secilir veya seçilmez sen niye rahatsiz oluyorsun.sen. koy adaylığını sana oy verelim.bırakın artik bu boş isleri.sanki 20 tane aday var.aday olacak adamlarin şevkini kirma bari.

      14
      3
    3. @Tsc yorumuna yanıt olarak

      Valla Bolukbasi ve Ali Aydan sonra Mesut Mestan ismi bana Laporta gibi geliyor ! Transfer isini iyi bilir,futbolcularla diyalogu iyidir,Turkiyede,Amerikada sirketleri var,maddi sikintisi yok,ayrica su sikintili donemde elini tasin altina kim koyup aday oluyorsa saygiyi hak ediyor demektir !

      18
      5
      1. @aziz yorumuna yanıt olarak

        Mesutun nerde Amerikada şirketleri var be ya. Adam matbaacı … Herifi Donald Trump gibi göstermeyin. Mesut Mestan işte.

        11
        3
  1. Ne olur Allah ını Bursaspor u seven tecrübeli,spor adamı hesabını kitabını bilen yönetimini profesyonellerden oluşan bir ekip ve taraftara kulak veren dik duran şeffaf samimi bir başkan ve yönetim istiyoruz.Bursasporda siyaset ve belediye istemiyoruz .Kendi yağıyla kavrulan kimseye muhtaç olmayan,özüne dönen bir Bursaspor istiyoruz.Herkes kendine gelmeli siyaset ve belediye girmesin yeter bize.

    34
    2
    1. @bs16 yorumuna yanıt olarak

      Bu güzel temennileri bile eksiliyenler var ne kadar kötü niyetli,karaktersiz insanlar da var bu camiada yazık

    2. @bs16 yorumuna yanıt olarak

      Borc batağına giren belediyenin yolunu tutuyor sucu belediye de degil kendi içimizde aramalıyız.futbolu ve transfer yapmayi bilmeyen yoneticiler yuzunden bu haldeyiz aslinda

      6
      3
      1. @Mesut16 yorumuna yanıt olarak

        Yönetimi 3 yıldır belediye seçiyor destekliyor .Bunu herkes görüyor biliyor Ali ay ve bbb bu hale getirdi Bursasporumuzu.Uyanın artık at gözlüğünü çıkartın Herşey güzel olması için uyanın artık.Heryeri bok eden bir siyaset var bu ülkede.Bursasporumuzuda getirdiği son nokta Ortada.

        4
        1
  2. Rahmetli İbrahim Yazıcı Başkan döneminde yapmış olduğu bir şeye benzemeyen ve çöp olan Bursaspor albümü ile kulüpten menfaat sağlamaya çalışan (kulübü kaZıklamaya kalkan ) adamdan Başkan OLMAZ!!!! Hiç kimse Mestanı burada cilalamaya kalkmasın tüm Bursa kendisini bilir …

    5
    1
    1. @Maraton yorumuna yanıt olarak

      Lemide büyük para var be ya. Saklıyo. Çaktırmıyo kimseye. Bi yerden indirmiş parayi ama nerden indirmiş belli değil. Buyük başkan Lemi Başkan

      1
      2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu