Antalya maçından sonra!

Bursaspor, Akdeniz temsilcisine ligin ilk yarısında kaybettikten sonra inanılmaz bir düşüş yaşadı. Yeşil beyazlılar, şimdi ise tam tersi bir tablo için sahaya çıkacak.

Spor Toto Süper Lig’e tutunma hesapları yapan Bursaspor, yarın deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak. Bu önemli mücadele için Güneş’e erken giden ve çalışmalarını kırmızı-beyazlı kulübün tesislerinde sürdüren yeşil beyazlılar, galibiyet hasretini dindirerek ligde kalma umutlarını artırmak istiyor. Rakip Antalyaspor ise bu sezon aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekti. Düşer gözüyle bakılan Güney ekibi 42 puanla 7.sırada bulunuyor.

BU KEZ FARKLI OLSUN

Bursaspor, ligin ilk yarısında Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan maçta Antalyasapor’a 2-0 kaybetmesinin ardından inanılmaz bir düşüşe geçmişti. Bursaspor, yenildiği mücadeleden sonraki 17 karşılaşmada yalnızca bir kez kazanabildi. Sadece evinde Sivasspor’u yenen ve son 7 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Timsah, yine bir Antalyaspor karşılaşmasıyla bu kötü gidişatı sonlandırmayı amaçlayacak.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Arkadaşlar kendimizi kandirmayalim.bu takım bu futbolla ligde kalirmi.kimsenin inancı kalmadi.yazik bu şehre yazık bu taraftara yazık.soylenecek söz yok artık hakkımızda hayırlısı olsun.bu sene şampiyon gene taraftar

    17
    5
  2. Nerde bu kulübün gerçek sahipleri olan Bursaspor taraftarları ? Kimseden çıt çıkmıyor ? Ne bir protesto ne bir yürüyüş ? Şampiyon Bursaspor kulubü önce başkan tarafından yağmalanıyor tapulu arazilerine el koyuyor sırtlanlar sırada bekliyor takım küme düşüyor ses çıkaran yok ! Bize ne oldu ?

    7
    1
    1. @Eser yorumuna yanıt olarak

      Timsahın etrafını sırtlanlar sardı herkes bir parça et koparmaya çalışıyor bakalım kalan 3 haftada yeşil timsah kendini kurtarıp ayağa kalkabilecek mi yoksa parçalanacak mı ? Benim bildiğim timsah parçalar ! Bu ruhsuz oyuncu gurubuna birileri şampiyon Bursaspor’ da oynadığını hatırlasın belki akılları başlarına gelir…!

      2
      2
  3. Kampanya başlatalım
    Fenerbahçe bile yapıyo bu işin ayıbı yok
    Furkan gibilerine fırsat vermeyelim
    Allah aşkına şu mubarek günlerde herkes elini taşın altına koysun

  4. şu basın varya iyi alt yapı yapıyorsunuz takım sıkıntıda veya düşme potasındaya başlık altına hep Ertuğrul un resimlerini koyuyorsunuz. ulan takım iyiyken .aytaç şu bu tam eyyamcısınız ha öyle bir hava yaradıltı ki takımın şu anki tek sorumlusu Ertuğrul hiç kimse sorumluluğu bende bile diyemiyor kaptan çıktı öyle yada böyle kimsede tırt yok aslanlar gibi konuştu. çocuğa bu yıl DİP yapdırtınız bu sene yok (merih,yok ozan KABAK : onun takımıda küme düşdü) transfer yapamadı sosyal medyadan sallamalar. yok aytaç kaptan olsun tribünden hakaretler. takım bu yıl Barcelona ,yönetim harika, sistemi bi Ertuğrul bozuyor ha komik ya

    5
    2
  5. Neyazıkki Kırılma maçlarını şampiyon olduktan SONRA hep veriyoruz, yarın ki maçın nasıl biticeni hepimiz biliyoruz, yine hüzün, yine boynumuz eyik.
    Bursama bol şanslar diliyorum!

    1. @CMC yorumuna yanıt olarak

      Son kez bı defa olumune oynayın be,bir galibiyet takıma bir silkinme getirir son iki maça daha umutla çıkarız hadi be çocuklar

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu