Bursaspor “VAR” hatalarıyla düştü!

Spor Toto Süper Lig'den düşen Bursaspor için ulusal bazda spor yazarları önemli açıklamalar yaptı.

A Spor yorumcularından İlker Yağcıoğlu, özellikle Bursaspor ve Erzurumspor‘un birçok hatalı hakem kararlarıyla karşı karşıya kaldığını ifade ederek ‘Küme düşen Bursaspor ve Erzurumspor aleyhine inanılmaz hakem hataları, VAR hataları yapıldı. İki camia küme düştü şimdi ne olacak? Bunun hesabını kim verecek? Yazık günah bu takımlara.’ dedi.

18 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @TSMBursa yorumuna yanıt olarak

      bir ihtimal şu 21 takım meselesi bu sene gerçekleşebilir, VAR sisteminin oturmaması nedeniyle. Deniz Çoban ın yaptığı sıralama tabi ki referans olmaz ama VAR yüzünden (özellikle ofsaytlarda topa vurma ve dokunma farkı nedeniyle) 6 puanımız gitti.TFF ye yeni başkan gelecek, işte o yüzden bir ihtimal bu sene süper ligde kalabiliriz. Tabi bunun için bursa erzurum siyasileri de kulisler yapmalı.Digiturk konusunda orta yol bulunur.

      11
      22
      1. @Ahmet uyumuş yorumuna yanıt olarak

        Olmaz inşallah öyle bir şey. Bursasporumuz için bile olsa haksızlığın karşısındayım. Biz zaten hakkımızın yenmesinden dert yanıyoruz her zaman. Bıraksınlar namusumuzla düşelim.

        17
        9
      2. @Ahmet uyumuş yorumuna yanıt olarak

        Hayal kurmayı gerek yok… FİFA kabul etmez, Avrupa Türkiye’ye benzemez.
        Herşey organize oluyor, Türkiye’deki gibi tepe takla değil.
        Var desen hiç kulüpler birliği ile temasa geçilmeden karar alındı .
        Ve en çok zarar görende bizim Bursamız oldu!
        Nokta!!

        18
        4
    2. @TSMBursa yorumuna yanıt olarak

      şu takıma instagramdan sahıp cıkın bıraz sakız olmuyalım mılletın agzına bursa uyumaaaaaaa bi avuç rize ve sivaslı kansızların agzını kapatın , bursaspordan baska hıc bır takımı alkıslamak yok artık bu sehırde yokkkkkkkkkk sadece kendımıze bakalım uyanın artık kardeşlıkmıs bılmem neymıs bırakın artık sunları ozunuze donun eskısı gıbı bu olaydan tum hersey ıcın ders cıkarmamız lazım allah askına….

      14
      1
    3. @TSMBursa yorumuna yanıt olarak

      Orda biraz olsa haklı.hele latonun soldan attığı gol aklıma geliyor.
      Iki galibiyetimiz da fazla olsa ligte devam ediyor olurduk.
      Vardan en azından iki galibiyetimiz çalındı.
      Doğrulara göz yumamayız doğrusu.

      13
  1. Yavaş yavaş takım sayısı arttırmanın yolunu yapmaya başladılar. Lig 20 takıma çıkarsa başkan görevi bırakmaz beyler.

    37
    3
    1. @Şemsettin yorumuna yanıt olarak

      Erzurum’ da geçen gün düşme olmasın diye başvuru yaptı ayrıca klupler biirliği toplantısında da bu konu gündeme gelmişti hiçbir kulup buna itiraz etmemiş. Söyledim yine söylüyorum bizi düşürmeyecekler ! Ama öyle ama böyle Türkiye kupasını kazandığımız sezon düştüğümüzde ligde bıraktıkları gibi olacak…

      6
      9
    2. @Şemsettin yorumuna yanıt olarak

      Diyelim oyle oldu,seneye 20 takim oldu ve biz ligde kaldik,Baskan gene Ali Aysa,pozisyonumuz belli,19.luk,20.lik,farzedelim bir dahaki sene lig 40 takima cikti,gene dusmedik ve gene Baskan Ali Ay,emin olun pozisyonumuz 39.luk 40. Lik ! Kisacasi Ali Ay ile hangi ligde,kac takimla oynarsan oyna kacinilmaz son hep belli,ya sonunculuk yada sondan bir oncekilik !

      8
      5
    3. @Şemsettin yorumuna yanıt olarak

      Hayal kurmayın boş yere Türkiye de yapmazlar.İsin acı tarafı seneye transfer yasağı gelirse bakalım o zaman takımda kim oynayacak.

      10
  2. Hadi bakalim alinur efendi..aldığin koltuğun hakkini ver de bi işe yara..reisle git konuş..21 takım için mücadele et.. ağirliğin varsa yaptirirsin bunu.reisin bir emri yeter. Isteyebilecekmisin bunu reisten?hic sanmiyorum

    6
    8
  3. Kongre kararı alınmadı mı? Bence Ali ay bir daha aday olmayacaktır ki olmamalı, kaldı ki kulübün geliri olmadığı için bu hale geldik adam cebinden para verdi ve bunun peşine düşmüş oldu ama çarşıdaki pazar evdeki hesaba uymadı? üstüne bir de sportif başarı gelmeyince geçmiş olsun.
    Lakin takım sayısı yükseltme kulisleri yapılıyor sanki bu yüzden bir an önce yeni başkan belirlenmeli ve vizyonu olan gelmeli.
    Kimse kimseye bedavaya para vermez ve hiç bir yere yatırmaz bunu da kimse unutmasın…

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu