Bakkal “Kazasız belasız atlatacağız”

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, cumartesi günü oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesinde dün akşamüzeri yapılan antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Mesut Bakkal, Trabzon ve Kasımpaşa maçındaki etkili oyunu Akhisarspor maçında ortaya koyamadıklarını, çok basit top kayıpları yaptıklarının altını çizdi.

Mesut Bakkal, “Söylemlerin bitip, eylemlerin ortaya çıkması gerektiği haftalar ama baktığımız zamanda bütün şartlar da eşit görünüyor çünkü maçlar oynanmadan ne kazanılıyor, ne kaybediliyor. Takımıma geldiğimden günden beridir güvendim, güveniyorum. Özellikle Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarındaki durumu burada içeride oynadığımız Akhisarspor maçında ortaya koyamadık, çünkü çok basit, çok talihsiz top kayıpları yaptık. Bu kadar top kaybı yaptığınız bir yerde pozisyon verdiğiniz bir maçta mağlup olmuyorsanız yine iyidir diye düşünüyorum. Gerçek bu. Rakibin pozisyonu bizden daha fazlaydı” dilerek şöyle devam etti:

ERUZUMLULARDA KAZANMAK İSTİYOR

“Nasıl biz burada istiyorsak Erzurum’da da tüm şehir, camia istiyor. Benim takımım özellilkle dinamikliğini, özellikle Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarındaki direncini ortaya koyduğu zaman puan veya puanlarla dönmemiz gerektiğini biliyor. Buna göre mücadele edecekler. Dördüncü maçıma çıkıyorum. Bayağı bir güzel, birbirimizle iletişimimiz iyi. Bu süreç böyle devam edecek. Daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum. Baktığımız zaman da oyuncu grubunun dertlenmesi, maç sabahında 7.30-8’de gelip benimle konuşmak istemesi iyiye işarettir. Demek ki onların da yürekleri yanmaya başlamıştır. Çok net söyleyebileceğim ve memnun kaldığım davranış yabancısıyla da, yerlisiyle de. Bu süreç böyle devam edecek inşallah Erzurumspor karşısında kazanıp bu virajı kazasız belasız atlatmak istiyoruz.”

DESTEK BEKLİYORUZ

“Bu haftalarda söyleyeceğim ve istediğim tek şey var; şimdiye kadar verilen desteğin artarak devam etmesini son 4 maçta da rica ediyorum. Kopmayalım. Çünkü maçların ne olacağı belli olmuyor, Göztepe gidiyor Medipol Başakşehir’i yeniyor, Erzurumspor gidip Göztepe’yi yeniyor. Bizim de gidip yenemeyeceğimiz veya 4 hafta da dolu dolu puanları alamayacağımızı kimse söyleyemez. Onun için de genç bir kadrom var. Coşkuyla devam etmesi için de herkesin desteğine ihtiyacımız var.

Deniz seviyesinden üst tarafa yani, 1800’e 1900’a çıktığınız zaman 2 gün önce gitmenizin bir anlamı yok. Ya bir hafta önce gidip adaptasyon sağlayacaksınız, ya da bizim yaptığımız gibi maçtan önce saat 7’de 8’de otele girip, sabah hazırlanıp maçımızı oynayıp döneceğiz. Yıllardan beridir böyle. 2 gün önce gitseniz uyuyorsunuz devamlı, burunlar kanamaya başlıyor. Bunu bilmeyenler de lütfen bir daha konuşurken, bir daha bu işi söylerken en az bir hafta 10 gün önceden yüksek rakıma gidilmesi gerekiyor. Vücut daha anlamadan oynamanız gerekiyor. Ne kadar anlar anlamaz maçta göreceğiz.”

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Destek bekliyormuş komikliğe bak Başakşehirde 2 gün üst üste dondu taraftarlar topa vurmadan döndüler. Siz taraftarın halinden ne anlarsınız. Özel uçakla gider dönersiniz. Taraftar sizden 24 saat sonra şehire anca ulaşır perişan halde.

    54
    6
  2. Madem bu günlerin hocasıyım diyor göstersin kendisini. Akhisar maçı hayal kırıklığıydı doğru bunu ancak Erzurum galibiyeti kapatır. Mağlubiyet işin sonu olur. Beraberlik komada bırakır

    22
    2
  3. Erzurumsporu deplasmanda yenecek bir takım değiliz beraberlik sürpriz olur takım düştü hepimize geçmiş olsun Ali Ayı seçenler mutlu mu?

  4. Okadar skıldık bunaldık ki yeter artık yettı yemin ederım ki yetti 3 yıldır buramıza geldı sabır taşı olsa catlar bune arkadaş destek ıyı guzelde yukarda yazan arkadasın dedıgı gıbi bu taraftar ıstanbulda dondu 2 gun utanmadınız taraftar daha ne yapsın duşelımde kurtulalım bu ezıyetten vallahi bıllahı yeter azcık utanın ya defans evlere senlık ortasa desen öyle forvetlerimiz toplasan 10 gollerı yok yazık. Be kardeşim vallahı yazık utanın utanın bu taraftarın cogu maaşlı işci cebındekı pazar parasını verıyor stada geliyor gelirken de tonla eziyet beyefendi destek beklıyor taraftar gorevini yaptı 50 yıldır yeter artık bırazda sız koyun elınızı taşın altına

  5. ATLATAMAZSSAK
    BAKKAL GIDER
    ADNAN ÖRNEK YADA MUTLU TOPÇU
    GELIR
    ALI AY KALMAYA DEVAM EDER
    YAKIN DA YAPACAHI BEKLENEN AÇIKLAMA
    GOREV SUREMIZ DOLANA KADAR
    GOREVIMIZIN BAŞINDAYIZ
    BIZI KONGRE SEÇTI
    OLACAK.

  6. Erzurumu da yenemezsek zaten geçmiş olsun demekten başka çare kalmaz bu şehre,
    Göztepe 2 maç üst üste sahasında kazanır, biz ile arasındaki puan farkını açar,
    Bursaya da moralli gelip bizden 1-PUAN bile alsa güle oynaya ligde kalır,
    Netice de ne demiştik Çekirge 1-2 sıçradı ama 3.de yemedi beee
    Ali dede ve avanesi+ 1060 çorbacı tayfası, hepinize de selam olsun,
    İçtiğiniz çorbalar kursağınızda kaldı mı şimdi?

  7. BU HAFTAKİ MAÇIDA KAYBEDECEĞİZ ÇÜNKÜ TAKIMDA İNANÇ RUH YOK OYUN DESEN ZATEN HİÇ YOK DEFANS ORTA SAHA FORVET EVLERE ŞENLİK LİGİN ENAZ GALİBİYET ALAN EN ÇOK BERABERE KALAN TAKIMINDAN BU SAATTEN SONRA BİR CACIK OLMAZ BU MAÇ KAYBEDİLİNCE SAKIN HİÇ BİRİNİZ BURSA YA GELMEYİN ÇOK KÖTÜ OLAYLAR OLACAK İÇİMDE ÖYLR BİR HİS VAR

  8. en azından elimizden geldini yansıtacaz deseydin bu takım sezon başından beri böyle bukadar umutlandırma kimseyi gram ilerleme sağlamdı futbolcular son macları mı alacak hadi oradan başkana mesaj ver biti o iş kongre gününü acıklasın

  9. Bursaspor düştü diyen kim varsa Allah rızası son 4 hafta klavyesine dokunmasın,çünkü şu yorumlara göz ucuyla bakan biri değil takım’dan hayattan soğuyor,madem Bursaspora dair bir umudunuz yok,yazmayın kardeşim,bari düşeceksek’te son ana kadar direnip adam gibi düşelim

    2
    7

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu