Göztepe biletleri 5 ve 10 ₺

Ligin kırılma maçı olarak görülen Bursaspor ve Göztepe arasında Timsah Arena'da oynanacak olan kritik maçın bilet fiyatları belli oldu.

Bursaspor Yönetim Kurulu taptığı toplantı sonucunda kale arkalarının 5 ₺, maraton tribünün ise 10 ₺ ile fiyatlandırılmasına karar verdi. Diğer tribünlerin bilet fiyatlarının aynı kalması kararlaştırıldı.

Kulübün resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

115 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Bursa16 yorumuna yanıt olarak

      en büyük korkum, 5-10 lira verip maça gelenlerin, olası 1-2 olumsuz harekette 90 dakikayı beklemeden sahadakilere her türlü hakareti kendilerinde hak görmeleridir.
      bu kulübe bundan daha kötü ve tehlikeli bir davranış olmaz.
      zaten başımıza ne geldiyse senelerce bunları yaptığımız için geldi.
      gerçek Bursasporlulara Göztepe maçı için naçizane tavsiyem,
      ”kendi futbolcuna hakaret etme, yanındakine de ettirme!”
      ayrıca camia olarak sportif başarının şu altın kuralını kafamıza kazımalı ve bilincine varmalı ve buna göre davranmalıyız. unutmayalım ki,
      ”HEMEN BAŞARI PARAYLA, PARASIZ BAŞARI ZAMANLA GERÇEKLEŞİR!”
      maalesef ne paramız, ne zamanımız ne de sabrımız var. çektiklerimiz hep bu yüzden…

      2
      1
    2. @Bursa16 yorumuna yanıt olarak

      Walla malatya yendi diye seviniyoz sanki şampiyonluğa oynuyoz da rakip puan kaybetti bize bu hesapları yaptıranların beddua etmicem ama çok üzülüyorum. Ömer Erdoğanın bir lafı var biz ş. Liginde gruptan nasıl çıkarız hesapları içerisinde iken şimdi yaptığımız hesaplar diye röportaj aklıma geliyor..

      2
      2
    3. @Bursa16 yorumuna yanıt olarak

      Göztepe – Sivas berabere kaldı süper sonuç kapital sistem işliyor ! Düşecek takımları tekrar hatırlatayım sivas ve maalesef kardeş Ankaragücü ! Buraya tekrar yazıyorum 2 maç sonra görüşürüz…

      3
      46
      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Matematik olarak sıvas ve ankaragücü aynı anda düsmüyor cünkü önümüzdeki hafta ikisinin macı var sivasın puanı 38 ankaragücü 37 ikisinden biri mutlaka puan alacak ve kurtulicam.

      2. @Eser yorumuna yanıt olarak

        sivas kurtardı nasıl matemetik dun gozetepe yenseydı sıvas gıdebılırdı ama fenerin uşağı sivas ligde kaldı

      3. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Allah’ım bu nasıl pota rakiplere bak kardeş Ankaragucu , dost Erzurum – Göztepe sonuç ne olursa olsun düşene üzülürüm arkadaş Allah bize bir daha böyle lig sonu yasatmasin Amin.

        1. @Cebk yorumuna yanıt olarak

          Biz camia falan değiliz ama çok güzel bir taraftar kitlesine sahibiz bir fb kampanyasına çeyreğini bile yapilamiyor ve hala da buyuklukten bahsediyoruz yazık

          1. @Eser yorumuna yanıt olarak

            bak kardeş nasıl hesaplıyorsunuz bilmem ama yanlış hesaplıyorsunuz. sivas kurtardı bu garanti, biz haftaya göztepe ile oynayacağız değilmi ? biz 33 göztepe 34 kalan iki haftada bursa ve göztepe max. 6 puan alır , ama ikisi birden 6 puan alamaz cünkü bu hafta birbiriyle oynuyorlar hadi bursa 6 puan aldı ne oldu puan 39 sivası geçer ama göztepe 3 alabildi oldumu puan 37 nasıl geçecek sivası, aynı durumda ALLAH göstermesin biz olsak puan olur 36 bu sefer biz düşeriz , hadi bursa – göztepe berabere bitti diyelim iki takımda max 4 paun alır son iki maçta , sezon sonu göztepe 38 bursa 37 de kalır , SİVAS BU ŞARTLARADA NASIL DÜŞER.. Ama bu hafta ankaragücü – sivas maçı bizim maçın sonucuna göre kurgulanacaktır , her ikiside 1 puan alır ligde kalır ..

        2. @Cebk yorumuna yanıt olarak

          Matematik 0. Erzurum kalan 3 maçından 7 bizde 2 maçtan 6 puan alalım sivas da 2 maçını yenilsin tumba düşer kardeş

          10
          6
    4. @Bursa16 yorumuna yanıt olarak

      Aslında ucuzluktan yana olan biriyim. ancak, bu fiyatlar takımımıza verdiğimiz değeri ve takımın düştüğü duruma göstermesi açısından çok önemli ve bir o kadar da üzücü durum.
      Evet belki bu takımı hak etmiyoruz ama, daha iyisi için de hiç bir şey yapmıyoruz.

      12
      9
    5. @Bursa16 yorumuna yanıt olarak

      ben yine saçma buluyorum kusura bakma bursaspora 5tl lik 10 tl lik kalitesiz adam lazım değil 100 150 hatta 500 1000 tl verecek taraftar profili olması lazm parasız adam gereksiz adamdır buda bir atasözüdür bunu unutma

      16
      41
      1. @Namık Kemal yorumuna yanıt olarak

        Senin mantığına göre parasız adamın yaşam hakkı yok. Peki o zaman ALLAH niye yarattı. Anlatmak istediğin kulübe zarar verip tribün kapattırıyorsa farklı anlatbilirsin. Fakat böyle yazarsan insanları ayırmış olursun.

        2
        1
      2. @Namık Kemal yorumuna yanıt olarak

        böyle bir ata sözü yok fakir insanlara hakaret ediyorsun maça gelenlerin çoğu emekçi bu yönetim gitmediği müddetçe ben zaten maça gitmiyorum gitmemde

        2
        1
      3. @Namık Kemal yorumuna yanıt olarak

        Yazık böyle zihniyete. Unutma bu şehirde bu armaya aşık olan ama evine zor ekmek götüren bir sürü insan var, bu renklere gönül vermiş bir sürü öğrenci var. En başta ben öğrenciyim maç için İstanbul’dan kalkıp gelicem Bursasporuma sahip çıkmak için gelicem. Ben kendime kitap alacak parayı zor bulurken bilet fiyatları o kadar olursa nasıl geleyim maça? Statta maç izlemek sadece zenginin hakkı mı? Kaldı ki fakir insan stat dışında da kolay kolay maç izleyemiyor. Bu bencil ve kibirli zihniyetine gerçekten çok yazık.

    6. @Bursa16 yorumuna yanıt olarak

      Bence iyi bir hamle. Reis kırmızı gördü , betonun gelmesi zor üst adelesi attı eksiklerle gelicekler. İngiliz forvet jeron un gelmesi çok zor kötü sakatlandı diz sakatlığı kanama varsa içerde oynatmaz. Ne yapıp ne edip bu maçı almamız lazım. Herkes üzerine düşen görevi yapıcak. O gün o stad yıkılmalı. Bu takımı lig de ancak ve ancak bu taraftar tutar. Biz kenetlendik mi neler yapabiliriz cümle alem biliyo . Herkes üzerine düşeni yapsın sonra büyük hesaplaşmayı büyük ve ses getiricek şekilde yaparız.

      24
    7. @Bursa16 yorumuna yanıt olarak

      Fener besiktas galatasaray maclari olunca 50 TL verebilen ama tuttugu takimin kader macina bilet 5 TL ye inmedigi icin gelmeyecek taraftarin ……. birakin bu fakir edebiyatini sikti artik.

      28
      3
      1. @Gfd yorumuna yanıt olarak

        parasız adam gereksiz adamdır tiribünde 5tlik gereksiz adamları istemiyoruz. sizden gelecek hayr olmaz olsun 5tl imiş stadın tuvaletini elektiriğini kullanacak onu karşılamaz hadi onu geçtim stattaki çimin sağladığı oksijeni kurtarmaz ya zaten bunların aldığı oksijen ziyan gelmeyin lan maça kombine alın sene başında öyle gelin

        10
        7
    8. @Bursa16 yorumuna yanıt olarak

      5-10 tlye tribün dolar ama taraftar olur mu? Yoksa çekirdekçi tayfa mı olucak? Taraftar rakibi baskı altına alabilmeli top rakibe değdiği an bütün bursa inlemeli, taraftar rakibi baskı altına alırsa oyuncularımız daha rahat baskı kurabilir. Bugün göztepe puan aldı, sahada işimiz çok zor olucak. Tribünün eski günlerdeki gibi olması gerekiyo. Adeta final maçımız olucak, ya düşücez ya da yolumuza decam edicez. Malatya maçı antalya maçı gibi geçer.

      34
      8
    9. @Bursa16 yorumuna yanıt olarak

      dun sacma bulanlardan biride bendim cunku corbaci adam doluscak diye endisem var ama insallah 5-10 lirasina kiyip gelir insanlar su stad 40 bin kisiyle birlik icinde baski altina alarak ilk saniyeden itibaren ne goztepeye top oynatmaliyiz nede seyircinin sesini duyurtmamamiz lazim bu ates hattindan kurtulmamiz lazim birlik icinde tek ses olarak

      47
      2
  1. Göztepe kadrosu
    https://www.transfermarkt.com.tr/goztepe-izmir/startseite/verein/1467

    Titi den başka stoperleri kalmadı. Wallace Reis Sivas maçında iki sarı gördü ve haftaya cezalı.
    İlerde Jerome dizinden sakatlandı. Bence sezonu kapattı. Yok haftaya.
    Zaten sakat olanlar
    Kadu
    Grillo
    Hakan Cinemre
    Adama Traore
    Yasin Öztekin
    Serdar Gürler
    Nabil Ghilas

    İki hafta evel, siz Bilal Kısanın oyundan çıkmadan sarı kart gördüğü son hareketi tesadüfmü sanıyorsunuz? Bu profesyonel futbolun acımasızlığı. Vurdu Tunayın sakat yerine, aldı sarı kartını, çıktı oyundan.

    Demek istediğim sert ve fisik oynayalım. Göztepenin deposu son damlalarla gidiyor.

    35
    2
                    1. @En Bursasporlu yorumuna yanıt olarak

                      Iki takım arasında oynanan iki maç değerlendiriliyor, biz yenersek üstün takım
                      durumuna geçiyoruz, bu yüzden gol avarajina bakılımıyor.
                      Al maçı korkulu rüyaları arkana bırak.

                      1
                      1
    1. @Ali ay yorumuna yanıt olarak

      bu 5 tllik adamlar nereden belli oluyor maratona geliyorlar tam göbeğe oturuyorlar oranın kombine olacağını adam önceden parasıyla almış olacağınıda bilmiyorlar sazanlar bir biri kalk diyo ybir öteki yana yana kaya kaya tel dibine kadar gidiyorlar

      3
      4
    2. @Ali ay yorumuna yanıt olarak

      Sen ya daha Bursasporluluğu bilmeyen bir ergensin.Milletin gözü bu ara burda diye lay lay yapıyon.Yada büyük Bursaspor düsmanısın.Herkesin canı burnunda aslan parçası.O yuzden git kapının önünde oyna.Hadi Abisi.

      5
      1
    3. @Ali ay yorumuna yanıt olarak

      Şımdı farkettim.Bursa kestane sekeri yazısını.Soylediklerimi geri alıyom aslanım.Sen kesinlikle Bursasporla alakası olmayan,ışsiz gücsüz bi Bizans taraftarisin buraya eglenmeye gelmisin.Ama kimsenin seni cekecwk hali yok.Nerdenmi anladım.Harbi Bursalı adam kestane sekerine Bursa kestane sekeri demez.Senin gibi keataneler der anca.

      7
      1
    4. @Ali ay yorumuna yanıt olarak

      Göztepe maçında Yusuf Erdoğan oynamalı. Göztepe-Sivas maçını izledim. Göztepe’nin sağ tarafı çok dandik. Gassama var tam bir dinamit. Yusuf gününde olursa orayı hallaç pamuğu gibi atar.

      9
      1
    5. @Ali ay yorumuna yanıt olarak

      Aha eksiler gelmiş yine tamam pardon
      Maça gelen herkese 1 ev 1 araba , yarim kilo soğan , bursa kestane şekeri , maç sonu kaybedersek 1 tane de hiyar vermeli herkese galiba bunu istiyorsunuz ahahahaha 😀

      10
      53
  2. Arkadaşlar biz 40 bin kişi olalım herkes ister istemez o havaya girecek.Sondan bir önceki viraj lütfen birlik beraberlik içerisinde tüm Ülkeye bu takım neden süper ligde olmalı gösterelim.

    12
  3. 40.000 KIŞI OLURMU BILMIMEM
    AMA
    GOZTEPEYI YENEMEZSSEK
    ORUCLU OLAN OLMIYAN
    HERKES ALI YE ANA AVRAT
    SIYIRIR
    YENSEKTE YENMESEKTE 4 SENEDIR BU DURUMA
    DUSURDUGU IÇIN ALI AY
    HAK EDIYORMU EVET
    HAK ATIYOR

    11
    1
  4. Bence Göztepe’nin berabere kalması daha iyi oldu. Sivas hala potada yer alıyor. Başakşehir Ankaragücü’ne maç vermez bu saatten sonra. Yarın Malatya Erzurum’a karşı baskılı oynayacaktır. Avrupa şansı ayaklarına kadar geldi. Kendi evlerinde alacakları 3 puan onlara büyük oranda yetecektir. Kayseri de Kasımpaşa’ya kaybederse son hafta Erzurum ile oynayacaklar kendi evlerinde. Alt taraf iyice karışır. Final maçımız Göztepe, epey eksik gelecekler Bursa’ya. O maçı alırsak Avrupa’yı garantilemiş bir Malatya’yı çok daha rahat geçeriz. İnşallah yarın Malatya Erzurum’u mağlup eder.

    1. @Fatih yorumuna yanıt olarak

      Sivasin matematiksel olarak düşme riski kalmadı kardeşim.. kayseri ve ankaragücü şuan potada.onlar da bugünkü maclarindan birer puan alirlarsa onlarin da riski kalmayacak.gözgözle başbaşa kalacağiz!

      1
      6
      1. @Mert yorumuna yanıt olarak

        Nasıl sivasın matematiksel olarak düşme riski kalmıyor, Sivas son 2 maçını kaybederse 38de kalacak, biz son 2 maçımızı kazanırsak 39 yaparız, Erzurum son 3 maçtan 7 puan toplasa 39 yapar böylece Akhisar Göztepe Sivas düşer.

      2. @Mert yorumuna yanıt olarak

        Kalmadı baska. Matematiksel olarak kalmadı demek başka.
        Sivas’ın 38 puanı yok mu? Nasıl matematiksel olarak garantiliyor düşmemeyi.
        Biz tüm maçlarımızı alsak 39 yapar.
        Erzurum alsa 41 yapar
        Nasıl garantilemiş Sivas anlat hele.

  5. Herkes yeşil giymeli bu maçta tek ses tek nefes son dakkaya kadar site yönetimi ve diğer sitelerde yeşil giyinilmesi konusunda çağrıda bulunursa gayet yerinde olur

  6. Gozgöz 2puan kaybetti .34 oldu.ankaragucu ve kayseri 37 puanda.bu iki takıma ikili averajda üstunuz..her iki takimin da maclari zor.. yani haftaya en kotü ihtimalle berabere kalıp son hafta malatyayi yenersek 37 oluruz.kayseri ve ankara 3 maçı da kaybedebilir..boylece kurtarma şansimiz artar.. yani gozgozden mutlaka en kotu ihtimalle 1puan cikarmaliyiz..insallah ankarayla beraber lige tutunuruz

    1. @Mert yorumuna yanıt olarak

      1 puan yetmez macera aramayın.
      Göztepe’yi yendikten sonra bir puan yeterse yeter.
      Kayseri nasıl üç maç nasıl kaybedecek.
      Adamlar Kasımpaşa, Akhisar ve Erzurum ile oynayacak.
      Olmayacak duaya amin demeyin.
      Göztepeyi mecbur yenmemiz gerekiyor.
      Ötesi berisi yok.

  7. AKİGOLARA 2 puan kaptırdık.Erzurum’a 3 puan kaptırdık.Bu maç berabere bitse idi ERZURUM-GÖZGÖZ altımızda idi.İnşaallah son maçlarda yine sıçrarız ve gelecek yıla yepyeni yönetim ve camiayı kenetleyecek maharet,meziyet ve dirayet sahibi başkanımız olur.

  8. Haydi bursasporum göster kendini al göstepe maçını kal liğde başka bişey istemiyoruz taraftar olarak söylüyorum yenin yenmezseniz aldığınız paralar haram yenmezseniz bu taraftar sizi evire çevire döver benden söylemesi En Büyük BURSASPOR HERKES GİDER BURSA KALIR

    4
    10
  9. sıvas yense rahatlardı oda ateşin içinde sımdı.. beraberlık ıyı oldu… son maçları gs ile…hacftaya yenemezlerse onlarda dusebılır bız yenersek goztepeyi…ankaragucunude yenmeleri zor ankarada kı ankaragucude işi zor.. goztepe yenersek iş biter kesın…

  10. Arkadaşlar Göztepe’nin beraberliğinden sonra Erzurum’un kaybetmesi öyle güzel oldu ki paylaşayım sizinle. Benim kaybolan umutlarım geri geldi hem de çok güçlü biçimde. Haydi Götepe’ye sahayı dar edelim, onları yenelim. Böylece bir puan daha alarak puan eşitliğinde onları altımıza almayı garantiliyoruz. Çünkü ilk maçımız İzmir’de berabere olduğundan üstünlük bize geçiyor. Öte yandan Erzurum’un FB karşısında da puan kaybetmesi halinde işimiz çok kolaylaşacak öyle ki son hafta Erzurum’un alacağı puana da bağlı olarak Malatya’da beraberlik yetebilecek.
    Göztepe maçı zor geçecek dramatik olmaması için tüm gücümüzle destek!
    HAYDİ BURSASPOR!..

  11. Ne büyük camiayız be 25 ₺ olunca gelmeyenler 5 ₺ olunca gelcek ne büyük taraftarız biz fenerbahçe taraftarı çatır çatır forma alıyo kombine alıyo fener ol diye ölüsü her maç 70-80 ₺ bilet iki iç saha maçı bizim kombineler kadar biz 5 ₺ olursa doldurabilcez stadı anca oda zaten dolmazda 30 bini bulur gene ama çok büyük taraftarız cidden 25 ₺ ne kıyama 200 ₺ verip bi kombine alma sonra ölümüne bursalıyız daha çok eziliriz biz bizansa 5 ₺ lik taraftarız biz

  12. Millet bilet fiyatında değil be kardeşim millet bunoyına kızıyor biletler 50 tl olsa bile stadyum dolar ancak bu oyunla çok zor amatörden farkı yok bu takımın

    1
    6
  13. Göztepe yensin bursaspor düşsün, daha önceden de yazmıştım adamlar tribünde izmir marşı söylüyor. Osmanlı bayrağı sallayan bursa kümeye düşsün, İzmir marşı söyleyen göztepeliler ligde kalsın

    1
    22
    1. @Mususi yorumuna yanıt olarak

      Bari rahmetli Mususinin adını kullanmadan yaz.Mesela Hain !! olarak degistirsene ismini daha guzel yakısır sana corbacı

  14. Döndürsene beni senin yoluna
    Kahreden dünyamda
    BURSASPORUM
    Huzursuz geceler
    Korkulu düşler
    Bakta gör halimi
    BURSASPORUM
    Ne bir sevenim var
    Ne seven bir kalbim
    Ellerin bağrında perişan kaldım
    Birgün değil sana
    Hergün yalvardım
    Duymadın sesimi
    BURSASPORUM
    Bu Sürünüyorum şarkısı.Göztepe maçında bunu söylemeliyiz.tribün liderlerine sesleniyorummmmmm

    1
    4
  15. evgili Bursasporlular bu satten sonra olumsuz yorum yazanın Bursa da yaşadaığından ,yada Bursasporlu olduğundan şüohe ederim veyahut aklında lütfen çoçukça yorumlar yazmayın lütfen kalmış iki maç bu takım düşerse sen ,ben hepimiz düşeriz farkındasınız değil mi şehir düşer onun için tüm şehir tüm taraftarlar birlik olmalı yok öyle oynamalı yok bu oynamalı gibi yorumlara girmeyelim bu hafta güney kale komple yeşil ağırlıklı yemyeşil olmalı kuzey kale beyaz olmalı maraton da alt beyaz üst yeşil yada çubuklu da olabilir gelin böyle organizasyonlar yapalım gelin o stadyumu 40 bin kişi dolduralım hani son 3 basamak açılmıyordu satışa orası da açılsın kuzey kale de açılmayan blok açılsın pazar günü tek ses tek yürek 90 dakika takımızı sevdamızı destekleyelim

  16. Göztepeyi yenersek,Ankaragücü Sivas’a yenilirse,Erzurum Fenerbahçe’yi yenemezse malatyadan cikaracagimiz beraberlik bile bizi ligde tutar.

  17. Bilet fiyat tartışmasını bir kenarı bırakın artık! Takımın düşmesini istemiyorsan haftaya stadyumda ol ! Öyle veya böyle 40 bin kişi olup takimi öyle veya böyle şu ruhsuzları ateşleyerek zorla oynatmalıyız !

  18. ÇOK ŞÜKÜR
    39 PUAN İLE DÜŞMEOLASILIĞI
    TAMAMEN ORTADAN KALKTI
    ERZURUM UN FB. KAYSERİ MAÇINDAN
    BİRİNDE ALACAĞI BERABERLİK
    37 PUANLADA BU IŞİ BİTİRİR
    ÖNEMLİ OLAN GÖZTEPE Yİ GEÇMEK

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu