Bursaspor Basketbol’dan önemli hamle!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Bursaspor Durmazlar takımının şube sorumlusu Sezer Sezgin, divan toplantısına katılan tek Bursaspor yöneticisiydi. Son anda konuşma kararı alan Sezgin, “Biz bazı olumsuzluklardan etkilenmemek için Bursaspor Basketbol A.Ş’yi kurduk” dedi.

Sezer Sezgin, “Aslında bunu daha önce açıklamamız gerekiyordu. Ancak Futbol takımımızda yaşanan olumsuzluklardan dolayı bekledik. Bildiğiniz gibi Basketbol takımımız Süper Lig’e çıktı. Seneye çok önemli takımlarla mücadele edecek. Biz bazı olumsuzluklardan etkilenmemek için Bursaspor Basketbol A.Ş’yi kurduk. Bunun tüm sahibi Bursaspor Kulübü Derneği’dir. Ben yeri gelmişken sizlerin karşısında bunu açıklamak istedim hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Necati16 yorumuna yanıt olarak

      Ne diyor ki haber? Basketbol A.Ş’yi kurduk.. Eee…yani… Bunu kafası çalışmak olarak yorumlamak senin ve sana like atanların kafasızlığı olsa gerek… Normaldir, nihayetinde sen de dandik Bursaspor taraftarlarından birisin

      2
      55
    2. @Necati16 yorumuna yanıt olarak

      Kardes guldurdun, cok dogru tespit, bence ali ay kadrosunda farketmedi, yanlislikla aldi, yoksa dahil etmezdi bu kadar akilli birisini kadrosunda

      17
      2
    3. @Necati16 yorumuna yanıt olarak

      beyler, bursaspor konkordatoya yani iflasa gidiyor haberiniz olsun, basketbol şubesi de süper lig hakkını kaybetmemek için bursaspordan ayrılıyor türkçesi bu ..

      23
      2
  1. Pırlanta gibi,zeki caliskan bi cocuksun Sezer Sezgin.Eminim suan o gücü kendinde hissetsen Baskanliga aday olacak kadarda seviyosun Bursasporu.Ama tum taraftarin istegidir dogru zamanda,dogru yerde gün gelince seni bu takımın baskani gormek istiyoruz.Ali Ay yonetiminin yüz akı oldun.Herkes senin yaptiklarinin farkinda.Sen rahat uyu aksamları.Tek sanssizligin Ali Ay gibi bir basiretsizin listesinde olman.Insallah bigün bu takima baskan olursun.O zaman oturup izlesin Ali ve haramileri takim nasıl yonetilirmis.

    7
    1
  2. Bu büyük taraftar çalışanla çalışmayan iyi biliyor. Bu yüzden. Seni tebrik ediyoruz. Akıllı adamsın.. Ama şu var.. Bu kadar aptala bu kadar basiretsiz.. Ve bir o kadar da pısırık insanların içinde senin ne işin var be kardeşim…

    4
    1
  3. Benim başkan adayım sezer sezgin kendisi sadece başkanlık koltuğuna oturup bu işi bilenlere yaptıracağına inanıyorum

    3
    2
  4. Bu kulüb 2. ligde tutunamaz -6 puanla başlayacağı kesin gibi ne yapıp edip erdoganın ikna edilmesi lazım lig 20 takım olmalı,o Bursaya cok sey borçlu, eski Fetöcüler bile onun hatırına Bursaya baskan oldu Bu isin tek caresi bu, Bursa en kötü gününde bile ona oy verdi, oda Buraya borcunu ödemeli, Nihat mıdır nedir o sadece bir kukla sözlerini yutması Erdoganın bir emrine bakar.

    3
    10

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu