Timsah Arena’dan çıkış yok!

Bursaspor'un iç sahada ise Göztepe bariz bir üstünlüğü bulunuyor.

Daha önce yeşil beyazlı ekip, İzmir temsilcisini evinde ağırladığı 21 maçın 11’ini kazandı. Göztepe, Bursa deplasmanında yalnızca 3 galibiyet elde edebilirken, 7 randevu da berabere bitti.

EN ALTLARDALAR

Bu sezon ligden düşmesi kesinleşen Akhisarspor‘un ardından iç sahada en az puan toplayan (19) takım olan Bursaspor, dolu tribünler önünde kazanmak istiyor. Göztepe de, deplasmanda topladığı 10 puanla, Akhisarspor’un ardından dış sahada en az puan toplayan ekip konumunda bulunuyor.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Arkadaşlar akşam malatya antalya ya yenildi biz göztepeyi yener malatya deplasmanından 1 puan alırsak yetiyor mu ? Hem malatya’ ya hem bize ? Biz ligde kalıp malatya da UEFA gidiyor hesaplamalara göre doğru mu ?

    1
    6
    1. @Eser yorumuna yanıt olarak

      Yetmez kardeşim yetmez… Malatya ilk maçı 2/0 aldı , ancak akşam ise 3/0 yenildi, dolayısıyla ikili averajda Antalya avantajlı konuma geldi…şayet 2/0 yenilseydi o zaman genel averaja bakılırdı (Malatya çok önde genel averejda) yani senin dediğin gibi bizede onlarada 1 puan yeterdi… şimdi ne olur peki? Antalya haftaya Fb ile oynayacak , olurda galip gelirse bize ve Malatyaya mutlak galibiyêt gerekir. bir ihtimlde şöyle, Ankaragücü haftaya Göztepeden 1 puan alırsa bize kıyak olur,(zaten yarın kazayla Sivas,a yenilirse) mecbur kalacak puan almaya ,çünkü bu durumda potaya girer ve 3,lü averajda kardeş takım düşer…bu arada bu federasyon tm bir mal, nedeni ise şu, Ankaragücü-Sivas maçı bizimkiyle aynı gün ve saatte olması gerekirdi…neyse çok boktan ince hesap bunlar İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

      1
      1
  2. Eser dünkü antalyanın üç sıfır yenmesi iyi olmadı son maç antalya galip gelir (fener yatmazsa) malatya bizimle berabere kalırsa 2 li avarajla antalya 5. Oluyor ilk maç iki sıfır..ama biz bugün göztepeyi haftayada malatyayı yenip işimize bakıcağız..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu