Lima “1 puan önemli”

Bursaspor'da Lima Kasımpaşa maçının ardından beIN Sports'a konuştu. Lima'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Hafta içinde çok çalıştık ve topla oynamak, topu ayağımıza almak istedik. Herkes terinin son damlasına kadar mücadele etti. Çok atak yapmamıza rağmen 1 puanla ayrıldık. Bulunduğumuz yerde 1 puanın önemli olduğunu düşünüyorum. Bazen iki kere de olsa, 1000 kere de deneseniz olmuyor. Top bana iyi gelmişti ama o pozisyonda, değerlendiremedik.

Kaynak
Ajansspor

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @obursali yorumuna yanıt olarak

      Bence lima dün akşamın tartışmasız en iyi oyuncusuydu saviet lima aytaç 3lüsüyle devam edersek kazanırız. Aytaç badji ikilisi bozulsun artık bu takımın en büyük sorunu aytaç ve badjinin yanyana oynamasıdır. Ayrı ayrı çok iyi oyuncular ama birlikte oynayınca yaratıcılık diye birşey kalmıyo takımda.

  1. 1 puan önemli sanarak küme düşeceğiz 1 puanların çnemi olsa bu sırada olmazdık bizi 1 puanlar kurtarmaz özellikle kasımpaşa gibi hem güçsüz hem hedefsiz takımı yanemiyorsan kimi yeneceksin

    15
    1
  2. Ya bizim takımda niye doru dürüst şut çekebilen yok?.
    Bunların hepsi profesyonel futbolcu değilmi? Macdan bir gün evvel sırf şut çekenleriní öneririm.

    12
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu